Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnşallah bitanem kısmet bu bakarsın ameliyata da gerek kalmaz erkeklerin canı çok tatlıdır ameliyattan kaçarlar. aşılamanı ii araştır ii bir yere yaptır

canım ben bu konuda hiçbirşey bilmiyorum ama düşük olunca kanama olmaz mı oraya takıldım çok şaşırdım

canım tabiiki kanamada vardı ben adet oldum sandımm yani genelde gecikir adetlerim yine geçtiyse ben anlamamışımdır ve adet oldum sandım o sıra o parcada düştü..... ben dedimki bebek olsa mercimek kadar bile olmuyo meğer o düşen keseymiş ve bebek içindeymiş....

tatlıcık çok üzüldüm bak şimdi ama bir taraftanda sevindim bak annesi gelecek meleğin olabiliyor demek ki hayırlısıyla bekliyoruz

sanada hayırlı cumalar canım nasılsın nası gidiyo hamişlikk:))) aşerdinmi hiç???*

canım arkadaşım bende iyiym aşerme oldu karpuz çekti canım ama eşim kavun aldı karpuz niyetine ye dedi çok kötü bulantılar var ya bilmiyorum uykuda yapıyor bu hamilelik allah yardımcımız olsun sizlerden ne var ne yok

hıı allah yardımcın olsun canım benımm.evet yaa ben olsam bende kuzenımden cekınırım tabıı
İnşallah bitanem kısmet bu bakarsın ameliyata da gerek kalmaz erkeklerin canı çok tatlıdır ameliyattan kaçarlar. aşılamanı ii araştır ii bir yere yaptır

valla oyle bakalım ben bı arastırayımm.sen hiç yenibosna nisa hastanesını duydunmu canım ben ordakı dpokltora gittim hep mürvet hndı doktorum.

hayırlı cumalar kızlar kusura bakmayın baya zamandır takılamıyorum nasılsınız hepinizi çok özledim yaa

sagol canım sanada hyılrı cumalar nasılsın canımmm

kızlar benım bugun adetımın 16,günü ama karnımda cok şişlik vaar.acaba yumurtammı büyüdü yoksa hamılemıyım ama hamıle degılımdır herhalde dımı :)

tatlıcık çok üzüldüm bak şimdi ama bir taraftanda sevindim bak annesi gelecek meleğin olabiliyor demek ki hayırlısıyla bekliyoruz

soğol canım bende aynı böyle düşündüm farkında olamadığım için fazla üzülmedim böylesi daha hayırlı oldu bilseydim gebe olduğumu o an düşseydi daha çok üzülürdüm kaybettim diye ..... şimdi ki sevincim demekki hamiş kalabiliyorum bu bile bütün motivemi yerine getirdi..... bundan sonra ki tedavilerimde dahada inaçlı olucam :)

ALLAHIM hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin......

Son düzenleme:
kızlar benım bugun adetımın 16,günü ama karnımda cok şişlik vaar.acaba yumurtammı büyüdü yoksa hamılemıyım ama hamıle degılımdır herhalde dımı :)

hamile değilsindir canım. )))))) ama yumurtan büyüyor ve çatlama oluyordur. bence sen bu günleri boş geçme eşinle. belli olmaz ameliyata gerek kalmadan olabilir. yani çalışmalara devam )))))))))

hamile değilsindir canım. )))))) ama yumurtan büyüyor ve çatlama oluyordur. bence sen bu günleri boş geçme eşinle. belli olmaz ameliyata gerek kalmadan olabilir. yani çalışmalara devam )))))))))

anladım canım çalışmalara devam o zaman sagol :):hulya:

tatlıcık canım, kimseye birşeyler ispat etmeye gerek yok boşver hayatım. herkes kendine baksın. hamileymişim düştü dersen bu seferde ahlar vahlar gelecek etraftan yani bu sferde başka yönden acımalar başlayacak. kimseye birşey söyleme bence. Yüce Rabbim görüyor bizleri. herşeyin hayırlısını O'ndan başkası bilemez. biz derdimizi sadece O'na söyleyelim yeter.

neyse yakında çıkar karpuzda bol bol yersin kesin o zamanda olmayan başka bişi çeker canınn :)))) Allah yardımcın olsun canım , rahat bi hamilelik geçirmeni nasip etsinn..... bebeğinide senide eşinide korusunn......

evet canım zaten bu saatten sonra söylemem... zaman aşımına uğradı.... belki o dönem bilseydim söylerdim ama şimdi söylemeyi bende düşünmüyorum..... daha çok canımı sıkarlarr.....

Son düzenleme:

canım Allah ım yardımcımız olacakdır... bak bir kere bebişin gelmiş bir daha olacakdır.. inan herşeyin zamanı var d.. bizde zamanımızı bekli
yoruz.. bazen hepimizin sinirlerinin tamamen altüst olduğu anlar oluyor... bu elimizde değil ama yapmamamız lazım..

kızlar benim sancı başladı sanırım kırmızı yolda geldi gelecek:))) lavobadan çıkamaz oldum... her akıntı acaba kırmızımı diye koşuyorum.... ama umudum yok..

evet canım hayırlarla en doğru zamanda hamile oluruz inşallahh......

inşallah gelmez kırmızılar bi çok yazı okudum tıpkı adet belirtisi çekip hamile olan.... inşallah hamişsindir değilsende Rabbim en yakın zamanda nasip etsinn......

canım 4 yasin daha okudum... 5şe tamamladım ama fetihi hiç okuyamadım.. eşim fetişh süresinin çıkdısını daha dün akşam getirdi... bugünde hastalandım hastalanacammı stresinden hiç birşey yapamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…