- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.661
evet canım hayırlarla en doğru zamanda hamile oluruz inşallahh......
inşallah gelmez kırmızılar bi çok yazı okudum tıpkı adet belirtisi çekip hamile olan.... inşallah hamişsindir değilsende Rabbim en yakın zamanda nasip etsinn......
pınar hoşgeldin varmı bir değişiklik hastalanmadın inşallah
tüm kalbimle inşaallah demekden başka birşey gelmiyor elimden... çokda umutlanmak istemiyorum.... benim günüm ne tedaviden önce nede tedaviye başladıkdan sonra hiç şaşma yapmadı... tam gelmesi gereken günde hep gelmişdir... bugün teste gitmemekle hatamı yaptım bilmiyorum.. ya her ay test sonuucunu almadan önce kırmızı geliyordu sinir oluyordum.... bende bu ay bugün bir geçsin hastalanmazsan yarın yaptırırım testi dedim bakalım evede kendim sabah yaptım tabiki çıkmadı:))))
bence beklemekle iyi yapmışsın bende test sonuçunu aldıktan sonra adet olurum hep ama olana kadar yinede belki çıkmamıştır belki daha belli değildir diye kendimi kandırırım.... sonra görünce kırmızıları 2. yıkım gibi oluyo....
bu arada hala hastalanmadım neyi bekliyosamm tam 2 kan 2 idrar testi yaptım şu an rahim kalınlaşmış ama ne bebek var deniyo ne de başka bişi gelmiyo(((
doktora gitsen ya canım..... en azından ilaç vereirlerdi sökülürdür... buda başka bir sıkıntı olmak ayrı dert olmamak ayrı dert... Allah ım herşeyi yerinde versin...
kızlar en kötüsü hayallere kapılmak sanırım... şuan bir yandan hastalanacağımı bilirken bir yandanda umut işde son ana kadar içinde ufacıkda olsa parlıyor... yanında sana hayaller kurduruyor... hastalanmazsam hamişsem şayet yarın eşimin doğum günü ona şöyle yapardım .. dış kapının üzerine doğum günün kutlu olsun hayatım diye yazı yazardım ilk sonra içeri kendi girer bizse köpek olduundan kapı çalma yoktur... kendi anahtarıyla açar içeri girer girmez ayakkabıyı çıkarttığı yere bir biberon koyardım sonra bir iki adım bir iki adım ileride bir bebiş abığı:) ne güzel süpriz olurdu ay ama hastalanacağımıda biliyorum hayal ve umut işde...
canım gittim zaten baktı ultrasonla rahim kalınlaşmış dedi bu iki şey de olabilir dedi ya adetin bugünlerde olucak yada gebesin...
sonra kan ve prolaktin testi istedi kist filan yok dedi test sonuçlarıma göre gebelik yok prolaktin (süt hormonum)26 yani biraz yüksek...
ilaca gerek yok dedi bekle bakalım bekliyom ama ne gelen var ne giden.....
dua ettim Rabbim bu ay aşılama yaptırıcam sen benim için doğru zamanı ayarla bebeğim olsun boşuna yaptırmıyım diye şimdi beklememin sebebi sanırım Rabbim duamı kabul edip doğru zamanda tedavimi başlatıcak....
kızlar en kötüsü hayallere kapılmak sanırım... şuan bir yandan hastalanacağımı bilirken bir yandanda umut işde son ana kadar içinde ufacıkda olsa parlıyor... yanında sana hayaller kurduruyor... hastalanmazsam hamişsem şayet yarın eşimin doğum günü ona şöyle yapardım .. dış kapının üzerine doğum günün kutlu olsun hayatım diye yazı yazardım ilk sonra içeri kendi girer bizse köpek olduundan kapı çalma yoktur... kendi anahtarıyla açar içeri girer girmez ayakkabıyı çıkarttığı yere bir biberon koyardım sonra bir iki adım bir iki adım ileride bir bebiş abığı:) ne güzel süpriz olurdu ay ama hastalanacağımıda biliyorum hayal ve umut işde...
tatlıcık sizin oralarda çok meşhur bir kaplıca varmış. gittinmi oraya, hindistandan sonra dünyada 2. imiş kükürt oranı yüksekliği olarak. kaplıcalar hamilelik için iyi bir tedavi yöntemi diyor bazı kadın doğumcular.sende orayı bir araştır istersen. üreme yollarını açıyormuş snada yakınsa gidersin belki.
tatlıcık sizin oralarda çok meşhur bir kaplıca varmış. gittinmi oraya, hindistandan sonra dünyada 2. imiş kükürt oranı yüksekliği olarak. kaplıcalar hamilelik için iyi bir tedavi yöntemi diyor bazı kadın doğumcular.sende orayı bir araştır istersen. üreme yollarını açıyormuş snada yakınsa gidersin belki.
Canım bence çok güzel düşünmüşsün 2 embriyonun tutma ihtimali daha yüksek. İnşallah doktor güzel şeyler söyler de bekleme sürecindede belkide kendiliğinden hamile kalırsın :Saruboceq:
merhaba,
şimdi hastaneden geliyorum. yumurta rezervim azalmış. dolayısıyla fazla vakit kaybetmemiz gerekiyormuş. doktor direk tüp bebek dedi.bunu eşime anlattım. o da dedi ki tabi ki öyle dicek dedi. tüp bebek ona o kadar uzak geliyor ki... ne yapmam lazım, nasıl hareket etmem lazım,ne zaman en doğru zaman?? offff kafam allak bullak. eşimi nasıl ikna edicem ben yaaa....mafoldumben
tatlıcık canım inş.sende hamılseındır :)
merhaba,
şimdi hastaneden geliyorum. yumurta rezervim azalmış. dolayısıyla fazla vakit kaybetmemiz gerekiyormuş. doktor direk tüp bebek dedi.bunu eşime anlattım. o da dedi ki tabi ki öyle dicek dedi. tüp bebek ona o kadar uzak geliyor ki... ne yapmam lazım, nasıl hareket etmem lazım,ne zaman en doğru zaman?? offff kafam allak bullak. eşimi nasıl ikna edicem ben yaaa....mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?