- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.721
hayır canım o değil di ama neyse onada başlamıştım diğerleri bitti sayılır 4444 başlamıştım 1 haftadada onu bititirim inş. saol canım ya 200 okumuş oluyoşun ozaman yazarım defterime bunuda...Allah dualarını kabul eder inşşş
hıı yanlıs oldu yanı neyse kusura bakma ben sana 200 okuyacam demıstım 100 dün akşam okudum 100de bu akaşm okurum canım bide okudugun duları bana yazarmısın bende başlıyacamnda
olsun canım bunuda okumuş oldun Allah razı olsun düşünmen yeter bende benimkiler bitince sana yardım ederim duaları özelden attım bakarsın şimdilik ben çıkıyorum namaz kılıp dua edim öptüm hepinizi kib aeo
bu topicteki bütün arkadaşlarım 1-2 derken sırasıyla hepsi hamiş olucak,sağlıkla kucaklarına alacaklar meleklerini inşallahhhhh
bu ay umutluyum ben canım...kalbim sizinle her okunan ezanda,her duada aklımdasınız tabiki...
kızlar sizden bi fikir istiyorum nolur yardım...doktor bana kontrole gittiğimde 2 düşüğün var riske etmeyelim dedi,9 ay boyunca her gün kullanılacak puregon benzeri ama ondan ucu birazdaha kalın kan sulandırıcı bi iğne verdi.diğer topicteki kızlara sordum,kan pıhtılaşması varmı diye bisürü tahlil gerekmiş,bana hiçbirini yapmadan tepeleme verdi.Eşim hatta 3 aylık 90 enjeksiyon kaleminide ogün aldı,hepsi hazır içi dolu,sadece yapmak kalıyo.Ama ben 4-5 gündür hiç yapmadm,gerek varmı sizce napıyım,başka doktorada danışıyımmı?...içim rahat değilll
kızlar daha hastalanmadım...çok stresliyim.. testi bugün yapırmadığıma çok pişmanım....
slm kılzar bende geldim :)
iyi akşamlar canım geçmişi okuyordum görmemişim
iyiyim cnm geçmişiş okuyordum yaşadığın düşük olayını okudum anlamamanda ruhsal açıdan iyi hamiş kalabilmen iyi ama kaybetmen kötü söyleyecek söz bulamıyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?