Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

murse başlamış bugün aşılaması var yardım ettim ama dün regl oldum kaldı sonra tekrar yardım edicem

kızlar yarın benim için dua edin ne olur duanıza ihtiyacım var Allahım hepimize hamile olmayı nasip etsin emennecim pınarcım arencim inşallah bu ay hamileyiz haberiniz yazarız buraya

ALLAH yardımcın olsun canım inşallah emeğinizin karşılığını alıp hayırlı birer anne olucaksınız...

Rabbim dualarını dualarımızı kabul etsinn........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyiym canım dr.randevun ne zaman

randevu alamadım çünkü çalısıyorum izin alamadım.işten cıkınca nöbetci doktor varsa ona görüncem

murse başlamış bugün aşılaması var yardım ettim ama dün regl oldum kaldı sonra tekrar yardım edicem

belli bi zamanı varmı peki canım çok sagol bulmussun.yanı akşam ezanından sonra falanmı yoksa istediğin saat falanmı okuyorsun

zamanını bilmiyorum sayı çok olduğu için zaman öneöli değil fetih suresi uzunmuş onun için yardım bekliyor regl olunca kaldı benim estamp okumuş hoca çağırmış eve duasını hoca yapmış hemde aşılama günü tereddütlüydü ayakta kalıcam diyordu ama iptal etme dedik herşeyde bir hayır vardır dedik ve aşılaması tuttu çok şükür

anladım canım zamanı onemlı degılsee ben yardım edebılırım.kıme yardım etcem ben okuyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…