Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah razı olsun bitanem inşallah senden de yarın güzel haberler alırız annelik müjdeni bizle paylaşırsın :Saruboceq:

inşaallah diyorum tüm kalbimle ama sanırım bu ayda yok balım... adet belirtileri her ay nasılsa aynı şekilde başladı... yarın teste gitmeyi düşünmüyorum testin sonucunu almadan kırmızıyı yeme ihtimalim var diye olurda hastalanmazsam pazartesiye kadar bekleyeceğim.... ama hiç umudum yok diyemem ama işde olmayacağınıda biliyorum...

Canım hamilelikle adet belirtileri aynı zaten ben adet olacam derken hamile olduğumu öğrenmiştim. adet günü geçtikten sonra belirtiler başlıyor. Sen içini ferah tut güzel şeyler düşün Allah büyük . Allah bizide hayırlısıyla anne yapacak :Saruboceq:

sen ne kadar zamandır bahceciye gidiyoırsun canım bende oraya gitmeyi düşünüyorum fiyatı biraz pahalı gibi geldi ama ilgillermi peki nasıl bı yerr bilgi verirmisin

ilk defa gidicem bitanem hayırlısıyla. benim verdiğim tüp bebek fiyatıydı. bahçeci kliniği diye internetten girersen aşılama da yapıyorlar diye biliyorum. telefonda fiyatda veriyorlar

kısmetden öteesi yok.... inşaallah hastalanmam.....

kızlar dünden beridir ağlıyorum. sanki hastalandımda bu ayda tutmamış gibi:)))) dün eşimle kavga ettim... ben bir daha aşılama denemeyeceğim tüp bebek yapalım ühüü ühüü diye:))) bu ay kontrole gideceğim önümüzdeki ay tüp bebek parayı hazırla ben anlamam ay beni bir görseniz... garibimde dur bir hastalan konuşalım diyor haklı olarak sen şunu yapacağız dedin de yok mu dedim diyor:)))) ama ne bilim sinir sistemin yıprandı sanırım.. birde doğum günü olması beni çok etkiledi... ben hiç bu kadar sorun yapmazdım ama bu ay ne oldu bana bilmiyorum..

hehe uzun oldu sanırım...

kısmetden öteesi yok.... inşaallah hastalanmam.....

hayıslrı olsun canım inş.hastalanmazsında güzel haberi veririsin canım

ilk defa gidicem bitanem hayırlısıyla. benim verdiğim tüp bebek fiyatıydı. bahçeci kliniği diye internetten girersen aşılama da yapıyorlar diye biliyorum. telefonda fiyatda veriyorlar

siteye baktım canım aşılamada yapıyorlarar.aam bana göre birazz paha geldi doktorların muayne fiyatlarını sordum 200-300 doktoruna göre degısıyorr.ben şimdi bide yumurta takıbı flan yaptırcaaaam birsürü tahlıl fgalan istiyecekler çok para isterler diye düşünüyorum ama tel.de sorcam yada gidip bi ön görüşme yapcam.başarı hikayelerını okudm sitede memnun kalan cok kişi vaar.belkı bende eşimin amelıyatına kadar iyi bi birikim yapar giderim

Pınarcım inan hepimiz aynıyız dün akşam eşim geldiğinde bende stresten oturmuş ağlıyodum ben çok kötüyüm die bu süreçler bizi çok yıpratıyor. arkadaşım var burda takma dior eşim takma dior takmazsan hamile kalacaksın diolar ama gelde takma ne bilim zor işler bunlar Allah yardımcımız olsun Galiba her ay beklentimiz o kadar çok oluyorki ay sonu geldiğinde umutla umutsuzluk arasında kafayı yiyoruz mafoldumben

canım stres yapma yaa eşin haklı dur bakalım belkı tutmustur hemen sende benım gibi en kötüsünü düşünüyorsun ya olmadıysa dıye ne güzel bak eşinde sana destek cıkıyor anlayıslı.hakkınıda hayırlısı olsun canım

Emennecim nasılsın kaç gün kaldı hayırlısıyla.

bu arada okadar tüp bebek için para alıyorlar utanmadan birde muayene ücreti 300tl mi alıyorLar...

ya şu rapor işi nasıl oluyor acaba ....ben diyorumki eşime eşimin babası kendi memleketlerinde lafı sözü geçen biridir öyledirki düşün belediye başkanlığına milletvekilliğine belirli partilerden kim aday olacak onun onayından geçiyor... şuanki milletvekilide akrabası zaten.. bende şöyle düşündüm orası küçük yer olduğundan herkes birbirini tanır her kurumda devlet hastanesinden bana rapor alsınlar burdan hiç uğraştırmasınlar... o şekilde olurmu dersiniz... tanıdık vasıtasıyla... benim temmuzda 3 yılım doluyor tamda denk geliyor...

canım tahlillere ortalama 500 tutuyormuş ben 2 ay önceki aşılamadaki tahlillerimi götürcem inşallah tekrar yaptırmazlar. sadece bir kere muayene parası alıyorlarmış, aşılama yada tüp bebeğe karar verilirse tekrar tekrar muayene parası almıyorlarmış. şimdi tekrar aşılama yaptırsam orda yaptırırım. bence ön görüşme yapıp karar verirsin aklındaki tarihe görede para biriktirirsin. bizde 3 aydır para biriktiriyoruz evde ufak tefek altınım var onuda bozdurcam kısacası niyetlendim. bundan 1 sene önce bebeğimi alırlerken 5000-6000tl harcamıştık (amniyosentez, normal doğum) üstelik kucağımız boş kalmıştı herşey bittiğinde bebeğimizi kaybetmiştik. inşallah Allah bu sefer sağlıklı bir çocuk kısmet eder

Son düzenleme:

Canım bi araştırsana şansını dene bildiğim kadarıyla önemli olan rapor almak. herkes raporunu alıp istenbula geliyor tüp bebek yada aşılama yaptırmaya. bence araştır sen onu. Tabi hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah bunlara gerek kalmaz

beklemek belirsizlik insanı çıldırtıyor... hehe bir kavga edişim vardı eşimle anlatamam.... banane paran yoksa borç bul beni ilgilendirmez neler dedim eşime.... ki eşimin kendi işi çok şükür sıkıntımız yok rapor olmasa bile rahatlıkl tüp bebeğe geçebilecek konumdayız hani aşılamayla olsun sorun yok sizde demelerinden biz tüp bebeği ilk etapda düşünmedik... ama dayanamayacağım....bu tutmazsa bir aşılamayı daha kaldırabilirmiyim bilmiyorum.... eşlerimize bazen haksızlık ediyoruz sanırım.

Evet onlardan çıkarıyoruz hırsımızı ben bugün arayıp özür diledim :)))) napalım bizimde nazımızı onlar çekiyor

ah eşim işde hayatta kimseye eyvallahı yokdur... ya eşim hastanelerin makinelerinin kalibrasyonunu yapıyor bazı ölçüm aletlerini satıyor... kendi işi bu ama birini arayıpda araya sokmaz.... ahlakı değil... allah büyük dert vermesin bunlar için aranmaz diyor.... istese bir iki telefonla kendi bile istanbulda hallettirebilir hiç biz uğraşmadan ama yapmaz ben en iyisi bir anneme diyeyim babasıyla nasıl konuşayım bu konuyu:))))

Evet onlardan çıkarıyoruz hırsımızı ben bugün arayıp özür diledim :)))) napalım bizimde nazımızı onlar çekiyor

sabah sinir topum benim nasıl diyorum..... geçtimi bari heyheylerin diyor ..... şuan mesela daha sakinim ama dün esti birden işde.... hepimiz bebişimize kavuşacağız.... buna inanıyorum .....

bir kere 300tl alıyorlarsa ii o zaman evet ben biş gideyim on görüşme yapayım.tedavıye başladıgımda 1kez hormon testı yaptırdım 100tl tutmustu bakalım onlarıda gösterrim doktora bakalım ne dıycekkk.5000-6000mı çok para yaaa evet canım haklısın herşeyin hayırlısı inş.bu sfere saglıklı gelır bebın canım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…