Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sigarayı zaten şimdiye kadar bırakman gerekirdi güzel arkadaşım. sigara aklına geldikçe bebişini ve tedavini düşün bırakmaya yardımcı olacaktır bunlar.

tabiki yaz ayrıntıları eğer temmuz ayına kadar bebişim gelmezse bende başlayacağım tüp bebeğe.seninle tecrübe kazanırım bende.

Canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın ben öyle olmasını çok arzu ettim ama bende demek hayırlısı buymuş. inşallah temmuz ayına kadar karnına düşer bebişin bak arkadaşlar rüyasında bile görmüş görülen rüyalar genelde çıkar

kızlar nasılsınız. tatlıcık sen daha hastalanmadınmı..... ecrin sen ne yaptın doktor işini....

canım ben doktora gıdemedım malesef çünlü iş yerinden izin alamadım işler yogun diye izin vermediler bende akşam gidebılecegım doktor arıyorum kendıme

Mustafa Bahçeciden Salı günü saat 19:00 a arendevu aldım bana dua edin ne olur arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun. Allah hepimizi hayırlısıyla anne olmayı kısmet etsin

saat 19da doktor hastanede oluyormuki.eger oluyorsa bende gideyım yaa

canım 13:00 dan 20:00 a akadar ordaymış çarşamba çalışmıyormuş sonrada yurt dışına gidecekmiş. benim o gün toplantım olduğu için riske atmayıp akşam 7 ye aldım. akşam 8 e bile randevu veriyor ordakiler

ecrin günaydın canım,

sen bilirsin ama senin için tüp bebek daha erken değilmi? bak eşin ameliyat olacak belki o zaman inşallah kendiliğinden gelir bebişin. bahçeci tüp bebek merkezi o sebeple akşam doktor bulunuyor herhalde.

gül hangi doktora aldın randevuyu Mustafa Bahçeciye mi yoksa başak birinemi?

ay canım varya benı ne kadar mutlu ettın varyaa cok sagol allah razı olsun canım yaaa.ben calıstıgım için iş yerınden izin almam zor oluyorr 2kez yumurta takıubı için doktora gitti süreklı kontrol altındaydım doktorum 2günde 1 çagrıyordu 1saat işim oluyordu hastane en fazla1,30saat işim oluyordu işimi bitirip geliyordum hemen ama yinede sorun oluyordu artık hastalıgımı unuttum nasıl izin lacam niye strese soktum kendımı.hem izin alamadıgım için hemde eşimin amelıytaı için tedavıyı bıraktık neyse bende bı gideyim bakayımm çok iyi oldu yaa çok araştırdım bütün doktorlar 5ten sonra hastanmede olmuyordu bide buraya bakayım sagolopuyorumnanaktan

günaydın canımmm.bahçecinin tüp bebk oldugunu bılmıyordum kıbilmiyorumkismile tedavı yapmıyorlarmı asılama falan.tabıkı tüp bebek için cok erken ben hiç asılama falan yaptırmadım sadece 2kez yumurta takıbı iğne bile kullnamadım daha .

murseciğim dün gece geç gördüm mesajını , ancak o saatten sonra 1 adet okuyabildim Fetih Suresini.
cuma akşamına bitiririm herhalde 5 adedini. ne zamana kadar okumam gerekiyor canım.

saol canım acele etme yarınki cuma değil önümüzdeki cuma ayın 21 sabahı selaya kadar bitirmek istiyorum cuma selasında da duasını yapıcam 22 sonucu öğrenmem lazım...öptüm seni ..

selam kızlar pınar sormuş hastalandınmı diye hemen cevaplıyım HAYIR maalesef hala olmadı...
2 gün önce dr a gittim test yaptık maalesef hamiş de değilimm......

rahim kalınlaşmış bugünlerde olur dedi
bi olsam, Allahta izin verirse hemen aşılamaya başlıcam.......

hepinizi çok öpüyorum ALLAHA EMANET OLUN ........

Mustafa Bahçeciden Salı günü saat 19:00 a arendevu aldım bana dua edin ne olur arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun. Allah hepimizi hayırlısıyla anne olmayı kısmet etsin

GÜLCÜM,

inşallah hemen ilk seferde tutar ve bebişine kavuşursun Allahın izniyle. salı günü 6. günün oluyor. geç değil mi gülcüm? b arada bende medicana ile görüştüm. yarın sadece yumurta rezervimi kontrol edecekler. 3500 tl + ilaçlar dedi. ilaçlar 1500-2000 tl arası imiş. bilgin olsun canım.

canım sadece yumurta rezervine bakıp rahim filmi çektirecek. ona göre vitamin ve beslenme verecek anladığım kadarıyla. bir dahaki adete başlıycak galiba tüp için ilaçlara. bahçecidede 1800 euro işem parası + 1500-2000 ilaç parası+ 300 muayene . şu durumda arada pek bir fark yok. zaten ben bir tane aşılama yaptırdım heralde normaldede rapor falan alamam bide 1,5 yıllık evliyim bildiğim kadarıyla rapor için değişmediyse 3 yıl evli olmak lazım. Canım ben kızımı 20 haftalık hamileyken kromozom bozukluğundan kaybettim bu anlamdada tüp bebek benim için daha hayırlı olacak. ınşallah bitanem Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz. Hamile kalırsam bebeği tüpçüden aldım diycem :)))) Canım sendemi tüp bebek deniyceksin.

Son düzenleme:

aşılama yapıyorlar diye biliyorum. bence aşılama yaptıracaksan da tüp bebek merkezlerini araştır istersen.

saol canım acele etme yarınki cuma değil önümüzdeki cuma ayın 21 sabahı selaya kadar bitirmek istiyorum cuma selasında da duasını yapıcam 22 sonucu öğrenmem lazım...öptüm seni ..

canım 200 felak 1 yasin dün okudum.... bugünde 4 yasin en azından 1 fetih okurum... hastalanmazsam fetihe devam ederim malum yarın günüm büyük ihtimallede hastalanacağım....

canım Allah ım gönlündeki evladı nasip eylesin..... inşaallah bebişine kavuşursun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…