Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok şükür ii diyelim ii olalım bengole sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?

çok tşk canım hamilelik iyi gidiyor hergün içinde büyüyen birinin içinde oldugunu bilmak insanı heyecenlandırıyor ama bu aralar çok iştahsızım midem bulanıyor pişmiş yemek yemek istemiyorum bol bol meyve ve sebze tüketmeye dikkat ediyorum dilerim rabbim herkese bu gzel duyguları yaşatır ama çok yoruluyorum iş yerinde işler çok yogun sezon açıldı yine eylül ayına kadar nefes alamayız bence allah yardımcımız olsun

çok sevindim ii olmana inşlah herşey 9 ay boyunca yolunda gider sağlıcakla bebeğine kavuşursun Allah kolaylık versin işlerinde de kendini çok yormamaya gayret et sen genede

çok sevindim ii olmana inşlah herşey 9 ay boyunca yolunda gider sağlıcakla bebeğine kavuşursun Allah kolaylık versin işlerinde de kendini çok yormamaya gayret et sen genede

müdür fazla bana yüklenmiyor hamile oldugum için ara ara çık bahçeye yürüyüş yap diyor ama bazen bu sıcak havalar beni bunaltıyor benim için diledigin güzel dilekler için tlk canım arkadaşım dilerim rabbim sanada hayırlı ve saglıklı evlat nasip eder herşey gönlünüzce olsun

hayırlı akşamlar canlarımmmm nasılsınız ?kartopu yok sanırım düngece rüyamda kartopunun bizlere hamile haberini veriyodu hemde kendiliğinden olmuş.inşallah gerçek çıkar.

iyi akşamlar canım ALLAH hayırlara çıkarsın ruyanı inşallah senin bebişinde gelirken bize haber verir tekrar hayırlı olsun aşılaman dualarımızın gücüyle tutar canım

kızlar biraz canım sıkkın dün dr randevum vardı aşılam 1 ay sonra dedi rahimimim dinlenmesi gerekiyormuş bende doğal yolla belki kalırım diye ümit ediyordum ama dr doğum kontrol ilacı verdi yani aşılamamı bekliycem mecburen

canım üzme kendini bu kadar bekledin bir ay daha beklersin hiç sorun değil. önemli olan rahminin temizlenmiş olması ve artık bebişin gelmesine engel olmaması.... bunu düşünürsen daha rahat edersin.. daha dün bir sorunun vardı ve bugün o sorunun yok... bitti hatta bir ay bekleyeceksib belki ama kendiliğinden olma olasılığı bile olduğundan aşılamada şansın bizlerden fazla üzme kendini....

canım bir an önce testi yaptır boş umudu kapılmakdansa yoksa öğrenmek daha hayırlı.... beklemek insanı yiyor bitiriyor... neden kendine bunu yapıyorsunki varsa mutluluğunu yaşa yoksada bil ve ona göre yol çiz kendine.. gönlünce olsun....

pınardan ses seda yokmu

canım bu aralar sık giremiyorum.. misafir vardı gitti.. dua yetiştirdimperşembe bitirdim cuma temizlik hafta sonu eşim evde olmuyor pazartesi gene temizlik bugünde 4444 duasına başladım tek başıma okuyorum... cumaya kadar yetiştirmeye çalışacağımdan dolayı giremeyeceğim... arada bakıyorum yazdıklarınızı okuyorum.... kendinize iyi bakın Allah a emanet olun.... olumlu yada olumsuz haberi mutlaka sizlere cuma veya cumartesi vereceğim.....

canım sende daha çok gençsin kendini üzme zamanı geldiğinde seninde elbette olacakdır......

canım hakkında hayırlısı olsun üzme kendini pınarın dediği gibi aşılaman bizlerden yüksek tutması inşallah sende 1 ay sonra bebişine kavuşursun iyi düşün herşey güzel olucak ..

haklısın canım herşeyin hayırlısı.ben aşılamyı sordum sadece aşılama fiyatı bana 750tl dedeıler ilaçlar harıc ilaçla herhalde 1000tl gecer

inş.hamılesındır canım degılsede uzulme bidahakı ay inş.

hayırlı akşamlar canlarımmmm nasılsınız ?kartopu yok sanırım düngece rüyamda kartopunun bizlere hamile haberini veriyodu hemde kendiliğinden olmuş.inşallah gerçek çıkar.

inş.rüyan çıkar canım hayırlısı

canım hayırlısı olsun
inşallah bi soraki ayy hamileyim müjdesini vericeksin

mrb arkadaşlar biraz önce doktordan geldim 2.aşılama için ama doktorum 1ay kendiliğinden beklememi ilaçların etkisinin devam edebileceğini adetimin 12 günden itibaren gün aşırı ilişkiye girmemizi önerde beni sevindiren kis filan oluşmamış buay benim için daha iyi geçicek doğal halıyle iğne yok sürekli doktora gitmek yok sadece folik diye bi hap verde günde 1kere 3tane içilecek okadar herşey dilediğnizce olsun...

canım hayırlı olsun inş kendiliğinden olur..biraz rahat ol psikolojini rahat tut hatta düşünmemeye çalış.dediğin gibi güzel tarafı iğneler yook...

murse ve emenne aşılamalarınız hayırlı olsun kızlar. yeni anne adayları kendinize dikkat edin lütfen. ve bize güzel haberler verin olurmu arkadaşlarım

İnşallah arkadaşım nekadar mutlu oldum kendimi biran hamile gibi hissettim valla.inşallah rüyan çıkarda bende sizlerle burada mutlu haberi paylaşırım. çok duygulandım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…