- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.741
kızlar günaydın..... maalesef test yapmaya gitmeme gerek kalmadı.. sabah uyandığımda kırmızıyı gördüm...... artık bugü randevu alırım pazarteside giderim.. bakalım kist varmı yokmu......
kızlar günaydın..... maalesef test yapmaya gitmeme gerek kalmadı.. sabah uyandığımda kırmızıyı gördüm...... artık bugü randevu alırım pazarteside giderim.. bakalım kist varmı yokmu......
günaydın canım hayırlısı olsun bazen söylenecek söz olmuyo bende seninle aynı durumdayım bu ay kendi haline bırakmıştım ama gene olmadı napalım sağlık olsun bende cesaretimi topadım haftaya c.tesi rahim filmi için randevu aldım sen kaç kez aşılama denemiştin tekrar aşılama denemeyecekmisin artıkkızlar günaydın..... maalesef test yapmaya gitmeme gerek kalmadı.. sabah uyandığımda kırmızıyı gördüm...... artık bugü randevu alırım pazarteside giderim.. bakalım kist varmı yokmu......
evet canım yaa anlamadım ama hep aklıma geliyodu o parça neydi diye.... kaç ay sonra öğreniyorumki büyük bi ihtimalle bebekmiş ........ düşünsenize belkide bi çok insan farkına bile varmadan bebek düşürüyo.....
bügün hiç aklımdan çıkmadı üzüldüm ama Rabbim bukadarlık ömür vermişki düştü...
bi yandanda bebeğim olabiliyo diye sevindimm...... eşime bhsettiğimde be o parçanın bebek olduğunu tahmin ediyodum ki dedi bana hiç bişi belli etmemişti..... hayırlısı olsunn hepimiz için...
gülcüm,
kendi doktorumu aradım. ona diğer tüp bebek merkezindeki doktorun dediklerini anlattım. o da dedi ki henüz benim gördüğüm kadarıyla hemen acil olarak tüp bebek yapmanı gerektirecek bir durum yoktu. yazı güzelce geçir dedi. eylülde gel ben seni çok güvendiğim bir tüp bebekçi arkadaşıma yönlendireyim dedi. ister orda yaptırırsın ister başka yerde ama o kişi seni doğru yönlendirir dedi. henüz eşim eylül ekime sıcak bakmıyor. 1 sene sonra yaptırırız diyor. bilmiyorum neler olacak? çok zorlu ve yorucu süreçler bunlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
gül merhaba canım ben burdayım sanırım başka da kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?