- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.501
Hanımlar merhaba, ben aranıza yeni katıldım... Bugün 2. aşılamamı yaptırdım, inşallah önümüzdeki 15 gün çok kolayca geçer ve hayırlı bi sonuç alırım... Bu esnada beslenme konusunda pek fikre sahip değilim... Doktorum bi tek çiğ et ürünlerinden,ağrı kesicilerden ve saç boyasından uzak dur dedi. Tavsiye edebileceğiniz neler var? Neler yemeli neler yememeliyim? 2 tane yumurta vardı Allah'ım inşallah olur bu defaaaa:ecrin_bebek:
bu arada murse için dua okuyoruz herhalde. fetih suresine bende katılabilirim. ben eski türkçe okuyabiliyorum. isterseniz bende okurum .
İnşallah arkadaşım nekadar mutlu oldum kendimi biran hamile gibi hissettim valla.inşallah rüyan çıkarda bende sizlerle burada mutlu haberi paylaşırım. çok duygulandım valla.
iyi akşamlar canım ALLAH hayırlara çıkarsın ruyanı inşallah senin bebişinde gelirken bize haber verir tekrar hayırlı olsun aşılaman dualarımızın gücüyle tutar canım
kızlar benim okuduklarım bunlar aşılamamın sonucunu almadan 1 gün öncesi bitirmem lazım ama bitiriceme inanıyorum..sonucu 22 de alıcam..
felak 566
ihlas 1100 100 fazla okundu..
nas 500
salavat 1000
tevhit 100
yasin 34
fetih 1
kızlar benim okuduklarım bunlar aşılamamın sonucunu almadan 1 gün öncesi bitirmem lazım ama bitiriceme inanıyorum..sonucu 22 de alıcam..
felak 566
ihlas 1100 100 fazla okundu..
nas 500
salavat 1000
tevhit 100
yasin 34
fetih 1
canım öncelikle hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin.benimde 2.ci aşılamam bende beklemedeyim.ancak bana dr hiç öyle aman şuna dikkat et vs vs demedi.sadece ilk gün dinlen ağır kaldırma bu süre içinde sigara yok dedi.bi tek sigaraya dikkat etmiyorum.evet farkındayım en zararlı şey ama stresten herhalde kaçırıyorum bazen.
mutlaka faydası olmuştur ben 3 kg verdim şimdide yürüyüşle 3 kg daha vereyim sonra aşılamada dr yüryüş verirmi bilmiyorum diyetimde öyle sıkı değil ekmeğimi değiştirdim kızartma yok ve çikolatayı bıraktım o kadar
canım umarım sendende güzel haberler alırız.... benim sancı başladı sanırım bu ayda olmayack.. değişik hiç bir belirti yok anlayacağınız bu ay kist yoksa oluşmamışsa bir aşılama daha deneyeceğim.... oluşmuşsa artık kafayı yerim:)))
meraba nasılsın canım istersen sende 5 ad.okuyabilirsin pınarda istedi 5 dedim onada okursa şimdiden saolun Allah razı olsun (rüyamda sen bize o güzel müjdeyi veriyodun hamileyim diye yazmıştın hemde kendiliğinden olmuş Rabbim inşallah rüyamı gerçeğe çıkarır ...
günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin aşılama sonucunu bekleyenlerden inşallah hayırlısıyla güzel haberler almaya başlarız. ben bugün hastalandım adet bitiminde doktora gitmeye başlıycam bakalım nasıl bir tedavi uygulıycak. kartopucum bahçecide araştırdım tüp bebek işleminden 25 dakika önce ve sonra akapuntur yapıyorlarmış bende yaptırmayı düşünüyorum umarım fiyatı çok pahalı değildir. hepinizi öpüyorum
Gül günaydın hayatım,
hayırlı olsun tedavin , inşallah enkısa zamanda kavuşursun bebişine. umarım herşey gönlünce ve kolayca olur. bu arada duyduğum kadarı ile orada akupunkturun seansı 100 tl.
ama sadece öncesi ve sonrasında değil tedavi ve iğne aşamasında da yapıyorlar akupunkturu. burada bir topikte bahçeci ve umutta tüp bebek yaptırıp aynı anda aku tedavisi olanda vardı. oradan okumuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?