- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.321
24nisanda bekliyodumm hala olmadı 26 nisanda kantahlili yaptırmıştım....... hala olmadı ama prolaktinim yükselincede benim adet gecikir sanırım o tip bi problem.....
evet heycanlıyım 4gün kaldı sadece bugün12.günüm idrar testinde çıkmaz değilmi
anladım canım zamanı onemlı degılsee ben yardım edebılırım.kıme yardım etcem ben okuyayım
murseye canım bugün aşılaması var onunda fetihi okursan daha memnun kalır çünkü diğerlerinin kimisini bitirmiş hangisini bilmiyıorum
evet heycanlıyım 4gün kaldı sadece bugün12.günüm idrar testinde çıkmaz değilmi
murse başlamış bugün aşılaması var yardım ettim ama dün regl oldum kaldı sonra tekrar yardım edicem
canım bende bu hafta boşum bende murseye yardım edebilirim.... çünkü bende dualara hastalanırsam başlayacağım o nedenle bari boş kalmayayım murseciğim için dua edeyim.... ne okumama lazımsa söyleyin özel mesaj atın bende okuyayım....
iyiy geceler arkadaşlar bigünümüz daha bitti hayırlısyla umarım herşey yolunda gidiyodur
hiç ilkinde tutan okudunuzmu çok merak ediyorumda genelde 2. 3. de filan tutuyo sanırım sonbi şansım kalıyo sonra mecburen yaşımı beklicem
teşekkür ederim içimi rahatlattınız hep bi umut işte...
evet canım bizim topikte vuslat vardı o ilk aşılamasda hamile kalmışdı
kızlar dün 12,30 aşılamam oldu dularınız için Allah razı olsun hepinizden inşallah güzel sonuçlar alırız .şuan yoldayım ankaraya gidiyoruz.öptüm hepinizi.
kızlar dün 12,30 aşılamam oldu dularınız için Allah razı olsun hepinizden inşallah güzel sonuçlar alırız .şuan yoldayım ankaraya gidiyoruz.öptüm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?