- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.401
evet canım özellikle bikaç defa sordum Allahtan yokk:) bide onunla uğraşmam .......
bu sefer sana yetişemedim geçen aşılamalarımız aynı ana denk gelmişti:) şimdi murseyle eş zamanlısın sanırım.....
inşallah hepiniz hamiş haberi versinizz.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
slm arkadaşlar herkes gitmiş ben gelmişim
dr gittim bugün muayene oldum kan verdim dr ümitlendi belkiiii hamilesindir rahim kalınlaşmış dedi.. ama malesef herzamanki gibi negatiffffffff..... kalınlaşdığına göre bu günlerde olur inşallah... Allahtan kist filan yok
prolaktinim biraz yükselmiş sanırım bu sebebten bi türlü hasta olamadım..........
hayıt tohumu iç demişti estamp dr'a gitmeden kullanmak istemedim ama artık başlıcam inşallah faydasını görürüm............
inşallah canım herşeyde bi hayır var tabi.En iyisi doktora gidip içini rahatlatmak...Kistinin olmamasıda süper.Peki adet görünce başlıyomusunuz aşılama sürecine?...
kızlar hepiniz kendinize iyi bakın ben dualarımı okucam sonra görüşürüz olmayan arkadaşlara selamlar öptüm hee buarada karnım acayip şişti ya çok rahatsız ediyo beni sanki 3 aylık hamile gibiyim kabızlıkda oldu napıcam bilmiyorum........(
kızlar aşılamadan sonra doktor progestan diye bir ilaç verdi bende mide bulantısı yapıyor sizde kullanıyormusunuz yan etkileri oluyor mu
hoşbulduk canım,kese ve kalp atışını bugün gördüm şükür,tek bebeğim varmış...yalnız kan pıhtılaşması için iğne olucam hergünnnnn,dehşet içindeyim hele o koca iğne poşetini görünce ödüm koptu ama eyvallah dedim... bebeğim için herşeye değer bunada bin şükür....
seninde aşılaman hayırlı olsun canım arkadaşım,kendini nasıl hissediyosun?
bana herhangi bir ilaç verilmedi.... aşılamadan sonra bendede bkarın şiişliği oldu 3 4gün sonra geçti.. birde kasık ağrısı vardı ..... ama şimdi yok... benim 14de hastalanmam lazım yani cuma günü... cuma günü hastalanmazsam cumartesi teste giderim.... cumarteside eşimin doğum günü.... kızla ben bu ay aşırı strese girdim....
canım senin aşılamanda bu arada hayırlı olsun..... genelde herkesin kanaması oluyormuş az veya çok o nedenlede korkma..
cumartesiyi iple çekicem canım:hulya:
egeli 75 merhaba bende izmirdeyim aşılamnı nerde yaptırdın.
pınarcım biliyorsun stres bizim baş düşmanımız ona yenilmiycez dr lar stres aşılamada önemsenmeyecek kadar etkili diyorlar rahat ol lütfen rahat ol ki vücudun kasmasın ve bebişin sana sımsıkı tutunsun ALLAH ne yazmışsa onu yaşıycaz nasibinde varsa bu ay belkide öbür ay kavuşacaksın bebişine rahat ol canım bol bol duanıda ediyorsun ALLAH kabul etsin inşallah tatlım öpüyorum
9 eylülde yaptırmışdım
serkan bey mi yaptı. ilk aşılamanmı
hayır Erbil bey yaptı canım
slm arkadaşlar herkes gitmiş ben gelmişim
dr gittim bugün muayene oldum kan verdim dr ümitlendi belkiiii hamilesindir rahim kalınlaşmış dedi.. ama malesef herzamanki gibi negatiffffffff..... kalınlaşdığına göre bu günlerde olur inşallah... Allahtan kist filan yok
prolaktinim biraz yükselmiş sanırım bu sebebten bi türlü hasta olamadım..........
hayıt tohumu iç demişti estamp dr'a gitmeden kullanmak istemedim ama artık başlıcam inşallah faydasını görürüm............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?