- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.361
evet ilk topikde vuslat vardı ilk aşılamada tutmuşdu onun.... tüp bebek içinmi yaşını bekleyeceksin.... Allah ım seninde hepimizinde yardımcısı olsun.....
kızlar aşılamadan sonra doktor progestan diye bir ilaç verdi bende mide bulantısı yapıyor sizde kullanıyormusunuz yan etkileri oluyor mu
bnada verdi progestan aşılamadan sonra rahmi kalınlaştırıyomuş bide bebek tutunsun diyeymış thatta ben aşılamadan sonra 1kutu bitirdim günde 3tane içiyorum bikutu yine aldım doktorumu aradım bitince tekrar al demişti sende bitince bi ara bende mide bulantııs değil de kasık ağrısı çok yapıyo oda ilaçtanmış normalmış yani
sizn yaşınız kaç kaçıncı aşılamanız bu ayrıca bende hiç kanama olmadı hatta monıtörden izleye izleye aşılama yaptı spermin nasıl gittiğini bile gördüm
canım bildiğim kadarıyla estemap da ilk aşılamada hamile kaldı yoksa bu ikincimiki?????bilmiyorumkismile
kızlar aşılamadan sonra doktor progestan diye bir ilaç verdi bende mide bulantısı yapıyor sizde kullanıyormusunuz yan etkileri oluyor mu
estamp hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor kaç aylık oldu keseyi görmüştünüz değil mi
canım banada vermişti,ben vajinal yoldan günde 3 kez fitil şeklinde kullandım,bugün kontrolde sayıyı 2 ye düşürdü,3 aylık oluncaya kadar kullanıcam inşallah.. bu arada aşılaman hayırlı olsun,heyecanla bekliyoruz sonuçları...
hoşbulduk canım,kese ve kalp atışını bugün gördüm şükür,tek bebeğim varmış...yalnız kan pıhtılaşması için iğne olucam hergünnnnn,dehşet içindeyim hele o koca iğne poşetini görünce ödüm koptu ama eyvallah dedim... bebeğim için herşeye değer bunada bin şükür....
seninde aşılaman hayırlı olsun canım arkadaşım,kendini nasıl hissediyosun?
estamp ay çok mutlu oldum şimdi bunu duymaya ihtiyacım var ilkinde tutmuş sizinde karnınız ağrıyomu ben çok ağrıyo bide belim ağrıyo aslında daha çok erken yaşımız itibarıyle ama artık 4.5 sene oldu temmuzda 5sene olucak bebeğim olsun çok istiyorum...[/QUOTE
evet canım ağrıyodu,bildiğin bütün adet belirtileri vardı.Ben kesin adet olucam dedim.Bide göğüs hassasiyeti artmıştı,adetten sonra 14. gün tahlil yaptırdm,çıktı şükür.
bende 2 düşüğün sonrasında 2 yıl hamile kalamadım,eğer bi sorun varsa kesinlikle bekleme derim,nolcağı belli olmaz ,bende 27 yaşındayım canım...
bakalım hayırlısı Allah hepimizi bebişsiz bırakmasın inşallah:Saruboceq:
olsun canım sakın korkma çok şükür hamile kalabilmişsin meleğin yolda onun iyiliği için değmez mi annesi
ben iyyim çok şükür de aşılama sonrası biraz kanamam oldu ondan tedirgin oldum hayırlısı bakalım
bana doktorum aşılamadan sonra çiğ et yemiceksin yani salam sucuk sosis bide sebzeleri çok iyi yıkıcaksın ağır şeyler kaldırmıcaksın normal hayatına devam edebilirsin dedi yanlız ben istanbula gittim hfta sonları pikniğe gidiyoruz geziyorum yani eskisi gibi devam ediyo sadece biraz ev işlerinde ağır kaldırmıyorum size neler denmişti estamp sizinde kan testindemi belli oldu bugün 14günüm belli olurmu idrardada çıkarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?