Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar günaydın..... maalesef test yapmaya gitmeme gerek kalmadı.. sabah uyandığımda kırmızıyı gördüm...... artık bugü randevu alırım pazarteside giderim.. bakalım kist varmı yokmu......

kızlar günaydın..... maalesef test yapmaya gitmeme gerek kalmadı.. sabah uyandığımda kırmızıyı gördüm...... artık bugü randevu alırım pazarteside giderim.. bakalım kist varmı yokmu......

günaydın canım hayırlısı Rabbimdenn........ .inşallah kist yoktur bu ay tekrar denesin aşılama sonrası hamile kalan ço00k ......

günaydın canım hayırlısı olsun yaa üzülme inş.kist falan yokturr.

Canım hakkımızda hayırlısı sakın üzülme inşallah bu ay güzel haberini alırız. yazın çok kişi hamile kalacak inşallah

günaydın canım hayırlısı olsun bazen söylenecek söz olmuyo bende seninle aynı durumdayım bu ay kendi haline bırakmıştım ama gene olmadı napalım sağlık olsun bende cesaretimi topadım haftaya c.tesi rahim filmi için randevu aldım sen kaç kez aşılama denemiştin tekrar aşılama denemeyecekmisin artık

denebilecek fazla söz yok... hepinizden Allah razı olsun..... açıkçası nedense pekde üzülmedim...

canım ne diyeceğimi bilemiyorum demekki vakti zamanı gelmemiş üzülme inş. kist olmamıştır ve yeniden denersin bende pek ümitli değilim kendimden bakalım hayırlısı

pınarcım,

üzülme demekle olmuyor. hepimiz aynı hayal kırıklıklarını ve aynı üzüntüleri yaşıyoruz. Allah inşallah hepimizin yüzünü güldürücek. bunun için hep dua ediyoruz. Aşılama ile olmuyorsa yolumuza tüp bebek ile devam edeceğiz. Yanındayız güzelim.

gülcüm,

kendi doktorumu aradım. ona diğer tüp bebek merkezindeki doktorun dediklerini anlattım. o da dedi ki henüz benim gördüğüm kadarıyla hemen acil olarak tüp bebek yapmanı gerektirecek bir durum yoktu. yazı güzelce geçir dedi. eylülde gel ben seni çok güvendiğim bir tüp bebekçi arkadaşıma yönlendireyim dedi. ister orda yaptırırsın ister başka yerde ama o kişi seni doğru yönlendirir dedi. henüz eşim eylül ekime sıcak bakmıyor. 1 sene sonra yaptırırız diyor. bilmiyorum neler olacak? çok zorlu ve yorucu süreçler bunlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

evet canım hayırlısı olsun allah onun ömrünü doğacak olan bebeğine bağışlasın en azından hamile kalabiliyormuşsun sıkıntı yapma herşeyin zamanı varmış biz ne kadar çabalasakda rabbim ol demeden olmuyor yaşın daha genç adetin düzene girsin allahın izniyle olur canım dün tv de ibrahim saraçoğlu süt harmonu çok olanlar dereotundan uzak kalsın dedi hani tüketiyorsan eğer bilgin olsun dedim canım

canım herşeyin hayırlısı olsun umarım kist yoktur ne yapalım beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok sendede eşindede sorun olmadığına göre mutlaka birgün olacak ALLAH sabrımızı sınıyor çok üzülmeden eşlerimizi üzmeden sınavı geçeceğiz dualarım seninle canım

Amin bitanem sıkıntı bu tüp bebek olayının doktorların ticarete dökmüş olması o yüzden bence 1-2 doktora gidip ona göre karar ver. Dediğin gibi Allah yardımcımız olsun birbirimize üzülme desekte üzülüyoruz çok zorlu süreç. Eşini ikna edecek kimse yokmu eylül ekim için özlemcim bu arada sen kaç yaşındaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…