Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bengole nasılsın hayatım. Doktora gittinmi birdaha kese görmeye. Merak ediyorum ben .ikizmi acaba?

canım arkadaşım keseyi gördüm ama ikiyiz olup olmadıgını göremedim hayırlısı ile önümüzdeki hafta kalp atışlarından alaşılır dedi doktor sen nasılsın canım arkadaşım işler çok yogun bu nedenden giremiyorum gece yorgun oldugum için yatıyorum kusura bakmayın baya ihmal ettim sizleri

canım göyüslerimde agrı sırtımda şiddetli agrı kasıklarımda çık agrıyordu onun dışında birşey yoktu

benim 3gündür gögüslerimde ağrı var da ben bunu her ay zaten yaşarım.. adetimde hep acır gögüslerim bundan anlama şansım yok.... şuan resmen dokununca göğsümün içi acıyor ucuna dokunmak mümkün değil...... ama dediğim gibi her ay bu bende olur zaten.... bel ağrısı var oda her ay olur:))))9 kısacası sıfıra sıfır elde var sıfır:)) beklemekden başka çarem yok ..... çok pişmanım teste gitmediğime.... en azaından öğrenmiş olurdum... ya her ay tam gününde gidiyodum ve test sonucunu almadan kırmızı geliyordu.... bu ayda öyl olmasın dedim ama bu defada daha gelmedi.... çok gerildim.... öyle gerildim ki içim bulanmaya başladı.....

oh ne güzel Allah ım kalp atışınıda duymayı sonra hareketini hissetmeyi ve kucağına alamayı nasip etsin canım.... sen dinlenmene bak.... ilk 3 ay malum çok önemli... şimdi kaç haftalık oldu...

canım arkadaşım allah razı olsun valla ister karpuz olsun yada olmasın bebeyi şimdiden terbiye ediyorum canımın her çektigini alamam ekonomik olarak sıkıntı yaşıyoruz allah büyük saglıklı ve hayırlı evlat olsun ben başka birşey istemem dilerim rabbim sizlerede allah annelik duygusun yaşatır hepinizi çok seviyorum ve özlüyorum kendinize iyi bakın by

oh ne güzel allah ım kalp atışınıda duymayı sonra hareketini hissetmeyi ve kucağına alamayı nasip etsin canım.... Sen dinlenmene bak.... Ilk 3 ay malum çok önemli... şimdi kaç haftalık oldu...

canım arkadaşım amin allah razı olsun güzel dileklerin için ama dilerim rabbim sizlerede annalik duygusunu yaşatır allah en kısa zamanda kucagınıza hayırlı evlatlar nasip etsin kendine sende dikkat et ha bu arada sen ne yaptın pınarcım nasıl gidiyor test yaptın mı_?

oh ne güzel allah ım kalp atışınıda duymayı sonra hareketini hissetmeyi ve kucağına alamayı nasip etsin canım.... Sen dinlenmene bak.... Ilk 3 ay malum çok önemli... şimdi kaç haftalık oldu...

bebyim 5. Haftaya giriyor yarın büyüdü teyzesi allah uzun ömür veriri inşallah ellerinizden öpecegi gönlerde olur inşalah rabbim seni en güzel şekilde anne etmeyi nasip etsin

yok canım yapmadım. bugün hastalanmazsan yarın yaptıracağım. bugün hastalanmam lazım bakalım şimdilik gelen yok ama belirtisi var yarı umut yarı endişe bekliyorum.... am dediğim gibi bugün test gitmediğim için pişmanım....

bebyim 5. Haftaya giriyor yarın büyüdü teyzesi allah uzun ömür veriri inşallah ellerinizden öpecegi gönlerde olur inşalah rabbim seni en güzel şekilde anne etmeyi nasip etsin

Allah ım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin gönlündeki gibi evladı kucağına versin.. tüm isteyenlerin gönlündeki evladı versin hayırlı evlat olur inşaalah sağlıkla büyür.... darısı bizlerin başına.... aminnn...

pınardım bende de adet dönemide göyüslerim agrırıdı am bukadar degil ha bu arada kasık agrısı var mı bide sırt agrısının şiddeti nasıl dayanamayacak şekilde mi yoksa basit agrımı test günün gelmiş olması getek test günüde testini yaptır tamam mı canım kendini üzme strese koyma allah büyük olmadıysada dünyanın sonu degil hiç moralini bozma allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hayırsızsa olmasın bence boşver üzme strete etme tamam mı canım arkadaşım

amin allah razı olsun arkadaşım inşallah rabbim sizlerede nasip eder bu arada testini yaptır stresli birgün daha geçirme şimdi çık git yaptır tamam mı yarını beklem

amin allah razı olsun arkadaşım inşallah rabbim sizlerede nasip eder bu arada testini yaptır stresli birgün daha geçirme şimdi çık git yaptır tamam mı yarını beklem

testi ancak artık yarın yaptırırım...birde bir hesap yaptım kafam karışdı... normelde adet günüm benim bugün... ama ben her çatla iğnesinden 15gün sonra adet olmuşum.... önceleri hep ilaçla tedavi oldum 5gün kullandım 6.gün iğne yapıldı bu hesapla hep olmam güne denk geliyordu adetim ve 15. günü adet oluyordum.... şimdi bu ay şöyle oldu iğne 6. gün değilde 7.gün vuruldu benim adet günümde böylelikle bir gün uzamışmı oldu:)))) ay kafayı yedim sanırım:)

olabilir canım sen bugün daha fazla stres yapma yarını bekle test yaptır inşallah hamişsindirr:))))

sanırım bugün adet olmazsam umutlanmamam lazım kızlar çünkü 15.gün yarına denk geliyor bir gün geç oluyor ama öyle oluyor.... hehe delirdim:.... kayse ne oldu acaba onunda benle aynıydı sanırım.... görünmüyorda....

olabilir canım sen bugün daha fazla stres yapma yarını bekle test yaptır inşallah hamişsindirr:))))

aman sonunda ölüm yok nede olsa ne stres yapıyoram olursa olacak olmazsa olmayacak... ama çok pişmanım teste gitmediğime.... kendim yaptım ama çıkmadı.... yarın sabah gene kendim yapar öyle giderim.. bu hafta 35 milyon verdim evdeki testlere:)))

benim bir meşguliyet bulmam lazım.. bu arada eşime hastalandım dedim.... garidim bari o umutlanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…