- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.261
kızlar ben doktordan gelişnce duş almamıştım bi duş alıp dualarımı okucam dün 10 tane yasin 1000 ihlas 1 fetih süresi ve salavat hepimiz için okuyorum dahada okucaklarım var Allahım sen kabul et yarabbim ..
öyle canım ya herşeyde bi hayır var hesapladı saatini olur dedi bilmiyorum Allaha kalmış Rabbim verirse olur olmazsada napalım dualara devem asla pes etmek yok
canım kardeşim aferim iyi ettin bende 1 yıldır sigarayı pıraktıp sende içme ben ölsem bile eçmeyecegim tek derdim bebek ti oda oldu dilerim sende en kısa zamanda anne olursun gönülden istiyorum ben kendim için bukadar gönülden istemedim inan et ben olmaz gözüyle baktım umudumu tüketmiştim kendimi yiyip bitirmiştim ama sen iyi ol bak allah mutlaka sana ve bütün kızlar hamiş kalacak hemde hepiniz kocaman kalabalık bir aiale olacaksınız
ben eşime dedim eyer bebek dogarsa asla korunmayacagım allah belki sonradan kendiliginde bir bebek daha veriri diye eşimde dedi evet korunma bu 3 yılın acısını çıkaralım çocuklarımızı doya doya sevelim dedi sizde üzmeyin kendinizi herşeyde bir hayır var canım kardeşim olmasada dünyanın sonu olmadıgını bilyorsunuz allah mutlaka birgün verecek bol bol dua et canım kardeşim
evet canım haklısın rabbim ol deyince herşey olur sabah senin dualarından 100ihlas 100 tevhid 66 felak okudum onu 100 e tamamlayamadım çünkü regl oldum bittiğinde devam edicem 1 yasin ve 100 nas 100 salavatı okuycam canım
Allah razı olsun canım bu dualar hepimiz için ben bunları kayıt edim ne kadar okumuşuz yanlız ihlası 100 fazla okumuş olduk ama olsun ben felak 100 ihlas1000 yasini 13 fetih 1 okumuşum..
egelim kızlar gece kalkabilirseniz 3 de kalkıp 2 reket namaz kılın çok iyi geliyo ben bu gece kalkıcam Allahın izniyle Allah ozaman edilen duayı kabul ediyo..
nas'a başlamadın daha galiba
canımben bugün regl oldum dualarım seninle
yok nasa başlamamıştım sen başlamış oldun saol canım ya bide fetih çok uzun 41 tane nasıl okuyup yetirdiricez
bol bol dua et canım arkadaşım sen git duş al bu dönemlerde duaya ihtiyacın var bende sana dua ediyorum canım kardeşim allah seninle olsun bitanem
ben fetihi bilmiyorum uzunsa diğer kızlardan rica ederiz yardım ederler
ben kaçıyorum masayı hazırlıycam yemek saati geldi öpüyorumkaydirigubbakcemile3
bende netden baktım okudum bende tevhidi bilmiyorum bana buraya yazabilirmisin yada netten kopyalıyabilirmisin bulamadım bide salavat böylemi Allahümme salli Ala seyidina Muhammedin ve ala ali seyinina Muhammet..bazıları değişik okuyo kafam karıştı sence ne
saol canım amin dua et bizim için benimde yarın öğlen yapılıcak sabah çatlatma iğnesi oldum normalde pazartesi yapıcaklardı ama eşim ogün olmadığından c.tesi yapılıyo..inşallah 2 günden bişey olmaz gerçi yumurtalar büyümüş 18 dedi doktor.
tamam canım bende kaçtım öpüldün görüşürüz şimdiden iyi hafta sonları hamişlerimizde anneler günü kutlu olsun bengole estamp cimcime inşallah önümüzdeki sene hepimiz birbirimizinkini kutlarız hepimiz hamile yada doğurmuş oluruz ..kendinize iyi bakın
emennecim meraba aşılaman yapıldımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?