Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

günaydın canım inş.asılaman tutar bitanem hayırlısı olsunnn

mrb arkadaşlar malesef yarına kalmadan adet oldum busabah çok moralim bozuk enson eşimle sarılıp ağladığımızı hatırlıyorum umutluydum eşime pek belli etmiyodum ama çok iyibir eşe sabihim ama snırım ona hiçbirzaman babalık duygusunu tattıramıcam yarın yinede doktor çağırdı kan testi için çıkmazsada ikinci aşılamaya başlıcak oda kis oluşmazsa tabiki ((

canım üzülme moralınıde bozma sakın bıtanem herşeyin hayırlısı inş.hepimiz anne olcaz biraz sabır canımm.2,aşılamn tutar inş.canım hayırlısı

emenne canım naber nasılsın kendını nasıol hissedıyorsun aşılaman hayırlı olsun bitanem inş.güzel sonuclar alırsın

esracığım inan üzüldüm böyle durumlarda söylenecek pek bir şey olmuyor ama bizler o dönemleri hap atlattık. İnsağoğlu neye alışmıyor ki vardır bunda da bir hayır deyip yolumuza devam ediyoruz sende öyle yapacaksın ama inanacaksın bir gün mutlaka olacak rabbim annelik duygusunu bizlerede tattıracak inşallah

emenne canım naber nasılsın kendını nasıol hissedıyorsun aşılaman hayırlı olsun bitanem inş.güzel sonuclar alırsın

canım benim çok sağol iyiyim bekliyoruz işte henüz çok erken benim daha 10 günüm var Rabbim inşallah bu dünyada anne olmayı hepimize hayırlı kılsın meleklerimizi tez zamanda göndersin inşallah dua etmekten başka yapılaçak bir şey yok
sen ne alemdesin hangi aşamadasın canım

inşallah senin güzel haberini alırız canım meleğinin sana tutunmuş olmasını diliyorum

zaten buseferde deneyip sonra 23yaşıma girdiğimde tüpbebeğe geçicem bilemiyorum yazacakta bişey bulamıyorum tutuldum kaldım sanırım çok kendimizi kaptırmamak lazım son aşılamayıda deneyip kalan 6aydı biraz dinlenicem çok yoruldum bide ben zayıf olduğum için ilaçlar bende yan etki çok yapıyo dirençsizim hepinize teşekkür ederim benim yanımda olduğunuz için

anladım canım şimdi10gün sana 10sene gıbı gelır hee dımı.ben bişey yapmadım canımm oylee duruyorum iştee.soğpan kürüne başlıyacam bu akşamada dualra başlamak istiyorum bakalım hayırlısı.eşime başka bi doktora git belkı ilaç verrı dıyorum ama gitmiyorr eşimi kamndırırsam başka doktora gitcez belkı başka doktor amelıyat demez belkı ilaç verırı bakalım.

esra canım sende sıkma canını herşeyin hayırlısı.
ozlem canım sen nasılsın

öyle ecrin ya aslında aşılamalar filan herşey için çok erken benim için ama eşim çok istediği için gidiyorum belki kendi halıne bıraksam olabilr eşiminde yaşı22 vede bi sorunumuz yok allaha şükür vakti zamanı var demekki milletin sorgulamasında çok sıkıldım eminim hepiniz benim gibi düşünüyosunuzdur

ne güzel bir sorununuz yokk.demekkı zamanı var canım nasıp evet sen mılletı bosver benıde kım görse daha bişey yokmu dıye soruyorlar cıldırıyorum benımde yasımızda daha genç canım takma.eşinin istemesi çok güzeel.keşke benım eşimdee istekli olsa bırazz hep ben cabalıyorumm.bende pko var yumurta tembellıgı eşimdede varıkosel cıktı amelıyat olması lazım ama ekımde olcakmısss.ekımden sonra en az6ay beklememız lazım sankı hiç umrunda degıl sankı cok sıkılıyorumm.belkıde hiç istemiyorrr beni kırmak istmeıyorum bılmıyorum yaa artık düşünemıyorumm.moralımde cok bozukk mafoldumben

kızlar ikinizde çok gençsiniz sizin gibi olsam inanın hiç telaş etmeden 5 sene oluruna bırakırdım rahat olun evliliğinizin tadını çıkarın 30 yaşını geçtikten sonra insan endişeleniyor bence kendinizi bırakıp hiç takmasanız bebişleriniz kendiliğinden gelir

oylede canım takmadan olmuyorkı ben önceden bu kadar bebke düşünmezdım 2yıl olcak evlenelı ocak ayında doktora gittim pko oldugumu ogrendım ondan sonraaa panık yapmaya başladım yaaa olmazsa diyee ama eşim sagolsun hiçbir caba göstermıyorrr.vee benım canımı cok sıkıyorr umursamıyorr gibi nebılmı yaaa canımı cok sıkıyorrr

asra sen progestan kullanmışmıydın canım kullandıysan yan etkisi oldu mu

canım ben kullanmıştım tam adı bu değildi ama progex falan gibi bişidi ister alttan ister içerek kullanılıyodu bana dr iç dedi ama acillik oldum çok baş dönmesi yaptı bende.. yürürken baya sendeliyodumm... fitil olarak kullanmaya devam ettim

çok üzüldüm Allah 2 . aşılamanda nasip eder inşallah .... bence şöylede bi gercek varki 2. aşılamada daha rahhat hissediyo insan kendini sonuç ta işlemi , nasıl bi süreç olucağını ve tutma ihtimallerini öğrenmiş oluyorsun....... Allah hepimiz için hayırlısını versin......

Son düzenleme:

canım yanlış mı yazdım adını acaba progestan evet evet bu ilaç ilk iki gün benide çok kötü yaptı denge bozukluğu yaptı ellerimde titreme felan oldu ama şimdi daha iyiyim hemşire fitil olarak da kullanabilirsin demişti öyle yapıcam

sen doğru yazmışsındır canım muhtemelen aynı etkiye sahip ilaçlardır... benim dr düşük olmasın diye vermişti..

. bende çok yan etki olunca dr fitil olarak kullan dedi ama bana sanki içince daha etkili gibi geliyodu içip içip yattım dışarı çıkıcaksam fitil olarak kullandım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…