Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
estamp merhaba canım,

eğer için rahat etmediyse bir doktora daha sor , bence ilaclarınıda aldıysan niye kullanmıyorsun. bence kullan zarı olmaz faydası olur. yoksa doktor niye versin hayatım.

Green Hamamat Hotel; Türkiye’de kükürt oranı en yüksek su özelliğine sahiptir. Dünyada sadece Hindistan ve Türkiye’de (Hamamat) bu özelliklerde kaplıca suyuna sahiptir. Türkiye’de eşi ve benzeri mevcut değildir.

Suyunun özelliği, vücut hücrelerindeki faaliyeti uyandırması ve bunun sonunda vücudun kuvvetini arttırarak zindelik yaratmasıdır.

Bütün organlara uyarıcı tesir yaparak sinir ve dolaşım sistemi üzerindeki tesiri başta gelmek üzere vücut ısısını arttırır.

Derideki sinir uçlarını eksite ederek refleks yolla ait olduğu hasta organın dokularında kan dolaşımını ve beslenme faaliyetini arttırır.

Sinir, stres depresyon gibi durumlarda, kaplıca suyunun direkt tedavi edici etkisi bilinmektedir.

Başlıca Özellikleri:

Ortopedik rahatsızlıklar

Boyun ve bel fıtığı

Astım ve burun boğaz hastalıkları

Kadın hastalıkları

Kısırlık sorunları

Romatizmal eklem ağrıları

Safra kesesi ve böbrek taşı

Felçli ve yarı felçli hastalıklar

Deri ve cilt hastalıkları

Nörolojik hastalıklar

ıdrar yolu ve kas hastalıkları

Spor yaralanmaları

Deri hastalıkları

Migren,

Eklem kireçlenmesi.

Siyatik, sivilce, egzema hastalıkları

Üst solunum yolu hastalıkları

Kalp ve damar sertliği gibi birçok hastalığa iyi geldiği bilinen bir gerçektir.

hıı yanlıs oldu yanı neyse kusura bakma ben sana 200 okuyacam demıstım 100 dün akşam okudum 100de bu akaşm okurum canım bide okudugun duları bana yazarmısın bende başlıyacamnda

hıı yanlıs oldu yanı neyse kusura bakma ben sana 200 okuyacam demıstım 100 dün akşam okudum 100de bu akaşm okurum canım bide okudugun duları bana yazarmısın bende başlıyacamnda

olsun canım bunuda okumuş oldun Allah razı olsun düşünmen yeter bende benimkiler bitince sana yardım ederim duaları özelden attım bakarsın şimdilik ben çıkıyorum namaz kılıp dua edim öptüm hepinizi kib aeo

murseciğim merhaba,

ben 3 adet okudum, bu akşamda 2 tane daha okurum 5 e tamamlarım canım

yarın tatile gidiyorum. çarşamba akşamı döneceğim. eğer eksik kalırsa sana yardım ederim

tamamcanım gördüm sagolllll.allah sendende razı olsun bitanemm sagoll

canım başka doktorada danış bence ne olur olmaz...

kızlar daha hastalanmadım...çok stresliyim.. testi bugün yapırmadığıma çok pişmanım....

kızlar daha hastalanmadım...çok stresliyim.. testi bugün yapırmadığıma çok pişmanım....

canım test için üzülme bence yarın yaptığında değerin 2 katına çıkmış olucak ve hamilelik ihtimalin kesinleşicek bazı insanların değeri düşük oluyo bide drlar daha kesin değil filan diyip insanı iyice strese sokuyolar.... yarın yaptırman daha hayırlı emin ol...

iyiyim cnm geçmişiş okuyordum yaşadığın düşük olayını okudum anlamamanda ruhsal açıdan iyi hamiş kalabilmen iyi ama kaybetmen kötü söyleyecek söz bulamıyorum cnm

pınar cnım snde kurtul su stresten canım yaaa yarına ne kaldı surdaa az daha sabret inş.güzel sonuclar alcan canım.

iyiyim cnm geçmişiş okuyordum yaşadığın düşük olayını okudum anlamamanda ruhsal açıdan iyi hamiş kalabilmen iyi ama kaybetmen kötü söyleyecek söz bulamıyorum cnm

evet canım yaa anlamadım ama hep aklıma geliyodu o parça neydi diye.... kaç ay sonra öğreniyorumki büyük bi ihtimalle bebekmiş ........ düşünsenize belkide bi çok insan farkına bile varmadan bebek düşürüyo.....

bügün hiç aklımdan çıkmadı üzüldüm ama Rabbim bukadarlık ömür vermişki düştü...
bi yandanda bebeğim olabiliyo diye sevindimm...... eşime bhsettiğimde be o parçanın bebek olduğunu tahmin ediyodum ki dedi bana hiç bişi belli etmemişti..... hayırlısı olsunn hepimiz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…