Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım erkek milleti bu işlere sıcak bakmıyor.. inan ben geçen sene temmuzda ilk testlerimi yaptırdım eşim ilk testini benden 3 ay sonra yaptırdı başının e tini yedim.... yok dedi başka şey demedi her testde ayrı sorun yaşadım... erkekler sanırım bu işlerden çekiniyorlar.. ee seninki birde ameliyat olacak... kolay değil çekimser davranması normal...

Canım aklım burda odaya birileri geldikçe çıkmak zorunda kalıyorum. Galiba en büyüğünüz benimdir :) ben 37 eşim 45 yaşında. 1,5 yıldır evliyiz geç evlenen kervanı yani

erkelerde şu var veya kendilerini kandırıyorlar bilmiyorum... olmasın biz bölede mutluyuz... tamam mutluyuz diyecek lafım yok buna ama doktor deseki ya boşuna uğraşmayın bebişiniz olmayacak amanna der o zaman eşine sımsıkı sarılır yoluna devam ederdin ben eşimden çocuk için vazgeçmezdim.. ama tedavisi olan bir şeyi yapmamak kabul edilebilir bir durum değil... bundan dolayı boşanırım... eğer benim eşimde ameliyatlık bir durum çıksaydı eminimki olmazdı.. en azından seninki ekim ayı demiş sözünü vermiş...

canım birde daha çok gençsin... 22 daha ne ki eşinde çok genç... sen bu kadar dert etme bak ben 30 eşim 36 gül 37 eşi 45 ....... sen ekimdede eşin ameliyat olsa 6 ay üstüne beklesende bizlerden daha genç anne olacaksın bunu düşün ve sevin .......

evet canım ne yiyor ne içiyorr iştee beklıyoruz bakalım bencede erkeklerde kabullnememekgibi duygu var

Şimdi çıkmam lazım hepinizi öpüyorum.

yine gel canımmm

evet canım sana katılıyorum evet sözünü verdı başının etını yedım ama her akşam su hastaneyı aradım bunu aradı su böyle diyor hadı amelıyat ol falan dıye dıyee sonunda ekımde olcam dedı sözü aldık bakalım belkıde biraz daha ısrar edersem ekımden oncede olabılırr

kızlar birazdan çıkıp evde yapılan testlerden alacağım yarın ve yarın hastalanmazsam cumartesi sabanhdan yapmak için... bende çıkıyorum canlar.. daha murse için 4 yasin 10 fetih süresi okumaya çalışacağım... bir yola girmiş niyet etmiş bari yardımcı olalım belki bizlerde nasipleniriz edeceği suadan...

MURSE CANIM 200 FELAK 1 YASİN OKUDUM BUGÜN 4 YASİNİDE BİTİRİRİM BÜYÜK İHTİMALLE FETİH SÜRESİNİDE HASTALNIRSAM TEMİZLENDİKDEN SONRA SANA YARDIMCI OLMAYA DEVAM EDERİM.... HASTALANMAZSAM ZATEN 10 OKURUM HERGÜN 2 TANE OKUSAM CUMAYA 10 EDER.... hoşçakalın kızlar kendinize iyi bakın...

slm arkadaşlar nasılsınız? geçmişi okuyodum baya bi birikmiş 2 gündür girememiştim siteye dün adetim gecikti diye test yaptım ama gene tek çizgi çok üzüldüm ağladım bu sabahta hastalandım bu ay da nasip değilmiş napalım hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyo elimizden dok gidemiyorum rahim filmini çektir öyle gel demişti çok korkuyodum bu ay kendi haline bırakmıştım ama gene olmadı bu ay çektirmem gerekiyo galiba nerdeyse 2 yıl olacak bebek isteyeli ama... tüp bebek için vakit geldi galiba kendiliğinden olsun çok istiyordum çok korkuyorum nasıl cesaret edip gidecem bilmiyorum bi yandan diyorum eylüle kadar bekliyim olmazsa tüpe geçim ama nasıl kafam karışık anlatamam bide öyle bi karnım ağrıdı ki bugün iş yerinde dayanamadım izin alıp geldimm sizce napmalıym arkadaşlar bekliyeyim mi yoksaa hemen tedaviye başlasam mı???????

evet canım o yonden sanslıyım daha cok gencız zaten düşünmüyorduk biz ben adet düzensiliği için gittim doktora doktorum baaa pko oldugu cocuk için tedavı olmam gerektıgını soyledı bizde madem tedavı olcam hemen başlıyalım dedık ve başladık sonmrada eşimde sorun cıktı.bidee onceden düşünmediğim için cok fazla kafama takmazdım ama şimdi dorun oldugu için biarn once olmasını istiyorum galıbaa sabırsızlanıyorum belkıde olmayacak diye korkuyorum bilmiyorum yanı.ama herşeyin hayırlısı tabıkı rabbım ne zaman ol derse o zamn olcak bizde elimizden geldıkce dua etcez istiyecz bakalım hayırlısı

hadı canım hayırlısı olsunn kendıne iyi bak grsss

mrb canım üzülme herşeyde vardır bı hayır herşeyin hayırlısı nasıp kısmet.rahım filmi bende 2ay oldu cektırelı korkulck bişey yok canım.agrılı sıızılı olmuyor abarttıkları kadar yok yanı.doktorun tüp bebk için ne diyor canım yapalım dıyormu

hoşbulduk canım

nasılsın canım ne varn ne yok

canım benim hayırlısı buymuş demekten başka söylenecek söz bulamıyorum inan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz büyük bir ümitle bekleyip sonradan yıkılmalarımız ağlamalarımız hep aynı ama çok şükür ki yapılacak bir şeyler var yinede ümidini kaybetme
rahim filmini çektir tüplerine bakılsın için rahatlasın en azından bende çektirmiştim biraz canım yanmıştı ama benim normal ilişki de bile canım yanıyor aşılamamda da çok kanamam oldu doktor rahim ağzı dar dedi bu nedenle ağrılı oluyor benim her şeyim ama herkesin aynı değil hiç acısı olmayanlarr daha çoğunlukta inşallah senin de canın yanmaz

iyilik canımbu günlerde biraz durgunluk var bende pek keyfim yok 1 hafta sonra aşılamamın sonucunu öğrenecem Rabbim bu dünyada anneliği anne olmayı bizlere hayırlı kılar inşallah

doktorum daha erken bekle diyor ama 3 defa aşılama ve 1,5 yıl geçen bi süreden sonra artık olması gerekiyo gibi geldi bana doktoruma da söyledim aşılama olmayacak galiba tüpe geçelim diye bence daha erken dedi 3. aşılamayıda yaptı ama gene olmadı artık beklemesem mi yoksa filmi çektirip ona göre mi hareket etsem bilemedim birde arkaşlar yer kabağı diye bişey duydunuz mu bi arkadaşım verdim bebeği olmayanlar kaynatım içiyolar mış denesem mi acaba içinizde bunu duyan yada içen var mı?

iyilik canımbu günlerde biraz durgunluk var bende pek keyfim yok 1 hafta sonra aşılamamın sonucunu öğrenecem Rabbim bu dünyada anneliği anne olmayı bizlere hayırlı kılar inşallah

amin canım amin inş. güzel sonuclar alcaksın canım beklemek cok zor dımı gercı ne kalmıskı 1hafta hadı hayırlısı

ben hiç duymadım canımmm doktorunu dinle yada kendı içinden gelen sesı dinle ben hiç aşılama ypatırmnadım canım umutla beklemek ne bilmiyorum daha onun için seni çok fazla anlayamıyorum canım hakknda hayırlısı olsun

canım ALLAH senden ve bana bu duada yardımcı olan kartopıya egeliye herkez saolsun
yasin senin buğün 4 okumanla bitti 41 tamamladık felekda bitti 1066 oldu 66 fazla okundu salavat bitti pınarcım inanki bu dua sizler içinde geçerli inşallah senden bu hafta güzel haber alırızda haftamız güzel geçer şuraya hamileyim kızlar diye yazmanı bekliyoruz.kartopuda sormuş nezamana kadar okumak lazım diye ben 22 öğrenicem sonucu ondan bigün önce yani cuma günü duamı edicem Allah kabul eder inşallah

bende duymadım artık duyduğumuz herşeyi yapmaktan da bir hal olduk iyice araştır sor soruştur istersen neleri denemedik ki bunuda yaparız belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…