- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.421
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben bir türlü iş yoğunluğundan tam olarak siteye girip takip edemiyorum sizleri.benim nu gün aşılamamdaki 8ci günüm.Bekliyoruz bakalım inş bu kez hayırlı haberi alırım.Bu arada hamile kalan arkadaişarı çoook tebrik ediyorum.İnş tez zamanda sağlıklı olarak kucağınıza alırsınz.
mrb arkadaşlar malesef yarına kalmadan adet oldum busabah çok moralim bozuk enson eşimle sarılıp ağladığımızı hatırlıyorum umutluydum eşime pek belli etmiyodum ama çok iyibir eşe sabihim ama snırım ona hiçbirzaman babalık duygusunu tattıramıcam yarın yinede doktor çağırdı kan testi için çıkmazsada ikinci aşılamaya başlıcak oda kis oluşmazsa tabiki((
mrb arkadaşlar malesef yarına kalmadan adet oldum busabah çok moralim bozuk enson eşimle sarılıp ağladığımızı hatırlıyorum umutluydum eşime pek belli etmiyodum ama çok iyibir eşe sabihim ama snırım ona hiçbirzaman babalık duygusunu tattıramıcam yarın yinede doktor çağırdı kan testi için çıkmazsada ikinci aşılamaya başlıcak oda kis oluşmazsa tabiki((
emenne canım naber nasılsın kendını nasıol hissedıyorsun aşılaman hayırlı olsun bitanem inş.güzel sonuclar alırsın
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben bir türlü iş yoğunluğundan tam olarak siteye girip takip edemiyorum sizleri.benim nu gün aşılamamdaki 8ci günüm.Bekliyoruz bakalım inş bu kez hayırlı haberi alırım.Bu arada hamile kalan arkadaişarı çoook tebrik ediyorum.İnş tez zamanda sağlıklı olarak kucağınıza alırsınz.
canım benim çok sağol iyiyim bekliyoruz işte henüz çok erken benim daha 10 günüm var Rabbim inşallah bu dünyada anne olmayı hepimize hayırlı kılsın meleklerimizi tez zamanda göndersin inşallah dua etmekten başka yapılaçak bir şey yok
sen ne alemdesin hangi aşamadasın canım
öyle ecrin ya aslında aşılamalar filan herşey için çok erken benim için ama eşim çok istediği için gidiyorum belki kendi halıne bıraksam olabilr eşiminde yaşı22 vede bi sorunumuz yok allaha şükür vakti zamanı var demekki milletin sorgulamasında çok sıkıldım eminim hepiniz benim gibi düşünüyosunuzdur
kızlar ikinizde çok gençsiniz sizin gibi olsam inanın hiç telaş etmeden 5 sene oluruna bırakırdım rahat olun evliliğinizin tadını çıkarın 30 yaşını geçtikten sonra insan endişeleniyor bence kendinizi bırakıp hiç takmasanız bebişleriniz kendiliğinden gelir
asra sen progestan kullanmışmıydın canım kullandıysan yan etkisi oldu mu
öyle ecrin ya aslında aşılamalar filan herşey için çok erken benim için ama eşim çok istediği için gidiyorum belki kendi halıne bıraksam olabilr eşiminde yaşı22 vede bi sorunumuz yok allaha şükür vakti zamanı var demekki milletin sorgulamasında çok sıkıldım eminim hepiniz benim gibi düşünüyosunuzdur
canım ben kullanmıştım tam adı bu değildi ama progex falan gibi bişidi ister alttan ister içerek kullanılıyodu bana dr iç dedi ama acillik oldum çok baş dönmesi yaptı bende.. yürürken baya sendeliyodumm... fitil olarak kullanmaya devam ettim
canım yanlış mı yazdım adını acaba progestan evet evet bu ilaç ilk iki gün benide çok kötü yaptı denge bozukluğu yaptı ellerimde titreme felan oldu ama şimdi daha iyiyim hemşire fitil olarak da kullanabilirsin demişti öyle yapıcam
günaydın canım inş.asılaman tutar bitanem hayırlısı olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?