Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar biliyormusunuz benim bebeyimin bürsürü teyzesi olacak çok mutluyum sizleri tanıdıgım için sizlerle sıkıntımı paylaştıgım için allah dostluklarımızı daim etsin arkadaşlarım

bol bol dua et canım arkadaşım sen git duş al bu dönemlerde duaya ihtiyacın var bende sana dua ediyorum canım kardeşim allah seninle olsun bitanem

öyle canım ya herşeyde bi hayır var hesapladı saatini olur dedi bilmiyorum Allaha kalmış Rabbim verirse olur olmazsada napalım dualara devem asla pes etmek yok

evet canım haklısın rabbim ol deyince herşey olur sabah senin dualarından 100ihlas 100 tevhid 66 felak okudum onu 100 e tamamlayamadım çünkü regl oldum bittiğinde devam edicem 1 yasin ve 100 nas 100 salavatı okuycam canım

evet canım eğer hamile olursam yemin etmiştim içmicem diye şimdiden bırakmış oldum bazen ara ara vuruyo ama yenilmicem hemen bebiş geliyo aklıma korunmaya gelince zaten bizlerin korunmasına gerek yok bende asla korunmam isterse arkasından hemen hamile kalim ..

Allah razı olsun canım bu dualar hepimiz için ben bunları kayıt edim ne kadar okumuşuz yanlız ihlası 100 fazla okumuş olduk ama olsun ben felak 100 ihlas1000 yasini 13 fetih 1 okumuşum..

egelim kızlar gece kalkabilirseniz 3 de kalkıp 2 reket namaz kılın çok iyi geliyo ben bu gece kalkıcam Allahın izniyle Allah ozaman edilen duayı kabul ediyo..

bol bol dua et canım arkadaşım sen git duş al bu dönemlerde duaya ihtiyacın var bende sana dua ediyorum canım kardeşim allah seninle olsun bitanem

saol canım evet bebişinin büsürü teyzesi oldu teyzeleri onu yer canım benim doğduktan sonra resmini koyarsın bizde görürüz küçük meleğimizi..

ben fetihi bilmiyorum uzunsa diğer kızlardan rica ederiz yardım ederler

bende netden baktım okudum bende tevhidi bilmiyorum bana buraya yazabilirmisin yada netten kopyalıyabilirmisin bulamadım bide salavat böylemi Allahümme salli Ala seyidina Muhammedin ve ala ali seyinina Muhammet..bazıları değişik okuyo kafam karıştı sence ne

ben kaçıyorum masayı hazırlıycam yemek saati geldi öpüyorumkaydirigubbakcemile3

tamam canım bende kaçtım öpüldün görüşürüz şimdiden iyi hafta sonları hamişlerimizde anneler günü kutlu olsun bengole estamp cimcime inşallah önümüzdeki sene hepimiz birbirimizinkini kutlarız hepimiz hamile yada doğurmuş oluruz ..kendinize iyi bakın

bende seninki gibi biliyorum salavatı Tevhidde lailahe illallah muhammeden resulullah hani imanın şartı varya kelimei tevhid o tevhid

Hadi bakalım hayırlı olsuuun..canım banada çatlatma iğnesini doktor 2 tane yazdı,ben dalgınlıkla 1 tanesini yaptırdım( nasıl oldu anlamadım ama) doktor duyunca çok kızdı,bende afalladım,sonrada baktık 3 yumurtada çatlamış,zayıf olunca yumurtalar daha hızlı çatlıyolarmış doktor şanslısın dedi,merak etme canım tek iğneyle bende 30 saat sonra falan aşılama oldum,yinede çatlamışlardı...

canım sağol ben hala tam olarak inanamıyorum,kese,kalp atışı falan göremedim daha ,bi pazartesi gelsede kese görsem gerçek anneler günü hediyesi olacak...
bide tuhaf bişey var sanki... bi terslik olacak diye ödüm kopuyor,hamileyim fikrine alışmaktan bile korkuyorum,sevincimi tam yaşayamıyorum bile...
çok karmaşığım...
Rabbim yardımcın olsun,tüm dualarım ve kalbim seninle...opuyorumnanaktan

emennecim meraba aşılaman yapıldımı?

evet canım aşılamam yapıldı bugün saat 11 de rabbim hepimize hayırlısını versin
aşılama esnasında biraz canım yandı kalktığımda çok kan geldi moralim bozuldu doktor rahim ağzı çok dar zor girdik dedi o yüzden oldu sanırım hala da lekelenmem var ped kullanıyorum bilemiyorum artık Allahım ol derse olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…