Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok sağol canı benim inşallah hepimize annelik duygusunu tatmak nasip olur

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız herşey yolundamı ben çok sabırsızım yarınıda bi geçirsem yarın hastalanmazsam çarş test olucak tuvalete gidip geliyorum gelen gidenvarmı diye çok kötüymüş beklemek

inşallah canım herşeyde bi hayır var tabi.En iyisi doktora gidip içini rahatlatmak...Kistinin olmamasıda süper.Peki adet görünce başlıyomusunuz aşılama sürecine?...

inşallah canım herşeyde bi hayır var tabi.En iyisi doktora gidip içini rahatlatmak...Kistinin olmamasıda süper.Peki adet görünce başlıyomusunuz aşılama sürecine?...

evet canım adet olur olmaz gidicem dr. da uygun görürse aşılama yaptırıcaz....

bakalım Allahtan hayırlısı.................

canım inşallah aşılaman tutar en zor zamanı bekleme sürecine girdin hayırlısıyla bebişin gelirde sıkıntılar yerini sevince bırakır ALLAH seni ve hepimizin yüzünü güldürsün öpüyorum

kızlar aşılamadan sonra doktor progestan diye bir ilaç verdi bende mide bulantısı yapıyor sizde kullanıyormusunuz yan etkileri oluyor mu

emennecim hayırlı olsun aşılaman dr um banada progestan vermişdi ama benimki vajinal yoldan kullanılıyordu herhangi bir yan etki yapmamışdı canım

canım kalp atışını ve kesesini görmüşsün ne kadar mutlusundur ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Kan pıhtılaşmasını merak etme canım kardeşimin eşindede vardı hemde hamileliğinin 7.ayında ortaya çıktı ayağında ağrı ve şişlik oldu 3 ay hastanede kaldı her gün iğne atıldı doğumda sten takıldı ve şimdi oğlumuz 1.5 yaşında ve kardeşim tamamen iyileşti senin daha önce farkedilmiş ve önceden belirlenince erken müdaheleyle sorun çabuk atlatılır sen bebişini düşün pozitif ol unutma olumsuzluklardan etkilenir yeğenimize iyi bak şekerimkaydirigubbakcemile3

cumartesiyi iple çekicem canım:hulya:

pınarcım biliyorsun stres bizim baş düşmanımız ona yenilmiycez dr lar stres aşılamada önemsenmeyecek kadar etkili diyorlar rahat ol lütfen rahat ol ki vücudun kasmasın ve bebişin sana sımsıkı tutunsun ALLAH ne yazmışsa onu yaşıycaz nasibinde varsa bu ay belkide öbür ay kavuşacaksın bebişine rahat ol canım bol bol duanıda ediyorsun ALLAH kabul etsin inşallah tatlım öpüyorum

egeli 75 ordamısın

canım kist olmaması güzel ben bitkilere çok inanıyorum kullan canım faydasını görürsün mutlaka

günaydınlar,

dün lise arkadaşımla görüştüm. tüp bebekle şu an hamile. bana çok ilginç bir bilgi verdi. sizinle paylaşmak istedim. arkadaşımda da sebepsiz kısırlık var. sebepsiz kısırlıkta onun doktoru ve çevresi boşuna aşılama yapmayın demişler. normal yol ve aşılama arasında bir fark yok demişler. aşılama denemeden direk tüp bebek yapmışlar ve şükür tutmuş. diyeceğim o dur ki eğer sebepsiz yere olmuyorsa ve daha önce hiç hamile kalamamışsanız bir an önce para biriktirip tüp bebek yaptırmakta yarar var diye düşünüyorum artık.

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben bir türlü iş yoğunluğundan tam olarak siteye girip takip edemiyorum sizleri.benim nu gün aşılamamdaki 8ci günüm.Bekliyoruz bakalım inş bu kez hayırlı haberi alırım.Bu arada hamile kalan arkadaişarı çoook tebrik ediyorum.ınş tez zamanda sağlıklı olarak kucağınıza alırsınz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…