- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.761
kızlar günaydın..... maalesef test yapmaya gitmeme gerek kalmadı.. sabah uyandığımda kırmızıyı gördüm...... artık bugü randevu alırım pazarteside giderim.. bakalım kist varmı yokmu......
nasılsın emennecim ben senin adına heyecanlıyım :Saruboceq:
sağol canım arkadaşım ben pek ümitli değilim hiçbir değişiklik belirti yok bende Rabbim hayırlısını versin inşallah
hoşbulduk kızlar yakında elimde tesbih sabır çekerek sokaklarda gezicem :)) kafayı yemezsem iyidir
hoşbulduk kızlar yakında elimde tesbih sabır çekerek sokaklarda gezicem :)) kafayı yemezsem iyidir
Canım hepimizi aynıyız Allah akıl sağlığımızı korusun :) kardeş gibi olduk burda negatif sonuçlara oturup ağlıyorum .Allahım şöylle güzel haberler alsak peş peşe
Canım hepimizi aynıyız Allah akıl sağlığımızı korusun :) kardeş gibi olduk burda negatif sonuçlara oturup ağlıyorum .Allahım şöylle güzel haberler alsak peş peşe
sırnaşık şey güldürdün beni canım ya Allahım emeklerinin karşılığını verecektir dualarını kabul edecektir inşallah
ama tv deki dr larda aşılamada stres faktörü çok önemli diyorlar
arkadaşlar benim 1000 adet salavat-ı Tefriciye duam kaldı bana yardım edip okur musunuz?inş bu hafta içi cvp alca.ama duamı bitiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?