Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet ilk topikde vuslat vardı ilk aşılamada tutmuşdu onun.... tüp bebek içinmi yaşını bekleyeceksin.... Allah ım seninde hepimizinde yardımcısı olsun.....

evet canım tüpbebek için rapor alabilmek için 23yaş oolması gerekiyomuş benimde yaşım şuan 22 2011 beklicem mecburen sen benden sonra öğreniceksin sanırım yarın regl olmazsam çarşamba tst yaptırıcam bakalım hepimiz için hayırlısı ...

kızlar aşılamadan sonra doktor progestan diye bir ilaç verdi bende mide bulantısı yapıyor sizde kullanıyormusunuz yan etkileri oluyor mu

bnada verdi progestan aşılamadan sonra rahmi kalınlaştırıyomuş bide bebek tutunsun diyeymış thatta ben aşılamadan sonra 1kutu bitirdim günde 3tane içiyorum bikutu yine aldım doktorumu aradım bitince tekrar al demişti sende bitince bi ara bende mide bulantııs değil de kasık ağrısı çok yapıyo oda ilaçtanmış normalmış yani

sağol canım senin kaç günün kaldı ben çok merak ediyorum varım bir değişiklik

benim çarşamba test günüm
2günüm kaldı yani değişiklik birazcık yol yürüyeyim belim felaket ağrıyo karnım bide çok akıntım oluyo inş olur busefer ya 1senedir çok sıkıldım doktora gitmekten

sizn yaşınız kaç kaçıncı aşılamanız bu ayrıca bende hiç kanama olmadı hatta monıtörden izleye izleye aşılama yaptı spermin nasıl gittiğini bile gördüm

sizn yaşınız kaç kaçıncı aşılamanız bu ayrıca bende hiç kanama olmadı hatta monıtörden izleye izleye aşılama yaptı spermin nasıl gittiğini bile gördüm

canım bütün kalbimle aşılamanın tutmuş olmasını diliyorum inşallah meleğin tutunmuştur sana sonrada bize
benim yaşım 32 ikinci aşılamamı yaptırdım ilkinde olmamıştım ikincisinde baya bir kanamam oldu çok tedirgin oldum rahim ağzı çok darmış doktor girmekte zorlandık dedi ondan olmuşmuş hepimiz için hayırlısı olsun

kızlar aşılamadan sonra doktor progestan diye bir ilaç verdi bende mide bulantısı yapıyor sizde kullanıyormusunuz yan etkileri oluyor mu

canım banada vermişti,ben vajinal yoldan günde 3 kez fitil şeklinde kullandım,bugün kontrolde sayıyı 2 ye düşürdü,3 aylık oluncaya kadar kullanıcam inşallah.. bu arada aşılaman hayırlı olsun,heyecanla bekliyoruz sonuçları...

estamp hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor kaç aylık oldu keseyi görmüştünüz değil mi

hoşbulduk canım,kese ve kalp atışını bugün gördüm şükür,tek bebeğim varmış...yalnız kan pıhtılaşması için iğne olucam hergünnnnn,dehşet içindeyim hele o koca iğne poşetini görünce ödüm koptu ama eyvallah dedim... bebeğim için herşeye değer bunada bin şükür....
seninde aşılaman hayırlı olsun canım arkadaşım,kendini nasıl hissediyosun?

sağol canım Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

estamp ay çok mutlu oldum şimdi bunu duymaya ihtiyacım var ilkinde tutmuş sizinde karnınız ağrıyomu ben çok ağrıyo bide belim ağrıyo aslında daha çok erken yaşımız itibarıyle ama artık 4.5 sene oldu temmuzda 5sene olucak bebeğim olsun çok istiyorum...

yani aslında aşılama sonrası belirtilerinizde bahsederseniz beni çok mutlu edersiniz inş bebeğinizi kucağına aldığınızıda duyarız sizin adınıza çok mutlu oldum ben busiteyi çoktan beri takip ediyodum ama daha yeni uye oldum hep okudum yazışmalarınızı

olsun canım sakın korkma çok şükür hamile kalabilmişsin meleğin yolda onun iyiliği için değmez mi annesi
ben iyyim çok şükür de aşılama sonrası biraz kanamam oldu ondan tedirgin oldum hayırlısı bakalım

aşılamadan önce doktor biraz kanaman olabilir olursa endişelenme demişti banada,merak etme canım olabilir yani,hadi bakalım dualarımızla beklemedeyiz....

bana doktorum aşılamadan sonra çiğ et yemiceksin yani salam sucuk sosis bide sebzeleri çok iyi yıkıcaksın ağır şeyler kaldırmıcaksın normal hayatına devam edebilirsin dedi yanlız ben istanbula gittim hfta sonları pikniğe gidiyoruz geziyorum yani eskisi gibi devam ediyo sadece biraz ev işlerinde ağır kaldırmıyorum size neler denmişti estamp sizinde kan testindemi belli oldu bugün 14günüm belli olurmu idrardada çıkarmı

esracım genele 14. gün kanda kesin çıkıyor diye biliyorum istersen yaptır ama bize de hemen haber ver olur mu güzel haberini bekliyoruz canım

ben biraz sabırsızım canım 12. gün idrar testi yaptım tabiki çıkmadı,14. gün kan tahliline gitmeden evde yine idrar testi yaptım,5-10 dk sonra çok silik çıktı ama silik çıkmasıda + anlamına geliyomuş. akşam üzeride kan tahlili sonucunda çıktı şükür. Bu arada ben sabah aşılama yaptırıp öğlen bisürü misafir ağırladım,öğretmenim ,okula gidebilmek için günde 140km köy yolu teptim,haftada 30 saat derse girdim,nöbet tuttum...yani öyle dinlenemedim,ama eve gelince dinlenmeye çalıştım,doktor normal hayatına devam et dedi, şükür Allahın hikmeti bide çok dua ettim....ettik... arkadaşlarla sağolsunlar ... herşey duayla canım...biz bu ay çok heyecanlıyız zaten ,bisürü arkadaş aşılama yaptırdı bu ay,sende aramıza hoşgeldin
Allah yardımcın olsun,çok merak ediyosan kanda bi baktır derim,hayırlı sonuçlar alman dileğiyle...

kan için doktorum yarın adet olmazsam çarşamba yaptırmam gerekiyomuş yani yine merkeze çağırdılar idrarda çıkmazmı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…