- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.461
çok şükür ii diyelim ii olalım bengole sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?
çok sevindim ii olmana inşlah herşey 9 ay boyunca yolunda gider sağlıcakla bebeğine kavuşursun Allah kolaylık versin işlerinde de kendini çok yormamaya gayret et sen genede
kızlar biraz canım sıkkın dün dr randevum vardı aşılam 1 ay sonra dedi rahimimim dinlenmesi gerekiyormuş bende doğal yolla belki kalırım diye ümit ediyordum ama dr doğum kontrol ilacı verdi yani aşılamamı bekliycem mecburen
bugün 4 gün bitti ve hala hastalanmadım ve halaaa test yapmaya cesaretim yokk gittikçe heyecalanmaya başladım ama bi o kadar da korkuyorum Allahım sen bana ve burdaki bütün arkadaşlarımun yardımcısı ol.AMİN...
pınardan ses seda yokmu
inş canım ikincide olur olmazsa artık 6ay kendi halımize bırakıcak yaşımın büyümesini hiçbukadar istememiştim aslında87 doğumluyum ama son3günü olduğu için olmuyo ay ay bakıyolarmış rapor albilmek için
kızlar biraz canım sıkkın dün dr randevum vardı aşılam 1 ay sonra dedi rahimimim dinlenmesi gerekiyormuş bende doğal yolla belki kalırım diye ümit ediyordum ama dr doğum kontrol ilacı verdi yani aşılamamı bekliycem mecburen
senin 2 sene benim 5sene olucak gerçi 1.5yılı askerde geçti zaten ama eşim çok istiyo inanın benden daha çok istiyo dahafazla fedakarlık gösteriyo bende sırf o istıyo diye gidiyorum gidicemde yine iğne vericek gerçi busefer daha deneyimli yaparım eskisi gibi korkmam benim aşılamam 1000tl herşey onlardan ya sizlerin
canım ben bu ay dinlenmeye çekilmiştim aşılamalara kendi isteğimle ara verdim çok yıprattı beni tedavi gördüğüm şu 3 ay içinde hep adetim 28. gün geldi hiç şaşmadı bu ay 33. günüm hastlanmadım hala düşündükçe içim pır pır ediyo kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama genede her ihtimali düşünüyosun test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
hayırlı akşamlar canlarımmmm nasılsınız ?kartopu yok sanırım düngece rüyamda kartopunun bizlere hamile haberini veriyodu hemde kendiliğinden olmuş.inşallah gerçek çıkar.
mrb arkadaşlar biraz önce doktordan geldim 2.aşılama için ama doktorum 1ay kendiliğinden beklememi ilaçların etkisinin devam edebileceğini adetimin 12 günden itibaren gün aşırı ilişkiye girmemizi önerde beni sevindiren kis filan oluşmamış buay benim için daha iyi geçicek doğal halıyle iğne yok sürekli doktora gitmek yok sadece folik diye bi hap verde günde 1kere 3tane içilecek okadar herşey dilediğnizce olsun...
hayırlı akşamlar canlarımmmm nasılsınız ?kartopu yok sanırım düngece rüyamda kartopunun bizlere hamile haberini veriyodu hemde kendiliğinden olmuş.inşallah gerçek çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?