Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım çok sağol inş tutar bu kez umutluyum geçen sefer çok sakin ve hatta hiç umudum yoktu.nedense bu kez hem gerginim hemde çok daha istekli ve inançlıyım.

hayırlısı canımmm dualrım senınlee :Saruboceq: inş.bu ay bi çok arkadasımız hamıle kalcak.

gül,

bahçeci kliğinde yaşadığın tecrübeyi ve ödediğin ücretleri detaylı olarak paylaşmanı rica ediyorum. ciddi ciddi bu olayı düşünmeye başladım. tek problem para. bunu da aşmak için ön hazırlık lazım. o yüzden detaylı olarak yaşadığın süreçleri yazarsan çok sevinirim. tşk.

yazarım bitanem yapılan işlemleri ödediğim miktarı hiç birşey atlamadan tek tek yazarım. haftaya randevu alıcam adetimi bekliyorum bitiminde gelin dediler. bahçeciğin sayfasına girersen anlaşmalı bankalarda var kredide çektiriyorlarmış.hepimizin hakkında hayırlısı

arkadaşım tanıdık doktor bulmuş. çok az miktar ödemiş. hatta iğnelere bile para vermemiş. doktor ilaç şirketlerinden gelen promosyon iğneleri vermiş. off nerde öyle tanıdık bulmak. ben çok para verileceği için de ayrıca stres olucam eminim o dönemde.

bu arada bende haftaya hastalanıcam. çok garip geliyor heyecanlanmamak. hastalanıp hastalanmayacağımızı bile merak edemiyoruz, heyecanlanamaz hale geldik. ne diyelim buna da şükür. kafamçokkarıştı

Evet çok şanslıymış arkadaşın. Her hastalanışımızda umutlarımız kırılıyor ondan benimde yarın hastalanmam lazım artık heyecan falan kalmadı kesin hastalanırım. hakkımızda hayırlısı Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah. Tüp bebekte kesin olcak die birşey yok ama yüzdesi çok fazla oda kısmet Allah ol derse olacak. Şöyle düşününce madddi manevi yoruyor bu tedavi süreçleri Allah hepimizin hayırlısıyla kucağına sağlıklı bebişlerimizi almayı kısmet etsin inşallah :Saruboceq:

asra sen progestan kullanmışmıydın canım kullandıysan yan etkisi oldu mu

canım evet bende onu kullanmıştım biraz içtikten bisaat sonra filan başdönmesi yapıyodu oluyodu yani ama bence fitilden daha iyi fitil çıkar içeride dururmuki ilk zamanlar yapıyo sonra alışırsın sakın ilac bitince ara verme hemen yenisi al bebek tutunsun diyeymiş benyenisini almaya gitimştim sağlık ocağına doktor kaçaylıkhamilesin diye sormuştu içim cız etti bianda yani hamilelerede veriyo aynısı düşük olmasın diye yarın ben yine ikincisi için başlıyorum sabah 10:30da randevumvar hayırlısı artık

senin 2 sene benim 5sene olucak gerçi 1.5yılı askerde geçti zaten ama eşim çok istiyo inanın benden daha çok istiyo dahafazla fedakarlık gösteriyo bende sırf o istıyo diye gidiyorum gidicemde yine iğne vericek gerçi busefer daha deneyimli yaparım eskisi gibi korkmam benim aşılamam 1000tl herşey onlardan ya sizlerin

inş canım ikincide olur olmazsa artık 6ay kendi halımize bırakıcak yaşımın büyümesini hiçbukadar istememiştim aslında87 doğumluyum ama son3günü olduğu için olmuyo ay ay bakıyolarmış rapor albilmek için

bugün 4 gün bitti ve hala hastalanmadım ve halaaa test yapmaya cesaretim yokk gittikçe heyecalanmaya başladım ama bi o kadar da korkuyorum Allahım sen bana ve burdaki bütün arkadaşlarımun yardımcısı ol.AMİN...

sibel bence biran önce yap kurtul çok zormuş ben yarın doktora testvermeye gidicem umuduyla kalktım ama malesef yarın yine gidicem ama 2.ci aşılama için sendemi aşılamayaptırmıştın

canım ben bu ay dinlenmeye çekilmiştim aşılamalara kendi isteğimle ara verdim çok yıprattı beni tedavi gördüğüm şu 3 ay içinde hep adetim 28. gün geldi hiç şaşmadı bu ay 33. günüm hastlanmadım hala düşündükçe içim pır pır ediyo kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama genede her ihtimali düşünüyosun test yapmamak için kendimi zor tutuyorum

canım biliyomusun aşılamalardan sonra3ay filan yumurtalıklar uyarılıyomuş yani oladabilir inş olur bence bi test yaptır umarım olur zaten iğneler ilaçlar bütün vucut dengemeizi mahfediyo allahım herkesin gönlüne göre versin...

canım bence bi an önce test yap kurtul bu şüphe daha zor öğrendiğinde inşallah olumlu olur ama olmazsa da üzüntünün hemen ardından yeni ay için hazırlanıyosun ve aslında o stresli bekleme ortadan kalkınca biraz hafifliyosun ....

benim 24 nisanda olmam gerekiyodu ama hala yok ve bu süre içinde düne kadar hep ümitle varmı yokmu telaşıyla kendimi yedim bitirdim ama şimdi kuş gibiyim üzgünüm ama stresli değilm... çok yoruldum artık ümit edip hayal kırıklığından......

inşallah hamilesindir çok insan duydum aşılamanın hemen ardından kendiliğinden hamiş kalan ......

inşallah tüpe gerek kalmadan hamiş olursun canım sakın bu 6 ay boyuncada kendine stres yapma inşallah bu ay hamile kalırsın ama olmasada inşallahh 6 ay içinde olur....

evet benimde çok yakın tanıdğım tedaviye ara verince kendiliğinden hamile kaldı hem onu düşünüp ümitleniyorum hemde adetimin öncelerde geciktiği aklıma geliyo acaba gene mi diyorum hastanede çalışıyorum ve test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama karar verdim yarın bu stresten kurtulacam hayırlısı olur inşallah artık çok yoruldum aslında bu ay o kadar rahattım ki hiç stresde yapmadım ama neden hastalanmadım diyorum kendi kendime bakalım bekleyip göreceğiz burdan
o güzel haberi sizlerle paylaşırım inşalah yarın arkadaşlar ne olur dua edin inanın çok ihtiyacım var...

inşallah canım bütünn kalbimlle istiyorum innnnşaaaaaaalllahhhhh yarın müjdeyi verirsin hepimizede moral olursunn:))))))))olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…