- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.381
teşekkür ederim benimle ilgilendğiniz için bende tefriciye okuyorum bide hani siz yazmıştınız sanırım hani eve hoca filan gelmişti 1000 ihlas felak filan onlarıda okuyorumz eşim bem vae ailelerimiz hem kendim çok rahatlıyorum ama sizlerin payı çok büyük çünkü dualara sizin sayenizde başladım aslında kaynanm hep istiyomuş ama bana söyleyemiyomuş alınırım diye şimdide allaha çok şükür okuyorum 1hafta içinde bitmesi gerekiyo değilmi
teşekkür ederim benimle ilgilendğiniz için bende tefriciye okuyorum bide hani siz yazmıştınız sanırım hani eve hoca filan gelmişti 1000 ihlas felak filan onlarıda okuyorumz eşim bem vae ailelerimiz hem kendim çok rahatlıyorum ama sizlerin payı çok büyük çünkü dualara sizin sayenizde başladım aslında kaynanm hep istiyomuş ama bana söyleyemiyomuş alınırım diye şimdide allaha çok şükür okuyorum 1hafta içinde bitmesi gerekiyo değilmi
aşılaman hayırlı olsun canım ayrıntılarıyla anlatabilirmisin lütfen aşılama sonrası kanaman oldumu ilaç verdimi doktor
canım gönlündeki bebiş inşaallah bu aşılama sonucunda gelir.... dualarında sana yardımcı olmak isterim bu hafta pazartesinden sonra müsaitim.... şundan şu kadar oku diye mesaj at ben okurum.... niyetinide söyle sana niyatle okuyayım...
mursecim meraba aşılaman hayırlı olsunopuyorumnanaktan
hayırlısıyla ogün bi gelsin hemen haber veririm ben size nolur dua edin banada benim bütün dualarım siznle:)))
Allah razı olsun canım saol nasılsın bebişinin kalp ve keesini görmüşsün hadi Allah tamamını erdirsin sağlıklı bi şekilde doğurursun canım..öptüm
slm arkadaşlar herkes gitmiş ben gelmişim
dr gittim bugün muayene oldum kan verdim dr ümitlendi belkiiii hamilesindir rahim kalınlaşmış dedi.. ama malesef herzamanki gibi negatiffffffff..... kalınlaşdığına göre bu günlerde olur inşallah... Allahtan kist filan yok
prolaktinim biraz yükselmiş sanırım bu sebebten bi türlü hasta olamadım..........
hayıt tohumu iç demişti estamp dr'a gitmeden kullanmak istemedim ama artık başlıcam inşallah faydasını görürüm............
tatlım hayırlısı inşallah tez zamanda hastalanır sonrada hemen arkasından hamile kalırsın ümidini yitirme sana moral vermeye çalışırken bende aslında çok ii değilim hastalanmadım çok tedirginim fazla da ümitlenmek de istemiyorum test yapmaya öyle korkuyorum ki evde kendim bile yapmaya cesaret edemiyorum Allahımdan hayırlısı artık...slm arkadaşlar herkes gitmiş ben gelmişim
dr gittim bugün muayene oldum kan verdim dr ümitlendi belkiiii hamilesindir rahim kalınlaşmış dedi.. ama malesef herzamanki gibi negatiffffffff..... kalınlaşdığına göre bu günlerde olur inşallah... Allahtan kist filan yok
prolaktinim biraz yükselmiş sanırım bu sebebten bi türlü hasta olamadım..........
hayıt tohumu iç demişti estamp dr'a gitmeden kullanmak istemedim ama artık başlıcam inşallah faydasını görürüm............
tatlım hayırlısı inşallah tez zamanda hastalanır sonrada hemen arkasından hamile kalırsın ümidini yitirme sana moral vermeye çalışırken bende aslında çok ii değilim hastalanmadım çok tedirginim fazla da ümitlenmek de istemiyorum test yapmaya öyle korkuyorum ki evde kendim bile yapmaya cesaret edemiyorum Allahımdan hayırlısı artık...
tatlım hayırlısı inşallah tez zamanda hastalanır sonrada hemen arkasından hamile kalırsın ümidini yitirme sana moral vermeye çalışırken bende aslında çok ii değilim hastalanmadım çok tedirginim fazla da ümitlenmek de istemiyorum test yapmaya öyle korkuyorum ki evde kendim bile yapmaya cesaret edemiyorum Allahımdan hayırlısı artık...
canım kist olmaması güzel en azından rahatlamışsındır biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?