- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.641
gül canım bahcecideki doktoraa msj yazdım bugun halıt beye.k.kda soruları yanıtlıyormuss.8mılyonun üstünde sprem sayısı olanlara aşılama onerıyor bakalım benım soruma ne cvp vercek.bide benım eşimin 13mılyondu belkı bende eşimi kandırısam amelyattan once aşılama yaptırabılırım :)
canım ben bu konuda hiçbirşey bilmiyorum ama düşük olunca kanama olmaz mı oraya takıldım çok şaşırdım
hayırlı cumalar kızlar kusura bakmayın baya zamandır takılamıyorum nasılsınız hepinizi çok özledim yaa
canım tabiiki kanamada vardı ben adet oldum sandımm yani genelde gecikir adetlerim yine geçtiyse ben anlamamışımdır ve adet oldum sandım o sıra o parcada düştü..... ben dedimki bebek olsa mercimek kadar bile olmuyo meğer o düşen keseymiş ve bebek içindeymiş....
sanada hayırlı cumalar canım nasılsın nası gidiyo hamişlikk:))) aşerdinmi hiç???*
evet canım aynı dert bendede var eşimin kuzeni burda araştırma hastanesinde doç. dr ve tüp bebekle ilgili çok ciddi eğitimler aldı okadar çok ısrar ediyolarki ona görün diye ama bende eşimin kuzenine nasıl muayene oluyum yabancı olsa hadi bi nebze.....
daha önce gittiğim çok dr hep kendiliğinden olur sizin bebeğiniz dediler çevrem hep bi sorun vardır bulamıyolardır filan diyo....
şimdi çok isterdim düşük yapmışım demeyi ama bu saatten sonra gerek yok......
İnşallah bitanem kısmet bu bakarsın ameliyata da gerek kalmaz erkeklerin canı çok tatlıdır ameliyattan kaçarlar. aşılamanı ii araştır ii bir yere yaptır
hayırlı cumalar kızlar kusura bakmayın baya zamandır takılamıyorum nasılsınız hepinizi çok özledim yaa
tatlıcık çok üzüldüm bak şimdi ama bir taraftanda sevindim bak annesi gelecek meleğin olabiliyor demek ki hayırlısıyla bekliyoruz
kızlar benım bugun adetımın 16,günü ama karnımda cok şişlik vaar.acaba yumurtammı büyüdü yoksa hamılemıyım ama hamıle degılımdır herhalde dımı :)
hamile değilsindir canım.)))))) ama yumurtan büyüyor ve çatlama oluyordur. bence sen bu günleri boş geçme eşinle. belli olmaz ameliyata gerek kalmadan olabilir. yani çalışmalara devam )))))))))
canım arkadaşım bende iyiym aşerme oldu karpuz çekti canım ama eşim kavun aldı karpuz niyetine ye dedi çok kötü bulantılar var ya bilmiyorum uykuda yapıyor bu hamilelik allah yardımcımız olsun sizlerden ne var ne yok
tatlıcık canım, kimseye birşeyler ispat etmeye gerek yok boşver hayatım. herkes kendine baksın. hamileymişim düştü dersen bu seferde ahlar vahlar gelecek etraftan yani bu sferde başka yönden acımalar başlayacak. kimseye birşey söyleme bence. Yüce Rabbim görüyor bizleri. herşeyin hayırlısını O'ndan başkası bilemez. biz derdimizi sadece O'na söyleyelim yeter.
canım tabiiki kanamada vardı ben adet oldum sandımm yani genelde gecikir adetlerim yine geçtiyse ben anlamamışımdır ve adet oldum sandım o sıra o parcada düştü..... ben dedimki bebek olsa mercimek kadar bile olmuyo meğer o düşen keseymiş ve bebek içindeymiş....
canım Allah ım yardımcımız olacakdır... bak bir kere bebişin gelmiş bir daha olacakdır.. inan herşeyin zamanı var d.. bizde zamanımızı bekli
yoruz.. bazen hepimizin sinirlerinin tamamen altüst olduğu anlar oluyor... bu elimizde değil ama yapmamamız lazım..
kızlar benim sancı başladı sanırım kırmızı yolda geldi gelecek:))) lavobadan çıkamaz oldum... her akıntı acaba kırmızımı diye koşuyorum.... ama umudum yok..
canım ALLAH senden ve bana bu duada yardımcı olan kartopıya egeliye herkez saolsun
yasin senin buğün 4 okumanla bitti 41 tamamladık felekda bitti 1066 oldu 66 fazla okundu salavat bitti pınarcım inanki bu dua sizler içinde geçerli inşallah senden bu hafta güzel haber alırızda haftamız güzel geçer şuraya hamileyim kızlar diye yazmanı bekliyoruz.kartopuda sormuş nezamana kadar okumak lazım diye ben 22 öğrenicem sonucu ondan bigün önce yani cuma günü duamı edicem Allah kabul eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?