Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok ben en iyisi yatayım zaman geçmiyor kendinize iyi bakın yarın testin sonucunu olumlu olursa yazarım hemencik olumsuz olursa yazmam yani yarın haber vermezsem bilinki olumsuz.... dua edin bu cuma akşamında bana duanıza muhtacım Allaha emanet olun....

Pınarım stres yapma ne olur idrar tahlili için erken olabilir kan tahlili yaptır bence için rahatlasın inşallah hamilesindir bitanem. özlemcim üzülme benimde yumurta rezervimde azalma var eşini al karşına konuş şimdi tüp bebek şansımız var 4-5 sene sonra ya şansımız kalmazsa de belki ikna olur kendine ii bak moralini yüksek tut daha çok şansın var bitanem

canım sağolda elimde değil....uyusamda hiç uyanmasam hehehehe yarına kadar ne güzel olurdu... çok pişman oldum bugün teste gitmediğime.... ama biliyorum adetim çatlatma iğnesinden dolayı yarına kaydı o nedenle bugün hala hastalanmadım... fazlada umutlanmak istemiyorum.... dua edin ne olur... ben çıkıyorum kendinize iyi bakın...

estamp sende hamiş olduğunu öğrenmeden önce farklı birşeyler varmıydı....

canım meraba geçmişi okudum yeni gördüm yazdıklarını kusura bakma ...
farklı olarak aşırı derecede göğüs uçlarım acıdı canım,başka herşey adet belirtsi gibiydi, hatta eşime ben adet oldum dedim,tepkisini ölçmek için...( sende aynısını yapmışın:)))
yani öyle pek bi belirti yok canım....
tüm kabimle dua ediyorum opuyorumnanaktansenin için ,murse için ,emenne için ...inşallah hayırlı haberler vereceksiniz ,tüm kalbimle inanıyorum...

canım inşallah tutunmuştur meleğin buğün senin için dua edicem hep yasin okucam tüm kalbimle hamile olmanı okadar istiyorumki yarın güzel haberinbi alırız Allahın izniyle

murse, TATLICIK, emenne, enepInAr, ecrin87, ayse.c, GUL1973 ...
baya kalabalığız maaşallah... herkese merabalar kızlar...

ya sorma pınarcım ben hepten kafayı sıyırıcam ank.evimden ayrı yanımda kayınpeder kayınvalide aşılama olduğumuda bilmiyolar fazla işde yapmak istemiyorum onlarda yanlış anlıcak bide görümcemin bebişi var 6 aylık onuda kucağıma almaya korkuyorum bazen alıyorum ama napim Allah yardımcımız olsun benim daha 1 haftam var öğrenmeye nasıl geçiricem bilmiyorum ...

benim de 1 haftam var ama biliyormusunuz ben bazen aşılama yaptırdığımı unutuyorum 1 hafta çok çabuk geçti kendinize uğraşacak birşeyler bulun bakın daha rahat geçecek günler

ben çıkıyorum arkadaşlar kendinize iyi bakın iyi haftasonları diliyorum
pınar inşallah güzel haberini alırız bunu bütün kalbimle diliyorum

meraba güzel annecik canım neolur bizler için duanı esirgeme biliyosun buna çok ihtiyacımız var buarada herkeze meraba kızlar

bu topicteki bütün arkadaşlarım 1-2 derken sırasıyla hepsi hamiş olucak,sağlıkla kucaklarına alacaklar meleklerini inşallahhhhh
bu ay umutluyum ben canım...kalbim sizinle her okunan ezanda,her duada aklımdasınız tabiki...
kızlar sizden bi fikir istiyorum nolur yardım...doktor bana kontrole gittiğimde 2 düşüğün var riske etmeyelim dedi,9 ay boyunca her gün kullanılacak puregon benzeri ama ondan ucu birazdaha kalın kan sulandırıcı bi iğne verdi.diğer topicteki kızlara sordum,kan pıhtılaşması varmı diye bisürü tahlil gerekmiş,bana hiçbirini yapmadan tepeleme verdi.Eşim hatta 3 aylık 90 enjeksiyon kaleminide ogün aldı,hepsi hazır içi dolu,sadece yapmak kalıyo.Ama ben 4-5 gündür hiç yapmadm,gerek varmı sizce napıyım,başka doktorada danışıyımmı?...içim rahat değilll

canım geçmişi okuyodum şimdi gördüm ben nesem bilmiyorum ama içinin rahat etmesi için başka bi doktora daha görün derim bu işler basit şeyler değil.

emenne sen nasılsın varmı değişiklik sende 1 haftamız kaldı bende bu haftanın nasıl geçtiğini anlamadım vallahi bende bi değişiklik yok gögüslerim normal ağrım sızım yok erkenmi daha acaba ya nevar sanki aşılamadan sonra hemen öğrenebilsek varmı yokmu insan strese giriyo..

mursee canım sen hangi duları okumustun canımbana yzarmısınnn.bu arada akşam ben 100 adetokudum.bu akşam yüz okuyacam inş.yanlış okumuyorum dimi 4444olan duayı okuyorum dogru okumusum dımı

kızlar meryem suresıne başladım 2gecedır okuyorum dularıma sizleride eklıyorum.rabbım yardımcımız olsunn.meryem suresı bıtıncee inş.orucda tutcamm

mursee canım sen hangi duları okumustun canımbana yzarmısınnn.bu arada akşam ben 100 adetokudum.bu akşam yüz okuyacam inş.yanlış okumuyorum dimi 4444olan duayı okuyorum dogru okumusum dımı

hayır canım o değil di ama neyse onada başlamıştım diğerleri bitti sayılır 4444 başlamıştım 1 haftadada onu bititirim inş. saol canım ya 200 okumuş oluyoşun ozaman yazarım defterime bunuda...Allah dualarını kabul eder inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…