Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım eksik varmı bende okurum varsaaa.sana yazmıstım ama görmedın galıbaa eksıgın varsa okurum bende

pınarcım gerçekten sen yeteri kadar sabırlısın eşin alkola ve sıgaraya okdar para veriyo ve bebek için bi tüp bebektrenmi kaçıyo bende eşimde bu konularda çok mücadele ettim bu bizim son aşılamamız olucaktı ve biz tamamen tedavi sürecini kapatıcaktık kendiliğinden olursa olur diyodu eşim ben bi sperm testi ver diyince köpürüyodu ve benimle aşılama olmadan önce anlaşma yaptı sen sıgarayı bırak bu ay aşılama oluyo olmazsa haziranda tekrar bi aşılama daha olmazsa temmuzda söz tüp bebek dedi bende eyvallah dedim çünkü bebişiim olmasını herşeyden çok istiyorum yani ben olması için bukadar mücadele verirken o benimle anlaşma yapıyo ki sorunda eşim sperm de haraketsizlik olması onun bırakıcağı yerde bana bıraktırıyo ama bunu ona anlatamıyorum bana sen 10 olsun bırakalı bende bırakıcam dedi ama nerdeee...işte bu erkekler böyle ya bizim kadar umursamıyolar yada bilmiyorummmm ..dua ediyorum Rabbim bizlere bebişlerimizi nasip etsin diye Allah biliyoya bu bebeği dünyadaki herşeyden çok istiyorum ne ev ne araba ne para sadece evladımı ve ailemi kimseye muhtaç etmemek kadar olsun diyorum ...

selam arkadaşlar nasılsınız geçmişi okuyordum baya biriktirmişim bende işler yoğun pek giremiyorum evdeki internette sorun var çok merak ediyorum sizleri açtığımda anca geçmişe bir göz atabiliyorum.aşılama yaptıran ve tedaviye başlayan herkese bu bekleme süresinde Allah sabır versin inşallah olumlu sonuçlanır güzel haberler verirsiniz.bende dün tüp bebek için iğnelerime başladım,aşılamada yapılan ignelere benzer ama daha ağır ve fazla dozda verildi.ayın 21 inde kontrole çağırdı.ay sonu gelmeden transferim yapılır herhalde.çok heyecanlı vede stresliyim.ne olur benim içinde dua edin çok ihtiyacım var ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun bu uğurda uğraşanlara hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin.

canım Allah yardımcımız olsun inşallah güzel haberini burdan alırız :Saruboceq:

canım dualrım senınle inş.güzel sonuclar alırsın bitanem herşeyde vardır bi hayırr.nasıp inş.melegıne kavusursun canım

işten eve gelir gelmez dayanamadım buraya girdim :)

[hosgeldın canım benımmm ben cıkıyorum evde açabılırsem acarım neti grss.iyi akşamlar

raporu merak ediyosunuz sanırım rapor alabilmek için 2kez aşılama yaptırmak23 yaşından küçük 39yaşından büyük olmak evlenelide 3yılı doldurmuş olmak diye biliyorum ben çünkü ben 1kez daha aşılama yaptırıcam sonra 23yaşımı beklicem doktorum öyle dedi devlet öyle şartlar istiyomuş

eneplnar sahi rapor çıkarabilirseniz 1700 mal oluyomuş tüpbebk yani yine bayabi devlet karşılıyo 5bntl nerde 1700nerde bence çıkartın ben çıkarıcam eğer ozamana kadar olmazsa...

arkadaşlar cumanız hayırlara vesile olsunn........

çok üzülerek ve aslında düşük yapan hiç birinize hatırlatmak istemiyerek bi soru sormak istiyorum....
benden uzun sayılabilicek bi zaman önce yuvarlak 1tl bozuk para büyüklüğünde veya ceviz büyüklüğünde ten rengi ve hafif desenli bi parça düşmüştü
adet oldum sanmıştım adetim prolaktin nedeni ile bazen gecikiyo sanırım o dönemde öyleydi.....

doktoruma bu olayı anlattığımda çok şaşırdı ve neden parçayı getirmedin diye baya söyledi üzüldü ama bana bişi söylemedi ben pek o dönem önemsemedim konu kapandı
bugün lisanslı ebe arkadaşıma öylesine anlattım beni çok sever başladı ağlamaya düşük yapmışsın dedi....
böyleyse üzülürüm ama aynı zamanda da hamiş kalabiliyorum diye sevinirim...
sizden ricam 7- 8 haftalık düşük yapan varsa bi benzerlik varmı????

Son düzenleme:

Günaydın herkese, hayırlı cumalar...

gülcüm artık hiç mi hiç umudum kalmadığı için tüp bebek denemek istiyorum ve bunun araştırmasına başladım. fakat maddi olarak henüz buna hazır değilim. ya çok uygun ve güvenilir bir yer bulucam ve son baharda yaptırıcam yada seneye ekimde 35 olucam o zaman 2 embriyo ile yaptırıcam. doktor bugün 1 sene daha beklememin bir sakıncası olup olmadığına bakacak.

ayşecim sana da Allah kuvvet versin inş ilk seferde tutar. Allah bu çabalarımızı görüyor güzelim.

tedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah bengola gibi senin de güzel haberini alırız dualarımız seninle

özlemciğim çok iyi bir karar vermişsin ben de öyle düşünüyorum bu aşılamam da olmazsa baya bir süre ara vericem 35 imde bende direk tüp istiyorum hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…