Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

öyle yaptım canım,içmekte zorlanmıyosan bi deneopuyorumnanaktan

bu arad unutmadan emenne ve murse cim aşılamalarınız hayırlı olsun,arka arkaya güzel haberler alırız innnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşallahhhhhhhhhhhhh

öyle yaptım canım,içmekte zorlanmıyosan bi deneopuyorumnanaktan

ilk 1-2gün zorladım ieçemedim burnuma limon kolanyalı selpak tuttumda içtim ama sonra dedımkı madem bebiş için içiyorum içecem dedım ve 3günden sonraa su gibi içtim yarın yine başlıyacam sagoıl canım belkı 2kez kullandıgım zaman belkık benımde ko gider :)

bu arad unutmadan emenne ve murse cim aşılamalarınız hayırlı olsun,arka arkaya güzel haberler alırız innnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşallahhhhhhhhhhhhh

saol canım amin dua et bizim için benimde yarın öğlen yapılıcak sabah çatlatma iğnesi oldum normalde pazartesi yapıcaklardı ama eşim ogün olmadığından c.tesi yapılıyo..inşallah 2 günden bişey olmaz gerçi yumurtalar büyümüş 18 dedi doktor.

kızlar bu arada aşılama için sizlere doktor 1 kutumu 2 kutumu pregnyl iğnesi vermişti?

bana 2 kutu verdi canım neoldu sanadamı öyle vermişti ya bide benim kafama takılan 36 saat dolmuş olmuyo benim 27 saat sonra aşılama yapılacak ..ya tutarmı acaba

kızlar yarın benim için dua edin ne olur duanıza ihtiyacım var Allahım hepimize hamile olmayı nasip etsin emennecim pınarcım arencim inşallah bu ay hamileyiz haberiniz yazarız buraya

mursecim nasılsın heyecan varmı

var canım ya zaten kafama takılan şeyler oldu normalde pazartesi yepıcaktı aşılamayı eşim ogün olmadığından yarın oluyo 18 mmm çatlatma iğnesi oldum 9,5 da yarında öğlen 12 veya 1 gibi aşılama olucak ama 36 saat geçmemiş oluyo şimdide bunun stresini yaptım herşleyde bi hayır vardır.

kızlar yarın benim için dua edin ne olur duanıza ihtiyacım var Allahım hepimize hamile olmayı nasip etsin emennecim pınarcım arencim inşallah bu ay hamileyiz haberiniz yazarız buraya

canım kardeşim merhaba inşallah sen ve bütün bayan arkadaşlarımız en kısa zamanda saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah kendine dikkat et dualarımız seninle tatlım moralini iyi tut canım hep mutlu mesut ol allah sizlerle olsun canım arkadaşım

murse canını sıkma asla ümitsizlige kapılma canım kardeşim bu arada nasılsın bitanem_?

saol canım Allah razı olsun duaların iyi dileklerin için iyiyim şükür ama insan ister istemez kafasına takıyo napalım kısmetimizde varsa Allah nasip ederse olur yoksa olmaz elden ne gelir hayırlısı olsun olmazsa eşim sıgarayı bırakırsan temmuzda tüp bebek yaparız dedi bende zaten 10 gündür içmiyorum bebiş için herşieyi yapmaya razıyım sonuçta hamile olsam yine bırakıcaktım inşallah bu ay kalırım..

herşeyde bir hayır vardır takma kafana dr lar stres faktörü çok önemli diyorlar rahat ol canım dr lar biliyorlar saati sonuçta işleri sen bunları dert etme canım

herşeyde bir hayır vardır takma kafana dr lar stres faktörü çok önemli diyorlar rahat ol canım dr lar biliyorlar saati sonuçta işleri sen bunları dert etme canım

öyle canım ya herşeyde bi hayır var hesapladı saatini olur dedi bilmiyorum Allaha kalmış Rabbim verirse olur olmazsada napalım dualara devem asla pes etmek yok

canım kardeşim aferim iyi ettin bende 1 yıldır sigarayı pıraktıp sende içme ben ölsem bile eçmeyecegim tek derdim bebek ti oda oldu dilerim sende en kısa zamanda anne olursun gönülden istiyorum ben kendim için bukadar gönülden istemedim inan et ben olmaz gözüyle baktım umudumu tüketmiştim kendimi yiyip bitirmiştim ama sen iyi ol bak allah mutlaka sana ve bütün kızlar hamiş kalacak hemde hepiniz kocaman kalabalık bir aiale olacaksınız

ben eşime dedim eyer bebek dogarsa asla korunmayacagım allah belki sonradan kendiliginde bir bebek daha veriri diye eşimde dedi evet korunma bu 3 yılın acısını çıkaralım çocuklarımızı doya doya sevelim dedi sizde üzmeyin kendinizi herşeyde bir hayır var canım kardeşim olmasada dünyanın sonu olmadıgını bilyorsunuz allah mutlaka birgün verecek bol bol dua et canım kardeşim

kızlar ben doktordan gelişnce duş almamıştım bi duş alıp dualarımı okucam dün 10 tane yasin 1000 ihlas 1 fetih süresi ve salavat hepimiz için okuyorum dahada okucaklarım var Allahım sen kabul et yarabbim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…