Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
murseye canım bugün aşılaması var onunda fetihi okursan daha memnun kalır çünkü diğerlerinin kimisini bitirmiş hangisini bilmiyıorum

tamam canım ben fetihi okurum okuyabıldıgım kadar canımm.suan işim var cıkıyorum sonra tekrar gelirim topiğeee.mursede inş.güzel sonuclar alcakk.bu ay inanıyorumkı birsürü hamıs haberi alcazz.dularım sizinlee:Saruboceq:

evet heycanlıyım 4gün kaldı sadece bugün12.günüm idrar testinde çıkmaz değilmi

hoş geldin aramıza canım çok az günün kalmış Rabbim inşallah melegini tutturmuşur sana ve ardından da bizlere
biraz daha sabret derim ben kendini başka şeylere vermeye çalış güzel haberini bekliyoruz ama ilk bizimle paylaş eşinden sonra tabi :))

murse başlamış bugün aşılaması var yardım ettim ama dün regl oldum kaldı sonra tekrar yardım edicem

canım bende bu hafta boşum bende murseye yardım edebilirim.... çünkü bende dualara hastalanırsam başlayacağım o nedenle bari boş kalmayayım murseciğim için dua edeyim.... ne okumama lazımsa söyleyin özel mesaj atın bende okuyayım....

pınarcım sana mail attım

hiç ilkinde tutan okudunuzmu çok merak ediyorumda genelde 2. 3. de filan tutuyo sanırım sonbi şansım kalıyo sonra mecburen yaşımı beklicem

kızlar dün 12,30 aşılamam oldu dularınız için Allah razı olsun hepinizden inşallah güzel sonuçlar alırız .şuan yoldayım ankaraya gidiyoruz.öptüm hepinizi.

kızlar dün 12,30 aşılamam oldu dularınız için Allah razı olsun hepinizden inşallah güzel sonuçlar alırız .şuan yoldayım ankaraya gidiyoruz.öptüm hepinizi.

canım gönlündeki bebiş inşaallah bu aşılama sonucunda gelir.... dualarında sana yardımcı olmak isterim bu hafta pazartesinden sonra müsaitim.... şundan şu kadar oku diye mesaj at ben okurum.... niyetinide söyle sana niyatle okuyayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…