Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin özlettin kendini

hoşbulduk hayatım, bende sizi özledim valla.çok güzeldi tatil.iyice dinlendim. kafayı boşalttım biraz. hatta eşim bile rahatladığımın farkına varmış okadar yansıtmışım yani haftaya 19 mayısı birleştirelim biryerlere gidelim yine dedi. bakalım işi ayarlarsam yine kaçacağız.

sen nasılsın, 1 ay ara vermişsin herhalde. sabahtan şöyle bir baktım

evet canım dr rahimin 1.5 ay dinlensin öyle aşılama yapalım dedi bekliycem.Senin iyi olmana sevindim rahatlamak iyidir çok kasıyoruz kendimizi

evet canım dr rahimin 1.5 ay dinlensin öyle aşılama yapalım dedi bekliycem.Senin iyi olmana sevindim rahatlamak iyidir çok kasıyoruz kendimizi

olsun arkadaşım bu kadar bekledin onuda baklersin, sonu hayırlı olsun inşallah. nazlı bebekler bunlar napalım. olacak inşallah eninde sonunda. Yüce Rabbim hayırlı kılacak evlatlarımızı.

evet çok nazlılar bende kendimi diyete verdim yürüyüşe başladım aslında geç bile kaldım kafam dağılsın birazcık

bu arada murse için dua okuyoruz herhalde. fetih suresine bende katılabilirim. ben eski türkçe okuyabiliyorum. isterseniz bende okurum .

ben kilo için değil stres için gidiyordum ama biraz kilo içinde yaptı herhalde. tardıda çok belli değil ama acayip bir şekilde incelme oldu vucudumda.

her gören nekadar kilo vermişsin diyor. bende şimdi gaza geldim diyette yapıyorum.

mutlaka faydası olmuştur ben 3 kg verdim şimdide yürüyüşle 3 kg daha vereyim sonra aşılamada dr yüryüş verirmi bilmiyorum diyetimde öyle sıkı değil ekmeğimi değiştirdim kızartma yok ve çikolatayı bıraktım o kadar

bende tatlı ve ekmek yemiyorum. tabi çikolatayıda bıraktım.

gerçi tatilde biraz kaçtı ama olsun. yinede devam ediyorum. şimdide internetten ömer coskunun bir zayıflama hapı varmış onu ısmarladım. arkadaşlarım çok memnun. bakalım birazda onu deneyeyim.

Hanımlar merhaba, ben aranıza yeni katıldım... Bugün 2. aşılamamı yaptırdım, inşallah önümüzdeki 15 gün çok kolayca geçer ve hayırlı bi sonuç alırım... Bu esnada beslenme konusunda pek fikre sahip değilim... Doktorum bi tek çiğ et ürünlerinden,ağrı kesicilerden ve saç boyasından uzak dur dedi. Tavsiye edebileceğiniz neler var? Neler yemeli neler yememeliyim? 2 tane yumurta vardı Allah'ım inşallah olur bu defaaaa:ecrin_bebek:

bende zayıflamak istiyorum ama maesef kılo veremıyorum yedıgımede dıkkat edıyorum az yiyorum ama malesef bi gelişme falan yokkk.yürüşe çıkcam akşamlarıinş.belkıde pko yüzünden veremıyorum kılo

sanırım birazda kullanduğımız ilaçlarda aldırıyo ben neyapsam neetsem alamıyodum tedavilere bi başladım 6kilo filan aldım sizlerdede aynı oluyodur haplar iğneler aldıırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…