- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.441
canım çok sağol inş tutar bu kez umutluyum geçen sefer çok sakin ve hatta hiç umudum yoktu.nedense bu kez hem gerginim hemde çok daha istekli ve inançlıyım.
inşallah senin güzel haberini alırız canım meleğinin sana tutunmuş olmasını diliyorum
hayırlısı canımmm dualrım senınlee :Saruboceq: inş.bu ay bi çok arkadasımız hamıle kalcak.
gül,
bahçeci kliğinde yaşadığın tecrübeyi ve ödediğin ücretleri detaylı olarak paylaşmanı rica ediyorum. ciddi ciddi bu olayı düşünmeye başladım. tek problem para. bunu da aşmak için ön hazırlık lazım. o yüzden detaylı olarak yaşadığın süreçleri yazarsan çok sevinirim. tşk.
yazarım bitanem yapılan işlemleri ödediğim miktarı hiç birşey atlamadan tek tek yazarım. haftaya randevu alıcam adetimi bekliyorum bitiminde gelin dediler. bahçeciğin sayfasına girersen anlaşmalı bankalarda var kredide çektiriyorlarmış.hepimizin hakkında hayırlısı
arkadaşım tanıdık doktor bulmuş. çok az miktar ödemiş. hatta iğnelere bile para vermemiş. doktor ilaç şirketlerinden gelen promosyon iğneleri vermiş. off nerde öyle tanıdık bulmak. ben çok para verileceği için de ayrıca stres olucam eminim o dönemde.
bu arada bende haftaya hastalanıcam. çok garip geliyor heyecanlanmamak. hastalanıp hastalanmayacağımızı bile merak edemiyoruz, heyecanlanamaz hale geldik. ne diyelim buna da şükür. kafamçokkarıştı
asra sen progestan kullanmışmıydın canım kullandıysan yan etkisi oldu mu
oylede canım takmadan olmuyorkı ben önceden bu kadar bebke düşünmezdım 2yıl olcak evlenelı ocak ayında doktora gittim pko oldugumu ogrendım ondan sonraaa panık yapmaya başladım yaaa olmazsa diyee ama eşim sagolsun hiçbir caba göstermıyorrr.vee benım canımı cok sıkıyorr umursamıyorr gibi nebılmı yaaa canımı cok sıkıyorrr
çok üzüldüm Allah 2 . aşılamanda nasip eder inşallah .... bence şöylede bi gercek varki 2. aşılamada daha rahhat hissediyo insan kendini sonuç ta işlemi , nasıl bi süreç olucağını ve tutma ihtimallerini öğrenmiş oluyorsun....... Allah hepimiz için hayırlısını versin......
bugün 4 gün bitti ve hala hastalanmadım ve halaaa test yapmaya cesaretim yokk gittikçe heyecalanmaya başladım ama bi o kadar da korkuyorum Allahım sen bana ve burdaki bütün arkadaşlarımun yardımcısı ol.AMİN...sağol canım inşallah....
zaten hastalansam hemen aşılama düşünüyorum ama inatla olmuyo 2 haftadırr.........
inşallah hayırlısı ile hamilesindir canım
kaç gün gecikti varmı bi belirti filan?
bugün 4 gün bitti ve hala hastalanmadım ve halaaa test yapmaya cesaretim yokk gittikçe heyecalanmaya başladım ama bi o kadar da korkuyorum Allahım sen bana ve burdaki bütün arkadaşlarımun yardımcısı ol.AMİN...
canım ben bu ay dinlenmeye çekilmiştim aşılamalara kendi isteğimle ara verdim çok yıprattı beni tedavi gördüğüm şu 3 ay içinde hep adetim 28. gün geldi hiç şaşmadı bu ay 33. günüm hastlanmadım hala düşündükçe içim pır pır ediyo kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama genede her ihtimali düşünüyosun test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
inş canım ikincide olur olmazsa artık 6ay kendi halımize bırakıcak yaşımın büyümesini hiçbukadar istememiştim aslında87 doğumluyum ama son3günü olduğu için olmuyo ay ay bakıyolarmış rapor albilmek için
evet benimde çok yakın tanıdğım tedaviye ara verince kendiliğinden hamile kaldı hem onu düşünüp ümitleniyorum hemde adetimin öncelerde geciktiği aklıma geliyo acaba gene mi diyorum hastanede çalışıyorum ve test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama karar verdim yarın bu stresten kurtulacam hayırlısı olur inşallah artık çok yoruldum aslında bu ay o kadar rahattım ki hiç stresde yapmadım ama neden hastalanmadım diyorum kendi kendime bakalım bekleyip göreceğiz burdan
o güzel haberi sizlerle paylaşırım inşalah yarın arkadaşlar ne olur dua edin inanın çok ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?