Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın herkeze hayırlı cumalar buğün içinizden geçirdiğiniz ve okuduğunuz duaları Allah kabul etsin inşallah..

günaydın arkadaşlarım,

hepinize hayırlı cumalar , bu günün hürmetine yüreğimizden geçen tüm hayırlı dualarımız kabul olsun inşallah.hayırlısı ile biran önce evlatlarımıza kavuşmak nasip etsin Yüce Rabbim. AMıN

murseciğim 3 adet Fetih Suresini okudum. bu akşamda 2 tane daha okurum 5 i tamamlarım. yarın tatile çıkıyorum , 19 akşamı döneceğim. okuyamadığın olursa sen yaz buradan ben gelince okurum sana.

günaydın arkadaşlar .....

düşük yapan bi kaç arkadaşa sordum birebir aynı şeyler
ben farkında olmadan bebek düşürmüşümm((
demekki sağlıklı değildiki düştü ve ben hiç kondurmadım.......

en azından kendiliğimdem de hamile kalabiliyomuşum bu sevindirici.......

tatlıcık canım,

ne diyeceğimi bilmiyorum valla. hani insan sevinsemi üzülsemi bilemiyor. tabiki düşük için doktorlar sağlıklı bir bebek değildiki kendiliğinden düştü diyorlar. yine de üzücü arkadaşım. bir yandanda dediğin gibi doğal yoldan hamile kalabilmen çok güzel.

inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla yeniden hamile kalıp bebişine kavuşursun hayatım.

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar. Tatlıcık demekki sağlıklı değilmiş o yüzden üzülme ama dediğin gibi en güzel yanı hamile kalabiliyorsun bu çok güzel bir haber bence

kartopum başlığı değiştirebilsek belki çok kişi burdan faydalanacak sana siteden cevap gelmedi daha değilmi

Son düzenleme:

Canım bence çok güzel düşünmüşsün 2 embriyonun tutma ihtimali daha yüksek. İnşallah doktor güzel şeyler söyler de bekleme sürecindede belkide kendiliğinden hamile kalırsın :Saruboceq:

teşekkürler canım inşallah hepimiz en yakın zamanda sağlıklı gebelikler geçirip evlatlarımıza kavuşuruz...... prolaktin ilaçları kullanıyodum o dönem sanırım onun etkisi olmuştur..... bebek olursa %70 düşer veya sağlıksız olur yazıyodu.....

sağol hayatım. biz kendimiz değiştiremiyormuşuz başlığı. daha öncede yazmıştım ortak bir isim bulursak ben site yönetimine bildireceğim ismi onlar değiştirebilecek

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar. Tatlıcık demekki sağlıklı değilmiş o yüzden üzülme ama dediğin gibi en güzel yanı hamile kalabiliyorsun bu çok güzel bir haber bence

teşekkürler canım bende böyle düşündüm sağlıklı olsaydı benimle kalırdı.....

günaydın herkeze hayırlı cumalar buğün içinizden geçirdiğiniz ve okuduğunuz duaları Allah kabul etsin inşallah..
amin canım amin ben dün akşam 100 okudum canım.bu akşamda okurum inş.100 haberin olsun canım

hepinize hayırlı cumalar , bu günün hürmetine yüreğimizden geçen tüm hayırlı dualarımız kabul olsun inşallah.hayırlısı ile biran önce evlatlarımıza kavuşmak nasip etsin Yüce Rabbim. AMİN[/QUOTE]

amin canım güzel dileklerin için çok sagol

evet canım sana katılıyorum.
teşekkürler canım bende böyle düşündüm sağlıklı olsaydı benimle kalırdı.....

canım düşük yapmana üzüldüm ama bak hamıle kalabılıyormususn bunu bilmekde güzel bişey herşeyde vardır i hayır herşeyin hayırlısı olsuncanım

şimdi geçmişi okumadan direk bu yazışmaları okuyan arkadaşlarım olayın yeni olduğunu sanabilir.....

6- 7 ay oluyo nerdeyse ve ben dün ebe arkadaşıma öylesine anlattım ve 6- 7 haftalık düşük olduğunu öğrendim.. sora K.K de düşük yapmış arakadaşlara sordum onlarda aynı şeyleri yaşamışlar...... keşke o dönem bilseydim anlasaydım düşse bile yakınlara söylerdim en azından bebeğimin olabildiğini anlarlardı... yok şu dr a görün yok buna git demezlerdi....

gül canım bahcecideki doktoraa msj yazdım bugun halıt beye.k.kda soruları yanıtlıyormuss.8mılyonun üstünde sprem sayısı olanlara aşılama onerıyor bakalım benım soruma ne cvp vercek.bide benım eşimin 13mılyondu belkı bende eşimi kandırısam amelyattan once aşılama yaptırabılırım :)

banda öyle diyorlar sınır oluyorum yok su doktora git bu doktor iyi yokj bu doktora git bu iyi bide ben cevremdekılere adet düzensizliği için gidiyorum diyordum bide cocuk için gidiyorum deseydım kımbılır neler derlerdi

canım ben bu konuda hiçbirşey bilmiyorum ama düşük olunca kanama olmaz mı oraya takıldım çok şaşırdım

evet canım aynı dert bendede var eşimin kuzeni burda araştırma hastanesinde doç. dr ve tüp bebekle ilgili çok ciddi eğitimler aldı okadar çok ısrar ediyolarki ona görün diye ama bende eşimin kuzenine nasıl muayene oluyum yabancı olsa hadi bi nebze.....

daha önce gittiğim çok dr hep kendiliğinden olur sizin bebeğiniz dediler çevrem hep bi sorun vardır bulamıyolardır filan diyo....

şimdi çok isterdim düşük yapmışım demeyi ama bu saatten sonra gerek yok......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…