Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar gene kimse yok
murse canım hiç merak etme biliyorsun bunu sürekli tekrarlıyoruz Rabbim isterse her şekilde verecek meleklerimizi rahat ol hayırlısıyla yaptır aşılamanı
ben çok bekledim ama akıntım gelmedi belkide yumurtam çatlamadı 36 saat geçti ama akıntı yok yani herşey olabiliyor demek istiyorum
baya kanamam oldu buna canım sıkıldı herşeyin hayırlısı artık
Rabbim yardımcın olsun şimdide senin için dua ediyorum

inşallah tutar canım bu sabah regl oldum yasin okuyamadım ama dualarımız sonucu umutluyuz moralini bozma ALLAHIN izniyle bebişin gelecek

arkadaşlar 3 aydır tam 28. gün hastalanıyordum normalde benim adetlerim 30-32 günde oluyodu ama tedaviye başlayalı ne oldu bilmiyorum klomenden mi yoksa aşılamalardanmı bilmiyorum 28. hastalanıyodum bu ay tedaviye ara verdim bugün 29. günüm hastalanmadım ümitlenmek istemiyorum ama acabamıı demekten kendimi alamıyorum:kedi:

benimde öyle değiştiki günler adetlendiğimden beri hiç şaşmaz bu tedavilerle takip edemez oldom yine 3 gün önceden geldi

canım korkma benimde aşılama günü akşam kanamam oldu çok ama çok az. bugün 3.gün yine azıcık oldu.

benimde öyle değiştiki günler adetlendiğimden beri hiç şaşmaz bu tedavilerle takip edemez oldom yine 3 gün önceden geldi
anladım canım bende düzensizleşecek diye çok korkuyorum bakalım bekleyip göreceğiz p.tesiye kadar bekliyim hala gelmezse evde test yapım diye düşünüyorm Allahım hayırlısı artık napalım elden başka bişey gelmiyo bu ay aslında çok rahattım tedaviye ara verdim ii geldi biraz kendime geldim ama bugün de hastalanmayınca ya düzensizleşdiyse diye de korkuyorum bi yandan da

canım hayırlı olsun,doktor kanama olması normal ,olursa endişelenme demişti banada.olur böyle şeyler moralini bozma,bol bol dinlen canım,kendinede dikkat et...

ara verdim diyorsun dr streside olmamış bekleyip görücez umutla ama çok kaptırma canım

sibelcim hadi hayırlısı arkadasım açılışı senle yaparızz inş.sonra aşılama yapan arkadaşlarda arkandan gelir inş..

bol bol dua et canım arkadaşım sen git duş al bu dönemlerde duaya ihtiyacın var bende sana dua ediyorum canım kardeşim allah seninle olsun bitanem
kızlar bu dualar neyin nesi tam olarak yazarmısınız.... bu hafta kendimi tamamen dua ya vereceğim. pazartesiden başlayıp hastalanacağım zamana kadar umut işde.. bu ay olmazsa en azından bir dahaki ay olur umuduyla... bu ayada fazla umutlanmakda istemiyorum.... bu arada benim karnımın içi acıyor... karnımın üstüne mesela kot giyemiyorum sıkı ya karnımın içi acıyor eşim elini öyle koyssa çek diyorum karnımın içi acıyor oda o nasıl oluyor diyor:))) bende anlamadım neden öyle olduki... bazende kesik kesik bıcak batıyor....çok stresliyim kızla...

anladım canum. eşinin ameliyatı konusunda tek doktora güvenme en az iki doktor desin... eşin de ameliyatlık sorun varsa neden ilaç kullandım birde kafana göre canım benim umut böyle birşey işde. insanın içini yiyorda yiyor belki kısmet bellimi olurlar bizi böyle etkiliyor... canım sakın kendini üzme eşin ameliyat olduğunda belki kendiliğinden olur demin soğan suyunu okudum içemezsen meyva suyuna kat iç... ba işe yarayanlar olmuş....incir suyu çok faydalıymış....

aslında kızlar şöyle birşwyde yapsak mesela aşılamayla hmiş kalanların genelde ilacı artıyor.... hamiş kalanın elinde kalan ilaçları birbirimize versek.... mesela bende şuan 1 kutu var. tutarsa ben onu ne yapacağım tutmazsa bir dahaki ay lazım o ayrı ama tutarsa boşa gidecek.. olurda tutarsa iğneyide ilaçlarıda aşılama yaptıracak kişiye verebilirim. neticede aşı makinaside lazım olacak birşey değil... ucu her iğnede değişiyor zaten... mesela bu ay hamiş kalırsam iğneyide ilaçların kalanınıda istanbulda lazım olan birine verebilirim.... neticede ilaçlar ssk kapsamından alınmıyor...

aynen dediğiniz gibi bide ben zayıfım yani tedavilerden sonra 47kilo oldum 6kilofilan aldım şimdide pantolonlarım hep fermuarları açık geziyorum karnıma felaket baskı oluyo çokmu nazlıyız ne evdede hiçbirişte yapmıyorum eşim sağolsun hiç birşey yaptırmıyo bi sonuçlansa az kaldı zaten sonra bikere daha deneyip tüpe geçicem onun içinde yaşın 23olması gerekiyomuş 2.side tutmazsa 6ay beklerim artık hem dinlenmiş olurum...

canım arkadaşım çok normal o agrılar sakın stres etme ben 1.5 ay oldu ama hala karnımda agrılar var ara ara bıcak saplanır gibi agrılar var çok normal belki ameliyat degil ama allatn yapılan operasyon öyle hafife alınacak kadar basit degil allah emeyini boşa çıkarmasın pınarcım dilerim bu ay sende arkadaşlarımızın hepside hamiş olur dua et tatlım allah mutlaka senin açtıgın elel minik bir bebek verecek yeterki sen umudunu yetirma bitanem kendine iyi bak dinlanmayide ihmal etma bol bol uzan ayakta ara ara yürüyüş yap ama iş yapma canım arkadaşım ok

saol canım evet bebişinin büsürü teyzesi oldu teyzeleri onu yer canım benim doğduktan sonra resmini koyarsın bizde görürüz küçük meleğimizi..

bebyim doğsun resimlerini bol bol koyacam ama sizlerindede beşişlerinin en büyük kuzeni sayılacak sizin çokcuklarınıza sahiplenecek :))) kuzen olmak kolay degil onagöre :))))

kızlar yarın benim için dua edin ne olur duanıza ihtiyacım var Allahım hepimize hamile olmayı nasip etsin emennecim pınarcım arencim inşallah bu ay hamileyiz haberiniz yazarız buraya

canım dualrım senınlke stres yapma sakın herşey güzel olcak.inş.hamıs haberlerınızı alcaz :)

allah razı olsun canım cok sagoll allah kabul etsınn .bende hepimiz için ndua edıyorum.rabbım duycak sesımızi bizde anne olcaz.

evet haklısın canım kullanmama lazımdı ama kafama göre kullandım umut iştee.neyse eşimin amelıyatı başka doktorada sorcazz.belkı amelıyat gerekemezama varıkosel dedı doktoramelıyat sartmıss.sagol canım soganı tekrar yapcam.

canım inş.aşılaman tutar.ben aşılama yaptırırsam senin iğnelerini alabılırım canım.tabi yaptırırısam

bebyim doğsun resimlerini bol bol koyacam ama sizlerindede beşişlerinin en büyük kuzeni sayılacak sizin çokcuklarınıza sahiplenecek :))) kuzen olmak kolay degil onagöre :))))

süpersin yaaaopuyorumnanaktan

mursecim tevid lailahe illallah muhammeden resulullah.Salavat ise allahümme salli ala seyyidine muhammed bildiğim doğruymuş islamiyetgene baktım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…