- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.301
mursecim tevid lailahe illallah muhammeden resulullah.Salavat ise allahümme salli ala seyyidine muhammed bildiğim doğruymuş islamiyetgene baktım canım
günaydın canım geçmiş sayfalara bakıp söylerim canım
aslında kendiniz yapıyosunuz büyük bi kısmını,hoca bi amin diyo kaydirigubbakcemile3
okunan duaları ben yazıyım liste şeklinde;
41 yasin
41 fetih suresi
1000 tevhid
1000 ihlas
1000 felak
1000 salavat
1000 nas
4444 tefriciye
okunup bitiyor duadan önce( eşe dosta arkadaşa okutabilirsin senin adına ,tabi sende elinden geldiği kadarını okuycan),sonra gelip hoca dua ediyor 1000er kez el halık ve el evvel isimlerini okutuyo ,binlerce kez besmele okutuyo duada o sırada evde bulunanlara,sonrada hatim iniyosunuz ,sadaka falan veriyosunuz canım...Ben saat 1 de aşılama oldum 2,5da hoca geldi,ağrıdan kıvranoyodum dinlenmem gerekiyodu ama 10 kadar kişiye hiç biş yok gibi davrandım keza o gün annem bile bilmiyodu aşılama olduğumu,halada bilmiyo kimse .Ben iptal edicektim eşim bi hayır var diye tutturdu,bişey olmaz dedi,okuldan arkadaş ayarladı sağolsun hocayı.Yapmaya çalışın,herşey duayla...
bide şu varki duadan sonra hacet namazı kılıp dua ediyosun 2 rekat,ilk rekatta ayetel kürsi,ikincisinde ise 2 ihlas... bu arada ben o duada bu topicteki herkes için dua ettimmm:Saruboceq:
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin kafanızı şişirdim
kızlar yarın benim için dua edin ne olur duanıza ihtiyacım var Allahım hepimize hamile olmayı nasip etsin emennecim pınarcım arencim inşallah bu ay hamileyiz haberiniz yazarız buraya
mrb arkadaşlar nasılsınız:)))
iyiym canım dr.randevun ne zaman
murse başlamış bugün aşılaması var yardım ettim ama dün regl oldum kaldı sonra tekrar yardım edicem
tatlıcık ne zamandır görüşemedik gelip geçmişi okuyorsun
randevu alamadımçünkü çalısıyorum izin alamadım.işten cıkınca nöbetci doktor varsa ona görüncem
belli bi zamanı varmı peki canım çok sagol bulmussun.yanı akşam ezanından sonra falanmı yoksa istediğin saat falanmı okuyorsun
evet canım ya bu ara hiç vaktim yok hep koşturmaca var.......
daha dr gidemedim hala hastalanmadım artık pazartesi gidicem bakalım neymiş derdim:)
evet heycanlıyım 4gün kaldı sadece bugün12.günüm idrar testinde çıkmaz değilmi
evet heycanlıyım 4gün kaldı sadece bugün12.günüm idrar testinde çıkmaz değilmi
hala olmadınmı kaç gün oldu geçeli ihmal etme canım
zamanını bilmiyorum sayı çok olduğu için zaman öneöli değil fetih suresi uzunmuş onun için yardım bekliyor regl olunca kaldı benim estamp okumuş hoca çağırmış eve duasını hoca yapmış hemde aşılama günü tereddütlüydü ayakta kalıcam diyordu ama iptal etme dedik herşeyde bir hayır vardır dedik ve aşılaması tuttu çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?