Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Deli kız ömürsün sen sempatiksalakcinni evet cannım bencede annesine söyle bakalım ne diycek . ama erken daha dur hayırlısıyla aşılama sonucunu al belkide şu an hamilesindir ohaoldumsmile

yok kız ne anlayışlısı çatır çatır oda benle kavga ediyor:)))) bu defa dahada çok gerilip daha çok sinirleniyorum:))) çıt demesin istiyorum.... dinlesin he desin geçsin bu anlık birşey gelip geçiyor ve inan anladığını sansada anlamadığına eminim....

Evet bitanem amniyosentez yapılmıştı sorunu anlamak için muayene fish raporu, doğum parası oda parası şu bu derken o fiyatı buldu. İnşallah canım

canım kıyamam sana... sen bir kere bir gebelik yaşadın bizlerden daha çok şansın var tüp bebekde tutma olasılığı sende daha yüksek.. kendine o sürede dikkat edersen zaten embriyoların iyileri verileceğinden dolayıda daha iyi bir hamilelik geçiririz diye düşünüyorum peki sizin orası tekmi çiftmi embriyo verşyorlarmış haberin varmı...

:=) eşinin üstüne çok fazla gitme bence canımm.

Evet bitanem amniyosentez yapılmıştı sorunu anlamak için muayene fish raporu, doğum parası oda parası şu bu derken o fiyatı buldu. İnşallah canım

hıı anladım canım.sonucda hamıle kalabılıryorusun buda güzel bişey tabıı hereşyin hayırlısı

yazmışsın 3 aydır para biriktiriyoruz ufak tefek altın var bozzacağım diye.. canabı hakkkım bunları görüyor ve emin olki bebişine tez zamanda sana verecekdir.. işde ben bundan eşime kızdım sinirim bundandı.... belki haksızım ama ne bilim ..... ben eşimi bu işe yeterince önemsememekle beni yanlız bırakmakla suçluyorum... tüp bebek masrafli bir iş tamam kabul ama kızlar benim eşim günde 2 paket malbora içiyor 14tl ve haftalık alkol tüketimi eve alınan 150tl dışarda oturulup içilen 300tl yani eşimin haftada alkol masrafı en az 300tl ayda 1200 eder.. ben bunu hazmedemiyorum alkole bu kadar para verilen bir evde tüp bebek için düşünelim denirse çok pahalı denirse ben sinirlenirim... şuan bile sinirim kalkdı tekrar aklıma gelince direk bunu ona hiç demedim ilk kez tüp bebek konusu açıldığından ama bir daha açılırda bakarız diye yanıt verirse bu laflar ağızımdan çıkacakdır.. 15günde bir arkadaşlarıyla çıkar gece 5de gelir nerden baksan o akşam en az 200 çıkıyordur cebinden en az...bunları dediğim gibi şimdiye kadar hiç demedim ona evde çok şükür hiç bir eksiğim yok.. herşeyim gayet düzenli ama bebiş işi için gerekirse bırakacak....bebk olsun gene yapsın benim dünkü sinirim buydu :))))

şimdi sana hak verdım canım cok haklısın valla.bencede eşini sıkıstrı bıraz eger tüp bebek için bakarız derse ac agzını yum gözünü canımm.

sizin ne güzel yumurtalarınız var aşılama falan yaptrıdınız ne kadargüzel bişey ben daha yumurtamı bıle gormedım 2kez yumurta takıbım oldu ama yumurta yokk.aşılama bile yaptırmadım daaha sonuc bıle beklıyemedım.elım kolum baglı boylee eşimi beklıyorum iştee amelıyat olcakta asılama yaptırcazz.ben ne yapayım.hiç olmazsa sizin bi çabanız bi bekleyişiniz bi umudunuz varr benım oda yokkboshayallersmile

şimdi sana hak verdım canım cok haklısın valla.bencede eşini sıkıstrı bıraz eger tüp bebek için bakarız derse ac agzını yum gözünü canımm.

şimdi gaza geldim heheh dua etsin cumartesi doğum günü şimdilik susayım doğum günü geçsin birde hastalanırsam zaten hiç şansı yok:))) ah doktorları dövmem lazım benim aslında.. eşimin diğer derdi de şu hani bir kere dediler sisin normalde normal yolla bebiş sahibi olmanıza engel yok... eşim acele ettiğimi düşünüyor... bense 1 yıl olacak temmuzda herşeye başlayalı yeterince beklediğimize inanıyorum... bakalım ne olacak.... ama kesin ben kazanacağım:)))))

eşin ameleyata yanaşmıyormu......

hadı hayırlısı canım benımm inş.güzel sonıucclar alırsındaaa eşine dogum günü hedıyesı bebiş müjdesı verırsın canım hayırlısı olsun

ekim gibi düşünüyormusss.amelıyattan sonra 6ay beklemek gerekıyormus spremler kendını o zmana toparlıyormuss en az1yılda net düzelme oluyormus yada olmaya biliyormnus

senin işinde ayrı bir zormuş... ama benim dayım 12 yıllık evli şimdi 3 aylık bebişi var.... ameliyat oldu spermler yeterli seviyeye çıkmadı ama tüp bebeğe yetecek kadar muhakkak çıkıyor.... 1milyon sperm olsun ileri hızlıda en az yüzde 25 olsun yeterli canım tüp bebek için zaten seçilen içinden bir tane bilemedin iki tane... o nedenle sende içini ferah tut... belki normal yolla bebiş olabilecek kadar iyi seviyeye gelmeyecekdir ama en kötü ihtimalle tüp bebek seviyesine çıkacakdır.....ameliyatdan sonra hergün keçiboynuzu içir eşine üşenme yap her akşam yatmadan içsin....

evet sorma canım yaaa doktorum eşimin sonucunaa çok iyi degıl ama aşılama yapabılrıız aşılama olur dedı canım 13mılyon falandı hareketlı sayısı azdı dıye asılama olabılır dedı biz yaptırmadık ama .keçiboynuzu aldım kürünü yaptım içmedi pekmezini aldım yemedı cevız badem aldım yemedı ben ne yapayım amelıyatıda ekımde yaptırcak doktora gıdelım 2ayolcak yaptırsaydı 3ay sonra falan aşılama yaptırırdım bende ama malesef 5ay amelıyatı beklıyecem 6ayda spremlerın düzelmesini evet benımkıde ayrı dert canım sormaa.hatta doktora sordum ne zaman denıze gırebılır dıye doktorr1ay herşey yasak 1aydan sonraa heşey serbest dedı.galıba eşlim amelıytatn korkuyor bilmiyorum yaa.ben 23gircem inş.allahın izniyle eşimde24 1ay sonra 2yıl molcak işte evlenelı daha yenı bebk düşünmeye başladık canımmm 4ay oldu iştee

bu site beni çok rahatlatıyor insan içini dökebiliyor... bazen en yakınına demediğin demeyeceğin demeye gurunun elvermeyeceği şeyleri burdan çok rahatlıkla diyebiliyorsun işde bundan dolayı bana çok iyi geliyor.... içimi en azından döküyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…