Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşekkür ederim benimle ilgilendğiniz için bende tefriciye okuyorum bide hani siz yazmıştınız sanırım hani eve hoca filan gelmişti 1000 ihlas felak filan onlarıda okuyorumz eşim bem vae ailelerimiz hem kendim çok rahatlıyorum ama sizlerin payı çok büyük çünkü dualara sizin sayenizde başladım aslında kaynanm hep istiyomuş ama bana söyleyemiyomuş alınırım diye şimdide allaha çok şükür okuyorum 1hafta içinde bitmesi gerekiyo değilmi

allah kabul etsin dualarımızı canım bende elimden geldiğince namazlardan sonra okuyorum hepimiz için dua ediyorum

canım öyle 1 hafta diye bi şart yok ,bizim hoca haftasonu şehir dışına gideceği için acele ettik,bu arada ne demek ilgilenmek,biz burda hep birbirimiz için dua edip tecrübelerimizi paylaşıyor,yardımcı olmaya çalışıyoruz,Allahı en kısa sürede hayılısıyla sağlıklı bebişler nasibetsin inşallah.Bide kan testi yaptırınca bizede haber ver,merakta kalmayalımopuyorumnanaktan

aşılaman hayırlı olsun canım ayrıntılarıyla anlatabilirmisin lütfen aşılama sonrası kanaman oldumu ilaç verdimi doktor

saol canım hepimizinki hayırlı olur inşallah aşılama yapılmadan 3 saat önce su iç dediler sıkışana kadar bekledim ama ne bekleme öldüm artık dayanamıyorum dedim afedersiniz altıma yapıcaktım belime kasıklarıma vurdu ağrısı ömrümde ilk defa böyle sıkıştım. sonra 12:30 da yaptılar 2 dk da ultrasyonla bakarak kanamam olmadı sıkışma hariciinde normaldi ilaç olarak progestron verdi sabah akşam onu içiyorum ve diğer ilaçlara devam dedi Allahım inşallah hepimiz bu ay güzel haberler veririz birbirimize.

hayırlısıyla ogün bi gelsin hemen haber veririm ben size nolur dua edin banada benim bütün dualarım siznle:)))

canım benim çok saol inşallah tutunmuştur bebişlerimiz bende 3 gündür okuyamadım birazdan başlıcam okumaya bu duaları hepimizin niyetine okuyorum aşılamalarımız tutsun hepimiz anne olalım diye inan sizleri katmadan tek kendime okuyamıyorum...felak fetih süresinden okursan memnun olurum okuyabildiğin kadar oku sıkma kendini canım inşallah bu hafta senden güzel haberler alırız inan bunu canı gönülden istiyorum..

kızlar hepiniz kendinize iyi bakın ben dualarımı okucam sonra görüşürüz olmayan arkadaşlara selamlar öptüm hee buarada karnım acayip şişti ya çok rahatsız ediyo beni sanki 3 aylık hamile gibiyim kabızlıkda oldu napıcam bilmiyorum........ (

slm arkadaşlar herkes gitmiş ben gelmişim

dr gittim bugün muayene oldum kan verdim dr ümitlendi belkiiii hamilesindir rahim kalınlaşmış dedi.. ama malesef herzamanki gibi negatiffffffff..... kalınlaşdığına göre bu günlerde olur inşallah... Allahtan kist filan yok
prolaktinim biraz yükselmiş sanırım bu sebebten bi türlü hasta olamadım..........

hayıt tohumu iç demişti estamp dr'a gitmeden kullanmak istemedim ama artık başlıcam inşallah faydasını görürüm............

aşılama yaptıran sonuç bekleyen bütün arkadaşlarıma hep dua ediyorum inşallah hepiniz müjdeler vericeksiniz.......... RABBıM GÜLDÜRSÜN YÜZÜMÜZÜ......

canım kist olmaması güzel en azından rahatlamışsındır biraz

tatlım hayırlısı inşallah tez zamanda hastalanır sonrada hemen arkasından hamile kalırsın ümidini yitirme sana moral vermeye çalışırken bende aslında çok ii değilim hastalanmadım çok tedirginim fazla da ümitlenmek de istemiyorum test yapmaya öyle korkuyorum ki evde kendim bile yapmaya cesaret edemiyorum Allahımdan hayırlısı artık...

canım hakkında hayırlısı olur inşallah güzel haberini bizle paylaşırsın

sağol canım inşallah....
zaten hastalansam hemen aşılama düşünüyorum ama inatla olmuyo 2 haftadırr.........

inşallah hayırlısı ile hamilesindir canım
kaç gün gecikti varmı bi belirti filan?

canım kist olmaması güzel en azından rahatlamışsındır biraz

evet canım özellikle bikaç defa sordum Allahtan yokk:) bide onunla uğraşmam .......

bu sefer sana yetişemedim geçen aşılamalarımız aynı ana denk gelmişti:) şimdi murseyle eş zamanlısın sanırım.....
inşallah hepiniz hamiş haberi versinizz.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…