Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hiç ilkinde tutan okudunuzmu çok merak ediyorumda genelde 2. 3. de filan tutuyo sanırım sonbi şansım kalıyo sonra mecburen yaşımı beklicem

evet ilk topikde vuslat vardı ilk aşılamada tutmuşdu onun.... tüp bebek içinmi yaşını bekleyeceksin.... Allah ım seninde hepimizinde yardımcısı olsun.....

canlar yarın temizlik günü malum hafta sonu ev savaş alanına dönüyor.... salı görüşürüz kendinizze iyi bakın....

BÜtÜn annelerın , anne adaylarımızın , anne aday adaylarımızın anneler gÜnÜ kutlu olsun ........

ınŞallah seneye hepımızın kuÇaĞında olucak bebeklerımız:))))))) amınnnnnnnnnnn..................

kızlar dün 12,30 aşılamam oldu dularınız için Allah razı olsun hepinizden inşallah güzel sonuçlar alırız .şuan yoldayım ankaraya gidiyoruz.öptüm hepinizi.

aşılaman hayırlı olsun canım ayrıntılarıyla anlatabilirmisin lütfen aşılama sonrası kanaman oldumu ilaç verdimi doktor

günaydın kızlar..... bu hafta dediğiniz gibi inşaallah hamiş haberleri bol olan bir tafta olur... bende iki aşılamadada kanama hiç olmadı....

pınar merhaba canım nasılsın kendini nasıl hissediyorsun

vallah canım değişik hiç bir şey hissetmiyorum.. göğüslerim bir acımaya başladı oda zaten her adetden 4gün önce başlar bende.... eğer gerçekden ön belirti diye birşey varsa bu ayda olmayacak gibi....

günaydın kızlar..... bu hafta dediğiniz gibi inşaallah hamiş haberleri bol olan bir tafta olur... bende iki aşılamadada kanama hiç olmadı....

canım daha öncede yazdım senin de aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel haberini alırız
benim ilinde olmamıştı ama ikinci aşalamamda baya kanamam oldu ped kullanmak zorunda kaldım çok tedirgin oldum bu nedenle tutmayadabilir diye çok üzülüyorum

pınarcığım belirti hemen vermiyomuş zaten senin kaç günün kaldı teste

benim aşılamadan sonra 3. günüm olmasına rağmen belim karnım kasıklarım ağırıyor göğüslerim de şişti ama ilaçlardan ve de kanamadan olduğunu düşünüyorum

kızlar aşılamadan sonra doktor progestan diye bir ilaç verdi bende mide bulantısı yapıyor sizde kullanıyormusunuz yan etkileri oluyor mu

kızlar aşılamadan sonra doktor progestan diye bir ilaç verdi bende mide bulantısı yapıyor sizde kullanıyormusunuz yan etkileri oluyor mu

bana herhangi bir ilaç verilmedi.... aşılamadan sonra bendede bkarın şiişliği oldu 3 4gün sonra geçti.. birde kasık ağrısı vardı ..... ama şimdi yok... benim 14de hastalanmam lazım yani cuma günü... cuma günü hastalanmazsam cumartesi teste giderim.... cumarteside eşimin doğum günü.... kızla ben bu ay aşırı strese girdim....

canım senin aşılamanda bu arada hayırlı olsun..... genelde herkesin kanaması oluyormuş az veya çok o nedenlede korkma..

canım ben çıkıyorum malum oazartesi ev hanımı için temizlik günü... kendinize iyi bakın güzel hamiş haberleriyle dolu bir hafta olması duasıyla...

bengole hoş geldin nasılsın canım geçmişi mi okuyorsun

kendimi hiç iyi his etmiyorum ya içimde çok büyük sıkıntı var bu arada sende durumlar nasıl inşallah kendine dikkat ediyorsundur
murse de aşılama yapmış inşallah bütün arkadaşlarım mayıs ayında anne oldugunu söyler bizde o sevinçle mutlulugumuza mutluluk katılır kendimi iyi his ettigimde geri gelirim şimdilik bayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…