- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.681
bengole canım sende hiç değişiklik varmıydı hamiş olduğunu öğrenmeden önce.....
bengole nasılsın hayatım. Doktora gittinmi birdaha kese görmeye. Merak ediyorum ben .ikizmi acaba?
canım göyüslerimde agrı sırtımda şiddetli agrı kasıklarımda çık agrıyordu onun dışında birşey yoktu
canım arkadaşım keseyi gördüm ama ikiyiz olup olmadıgını göremedim hayırlısı ile önümüzdeki hafta kalp atışlarından alaşılır dedi doktor sen nasılsın canım arkadaşım işler çok yogun bu nedenden giremiyorum gece yorgun oldugum için yatıyorum kusura bakmayın baya ihmal ettim sizleri
neyse yakında çıkar karpuzda bol bol yersin kesin o zamanda olmayan başka bişi çeker canınn :)))) allah yardımcın olsun canım , rahat bi hamilelik geçirmeni nasip etsinn..... Bebeğinide senide eşinide korusunn......
oh ne güzel allah ım kalp atışınıda duymayı sonra hareketini hissetmeyi ve kucağına alamayı nasip etsin canım.... Sen dinlenmene bak.... Ilk 3 ay malum çok önemli... şimdi kaç haftalık oldu...
oh ne güzel allah ım kalp atışınıda duymayı sonra hareketini hissetmeyi ve kucağına alamayı nasip etsin canım.... Sen dinlenmene bak.... Ilk 3 ay malum çok önemli... şimdi kaç haftalık oldu...
canım arkadaşım amin allah razı olsun güzel dileklerin için ama dilerim rabbim sizlerede annalik duygusunu yaşatır allah en kısa zamanda kucagınıza hayırlı evlatlar nasip etsin kendine sende dikkat et ha bu arada sen ne yaptın pınarcım nasıl gidiyor test yaptın mı_?
bebyim 5. Haftaya giriyor yarın büyüdü teyzesi allah uzun ömür veriri inşallah ellerinizden öpecegi gönlerde olur inşalah rabbim seni en güzel şekilde anne etmeyi nasip etsin
benim 3gündür gögüslerimde ağrı var da ben bunu her ay zaten yaşarım.. Adetimde hep acır gögüslerim bundan anlama şansım yok.... şuan resmen dokununca göğsümün içi acıyor ucuna dokunmak mümkün değil...... Ama dediğim gibi her ay bu bende olur zaten.... Bel ağrısı var oda her ay olur:))))9 kısacası sıfıra sıfır elde var sıfır:)) beklemekden başka çarem yok ..... çok pişmanım teste gitmediğime.... En azaından öğrenmiş olurdum... Ya her ay tam gününde gidiyodum ve test sonucunu almadan kırmızı geliyordu.... Bu ayda öyl olmasın dedim ama bu defada daha gelmedi.... çok gerildim.... öyle gerildim ki içim bulanmaya başladı.....
allah ım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin gönlündeki gibi evladı kucağına versin.. Tüm isteyenlerin gönlündeki evladı versin hayırlı evlat olur inşaalah sağlıkla büyür.... Darısı bizlerin başına.... Aminnn...
HoŞgeldİn tatlıcık nasılsın canım arkadaŞım
sağol canım iyiyim seni sormalı:)))
amin allah razı olsun arkadaşım inşallah rabbim sizlerede nasip eder bu arada testini yaptır stresli birgün daha geçirme şimdi çık git yaptır tamam mı yarını beklem
bende iyim canım nasıl gidiyor ne yaptın ne ettin
testi ancak artık yarın yaptırırım...birde bir hesap yaptım kafam karışdı... normelde adet günüm benim bugün... ama ben her çatla iğnesinden 15gün sonra adet olmuşum.... önceleri hep ilaçla tedavi oldum 5gün kullandım 6.gün iğne yapıldı bu hesapla hep olmam güne denk geliyordu adetim ve 15. günü adet oluyordum.... şimdi bu ay şöyle oldu iğne 6. gün değilde 7.gün vuruldu benim adet günümde böylelikle bir gün uzamışmı oldu:)))) ay kafayı yedim sanırım:)
olabilir canım sen bugün daha fazla stres yapma yarını bekle test yaptır inşallah hamişsindirr:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?