- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.621
günaydın arkadaşlar .....
düşük yapan bi kaç arkadaşa sordum birebir aynı şeyler
ben farkında olmadan bebek düşürmüşümm((
demekki sağlıklı değildiki düştü ve ben hiç kondurmadım.......
en azından kendiliğimdem de hamile kalabiliyomuşum bu sevindirici.......
Günaydın herkese, hayırlı cumalar...
gülcüm artık hiç mi hiç umudum kalmadığı için tüp bebek denemek istiyorum ve bunun araştırmasına başladım. fakat maddi olarak henüz buna hazır değilim. ya çok uygun ve güvenilir bir yer bulucam ve son baharda yaptırıcam yada seneye ekimde 35 olucam o zaman 2 embriyo ile yaptırıcam. doktor bugün 1 sene daha beklememin bir sakıncası olup olmadığına bakacak.
ayşecim sana da Allah kuvvet versin inş ilk seferde tutar. Allah bu çabalarımızı görüyor güzelim.
tatlıcık canım,
ne diyeceğimi bilmiyorum valla. hani insan sevinsemi üzülsemi bilemiyor. tabiki düşük için doktorlar sağlıklı bir bebek değildiki kendiliğinden düştü diyorlar. yine de üzücü arkadaşım. bir yandanda dediğin gibi doğal yoldan hamile kalabilmen çok güzel.
inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla yeniden hamile kalıp bebişine kavuşursun hayatım.
sağol hayatım. biz kendimiz değiştiremiyormuşuz başlığı. daha öncede yazmıştım ortak bir isim bulursak ben site yönetimine bildireceğim ismi onlar değiştirebilecek
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar. Tatlıcık demekki sağlıklı değilmiş o yüzden üzülme ama dediğin gibi en güzel yanı hamile kalabiliyorsun bu çok güzel bir haber bence
amin canım amin ben dün akşam 100 okudum canım.bu akşamda okurum inş.100 haberin olsun canımgünaydın herkeze hayırlı cumalar buğün içinizden geçirdiğiniz ve okuduğunuz duaları Allah kabul etsin inşallah..
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar. Tatlıcık demekki sağlıklı değilmiş o yüzden üzülme ama dediğin gibi en güzel yanı hamile kalabiliyorsun bu çok güzel bir haber bence
teşekkürler canım bende böyle düşündüm sağlıklı olsaydı benimle kalırdı.....
şimdi geçmişi okumadan direk bu yazışmaları okuyan arkadaşlarım olayın yeni olduğunu sanabilir.....
6- 7 ay oluyo nerdeyse ve ben dün ebe arkadaşıma öylesine anlattım ve 6- 7 haftalık düşük olduğunu öğrendim.. sora K.K de düşük yapmış arakadaşlara sordum onlarda aynı şeyleri yaşamışlar...... keşke o dönem bilseydim anlasaydım düşse bile yakınlara söylerdim en azından bebeğimin olabildiğini anlarlardı... yok şu dr a görün yok buna git demezlerdi....
günaydın arkadaşlar .....
düşük yapan bi kaç arkadaşa sordum birebir aynı şeyler
ben farkında olmadan bebek düşürmüşümm((
demekki sağlıklı değildiki düştü ve ben hiç kondurmadım.......
en azından kendiliğimdem de hamile kalabiliyomuşum bu sevindirici.......
banda öyle diyorlar sınır oluyorum yok su doktora git bu doktor iyi yokj bu doktora git bu iyi bide ben cevremdekılere adet düzensizliği için gidiyorum diyordum bide cocuk için gidiyorum deseydım kımbılır neler derlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?