- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.241
teşekkürler.... gideceğim ama genede ilk günden yüz vermek yok bebişe hediyemi vereceğim takımı takacağım duayı beklemeden kalkacağım.... başlangıç için bu kadar yeter:)))) ben kaçdımkızlar by by pedikürcü başkasını alacak...[/QUOT
neyse buda bişey sonuçta davet etmiş ablası :)
bizim içinde sev minik yeğenini Allah analı babalı büyütsünn
...
olabilir yarın dr aydınlatır nasılsa inşallah emeklerine değer
hıı analdım canım evet bendede yumurta yok dedı doktroum hep.kloemnde işe yaramadı malesef bende duymadım valla yumurtlayan.canım ben soğan kürünü 15 gün yaptım içtim canımama daha yapmadım gerçi 2kez yapılıyordu dimi bu kür 15gün 7 gün ara 15 gün dimi sabah akşam yanlısmı hatırlıyorum acababilmiyorumkismile bilgi için cok sagol canımopuyorumnanaktan
öyle yaptım canım,içmekte zorlanmıyosan bi deneopuyorumnanaktan
bende denemişdim onu içmesi ilk önce zorluyor sonra alışıyorun
bu arad unutmadan emenne ve murse cim aşılamalarınız hayırlı olsun,arka arkaya güzel haberler alırız innnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşallahhhhhhhhhhhhh
kızlar bu arada aşılama için sizlere doktor 1 kutumu 2 kutumu pregnyl iğnesi vermişti?
mursecim nasılsın heyecan varmı
kızlar yarın benim için dua edin ne olur duanıza ihtiyacım var Allahım hepimize hamile olmayı nasip etsin emennecim pınarcım arencim inşallah bu ay hamileyiz haberiniz yazarız buraya
murse canını sıkma asla ümitsizlige kapılma canım kardeşim bu arada nasılsın bitanem_?
herşeyde bir hayır vardır takma kafana dr lar stres faktörü çok önemli diyorlar rahat ol canım dr lar biliyorlar saati sonuçta işleri sen bunları dert etme canım
saol canım Allah razı olsun duaların iyi dileklerin için iyiyim şükür ama insan ister istemez kafasına takıyo napalım kısmetimizde varsa Allah nasip ederse olur yoksa olmaz elden ne gelir hayırlısı olsun olmazsa eşim sıgarayı bırakırsan temmuzda tüp bebek yaparız dedi bende zaten 10 gündür içmiyorum bebiş için herşieyi yapmaya razıyım sonuçta hamile olsam yine bırakıcaktım inşallah bu ay kalırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?