- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.601
canım ALLAH senden ve bana bu duada yardımcı olan kartopıya egeliye herkez saolsun
yasin senin buğün 4 okumanla bitti 41 tamamladık felekda bitti 1066 oldu 66 fazla okundu salavat bitti pınarcım inanki bu dua sizler içinde geçerli inşallah senden bu hafta güzel haber alırızda haftamız güzel geçer şuraya hamileyim kızlar diye yazmanı bekliyoruz.kartopuda sormuş nezamana kadar okumak lazım diye ben 22 öğrenicem sonucu ondan bigün önce yani cuma günü duamı edicem Allah kabul eder inşallah
yazmışsın 3 aydır para biriktiriyoruz ufak tefek altın var bozzacağım diye.. canabı hakkkım bunları görüyor ve emin olki bebişine tez zamanda sana verecekdir.. işde ben bundan eşime kızdım sinirim bundandı.... belki haksızım ama ne bilim ..... ben eşimi bu işe yeterince önemsememekle beni yanlız bırakmakla suçluyorum... tüp bebek masrafli bir iş tamam kabul ama kızlar benim eşim günde 2 paket malbora içiyor 14tl ve haftalık alkol tüketimi eve alınan 150tl dışarda oturulup içilen 300tl yani eşimin haftada alkol masrafı en az 300tl ayda 1200 eder.. ben bunu hazmedemiyorum alkole bu kadar para verilen bir evde tüp bebek için düşünelim denirse çok pahalı denirse ben sinirlenirim... şuan bile sinirim kalkdı tekrar aklıma gelince direk bunu ona hiç demedim ilk kez tüp bebek konusu açıldığından ama bir daha açılırda bakarız diye yanıt verirse bu laflar ağızımdan çıkacakdır.. 15günde bir arkadaşlarıyla çıkar gece 5de gelir nerden baksan o akşam en az 200 çıkıyordur cebinden en az...bunları dediğim gibi şimdiye kadar hiç demedim ona evde çok şükür hiç bir eksiğim yok.. herşeyim gayet düzenli ama bebiş işi için gerekirse bırakacak....bebk olsun gene yapsın benim dünkü sinirim buydu :))))
canım eksik varmı bende okurum varsaaa.sana yazmıstım ama görmedın galıbaa eksıgın varsa okurum bende
selam arkadaşlar nasılsınız geçmişi okuyordum baya biriktirmişim bende işler yoğun pek giremiyorum evdeki internette sorun var çok merak ediyorum sizleri açtığımda anca geçmişe bir göz atabiliyorum.aşılama yaptıran ve tedaviye başlayan herkese bu bekleme süresinde Allah sabır versin inşallah olumlu sonuçlanır güzel haberler verirsiniz.bende dün tüp bebek için iğnelerime başladım,aşılamada yapılan ignelere benzer ama daha ağır ve fazla dozda verildi.ayın 21 inde kontrole çağırdı.ay sonu gelmeden transferim yapılır herhalde.çok heyecanlı vede stresliyim.ne olur benim içinde dua edin çok ihtiyacım var ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun bu uğurda uğraşanlara hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin.
ecrin okuduktan sonra haber verirsen bende işaretlerim .....
selam arkadaşlar nasılsınız geçmişi okuyordum baya biriktirmişim bende işler yoğun pek giremiyorum evdeki internette sorun var çok merak ediyorum sizleri açtığımda anca geçmişe bir göz atabiliyorum.aşılama yaptıran ve tedaviye başlayan herkese bu bekleme süresinde Allah sabır versin inşallah olumlu sonuçlanır güzel haberler verirsiniz.bende dün tüp bebek için iğnelerime başladım,aşılamada yapılan ignelere benzer ama daha ağır ve fazla dozda verildi.ayın 21 inde kontrole çağırdı.ay sonu gelmeden transferim yapılır herhalde.çok heyecanlı vede stresliyim.ne olur benim içinde dua edin çok ihtiyacım var ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun bu uğurda uğraşanlara hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin.
işten eve gelir gelmez dayanamadım buraya girdim :)
Ayşecim ordamısın tedavi süreci zormu
bu arada okadar tüp bebek için para alıyorlar utanmadan birde muayene ücreti 300tl mi alıyorLar...
ya şu rapor işi nasıl oluyor acaba ....ben diyorumki eşime eşimin babası kendi memleketlerinde lafı sözü geçen biridir öyledirki düşün belediye başkanlığına milletvekilliğine belirli partilerden kim aday olacak onun onayından geçiyor... şuanki milletvekilide akrabası zaten.. bende şöyle düşündüm orası küçük yer olduğundan herkes birbirini tanır her kurumda devlet hastanesinden bana rapor alsınlar burdan hiç uğraştırmasınlar... o şekilde olurmu dersiniz... tanıdık vasıtasıyla... benim temmuzda 3 yılım doluyor tamda denk geliyor...
canım sadece yumurta rezervine bakıp rahim filmi çektirecek. ona göre vitamin ve beslenme verecek anladığım kadarıyla. bir dahaki adete başlıycak galiba tüp için ilaçlara. bahçecidede 1800 euro işem parası + 1500-2000 ilaç parası+ 300 muayene . şu durumda arada pek bir fark yok. zaten ben bir tane aşılama yaptırdım heralde normaldede rapor falan alamam bide 1,5 yıllık evliyim bildiğim kadarıyla rapor için değişmediyse 3 yıl evli olmak lazım. Canım ben kızımı 20 haftalık hamileyken kromozom bozukluğundan kaybettim bu anlamdada tüp bebek benim için daha hayırlı olacak. İnşallah bitanem Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz. Hamile kalırsam bebeği tüpçüden aldım diycem :)))) Canım sendemi tüp bebek deniyceksin.
Günaydın herkese, hayırlı cumalar...
gülcüm artık hiç mi hiç umudum kalmadığı için tüp bebek denemek istiyorum ve bunun araştırmasına başladım. fakat maddi olarak henüz buna hazır değilim. ya çok uygun ve güvenilir bir yer bulucam ve son baharda yaptırıcam yada seneye ekimde 35 olucam o zaman 2 embriyo ile yaptırıcam. doktor bugün 1 sene daha beklememin bir sakıncası olup olmadığına bakacak.
ayşecim sana da Allah kuvvet versin inş ilk seferde tutar. Allah bu çabalarımızı görüyor güzelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?