Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım öncelikle hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin.benimde 2.ci aşılamam bende beklemedeyim.ancak bana dr hiç öyle aman şuna dikkat et vs vs demedi.sadece ilk gün dinlen ağır kaldırma bu süre içinde sigara yok dedi.bi tek sigaraya dikkat etmiyorum.evet farkındayım en zararlı şey ama stresten herhalde kaçırıyorum bazen.

bu arada murse için dua okuyoruz herhalde. fetih suresine bende katılabilirim. ben eski türkçe okuyabiliyorum. isterseniz bende okurum .

meraba nasılsın canım istersen sende 5 ad.okuyabilirsin pınarda istedi 5 dedim onada okursa şimdiden saolun Allah razı olsun (rüyamda sen bize o güzel müjdeyi veriyodun hamileyim diye yazmıştın hemde kendiliğinden olmuş Rabbim inşallah rüyamı gerçeğe çıkarır ...

İnşallah arkadaşım nekadar mutlu oldum kendimi biran hamile gibi hissettim valla.inşallah rüyan çıkarda bende sizlerle burada mutlu haberi paylaşırım. çok duygulandım valla.

inşallah canım ya sabah kalktığımda okadar sevindimki gerçekmiş gibi ama Allahın izniyle inşallah olucak inanıyorum ..

iyi akşamlar canım ALLAH hayırlara çıkarsın ruyanı inşallah senin bebişinde gelirken bize haber verir tekrar hayırlı olsun aşılaman dualarımızın gücüyle tutar canım

amin canım inşallah bende buraya hamileyimm yazmayı okadar isterimki mutluluğumu sizlerle paşlaşmak çünkü biliyorumki en az sizlercde bunu istiyosunuz Allah büyük inşallah dualarımızla bizi sevindirecek rabbim ..

kızlar benim okuduklarım bunlar aşılamamın sonucunu almadan 1 gün öncesi bitirmem lazım ama bitiriceme inanıyorum..sonucu 22 de alıcam..
felak 566
ihlas 1100 100 fazla okundu..
nas 500
salavat 1000
tevhit 100
yasin 34
fetih 1

canım banada ver biraz bende okuyayım olurmu

canım kusura bakma girdiğimde komşu gelince bir daha bakamadım.... benim adet sancısı başladığından duamı bırakdım bende hastalandıkdan sonra başlayacağım.... sana 10 fetih 5 yasin okurum 200de felak msn den bitirdiklerimi yazarım eşime söyledim fetih süresini bana yazıcıdan getirecek.... bu arada ben arapça bilmiyorum okunuşundan okuyorum.... bundanda haberin olsun.... yasin velkurani.... yazıyor ya işde o okunusu kasdediyorum t,rkçe değil.... heh bu arada gerçek adın neydi mursa diyemi niyet edeyim....

kızlar nasılsınız. tatlıcık sen daha hastalanmadınmı..... ecrin sen ne yaptın doktor işini....

canım umarım sendende güzel haberler alırız.... benim sancı başladı sanırım bu ayda olmayack.. değişik hiç bir belirti yok anlayacağınız bu ay kist yoksa oluşmamışsa bir aşılama daha deneyeceğim.... oluşmuşsa artık kafayı yerim:)))

oh ne güzel ver kiloları nasılsın....

canım Rabbimden umudumuzu kesmicez...Son anda bile Rabbim kulunu şaşırtır sevindirir.benim annem hamile kalmıştı ve 3 ay boyunca hiç belirti yaşamadı hatta kaç kez test yaptı ve regl oldu yok yok yok...ancak gayri ihtiyari ultrosana girmişti orada ikiz olduğunu öğrendik tabi annem çok sık hap kullandığı için biri karnında ölmüş 2sinide almışlardı.hatta bugün küçük kardeşimin eşinin hamile olduğunu öğrendm test yapmş sçift çizgi çıkmış ki daha 8 aylk evliler ben 3 yıldır...yani nasip...İnş bende hamileymdirde annemler çifte sevinç yaşarlar.
bide kafayı yicek bişey yok ancak kendimize zarar veriyoruz.kişinin acele etmesiyle değil sabretmesiyle veriyor Rabbim.Birde hayırlısını versn arkadaşm sağlıklısını aklı selimi...

tamam arkadaşım 5 adet okurum ben.Allah hepimizden razı olsun canım. inşallah hepimiz buradan HAMİLEYİM diye yazarız en kısa zamanda.

murseciğim dün gece geç gördüm mesajını , ancak o saatten sonra 1 adet okuyabildim Fetih Suresini.
cuma akşamına bitiririm herhalde 5 adedini. ne zamana kadar okumam gerekiyor canım.

günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin aşılama sonucunu bekleyenlerden inşallah hayırlısıyla güzel haberler almaya başlarız. ben bugün hastalandım adet bitiminde doktora gitmeye başlıycam bakalım nasıl bir tedavi uygulıycak. kartopucum bahçecide araştırdım tüp bebek işleminden 25 dakika önce ve sonra akapuntur yapıyorlarmış bende yaptırmayı düşünüyorum umarım fiyatı çok pahalı değildir. hepinizi öpüyorum

Gül günaydın hayatım,

hayırlı olsun tedavin , inşallah enkısa zamanda kavuşursun bebişine. umarım herşey gönlünce ve kolayca olur. bu arada duyduğum kadarı ile orada akupunkturun seansı 100 tl.

ama sadece öncesi ve sonrasında değil tedavi ve iğne aşamasında da yapıyorlar akupunkturu. burada bir topikte bahçeci ve umutta tüp bebek yaptırıp aynı anda aku tedavisi olanda vardı. oradan okumuştum.

Mustafa Bahçeciden Salı günü saat 19:00 a arendevu aldım bana dua edin ne olur arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun. Allah hepimizi hayırlısıyla anne olmayı kısmet etsin

Sağol bitanem bende okurum bugün o sayfaları aslında çok okuyuncada stres oluyorum ama olsun :) bu cumarteside sigarayı bırakıyorum o kadar para verip bu yola girince içmemem gerekiir. Geriside Allahın takdiri artık :Saruboceq: canım sanada tedavinin ayrıntılarını yazmamı istermisin

Hadi bakalım ilk adımı attın. devamıda hayırlısıyla gelsin inşallah. Allah hayırlısı ile yavrunu kucağına versin arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…