Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar günaydın..... maalesef test yapmaya gitmeme gerek kalmadı.. sabah uyandığımda kırmızıyı gördüm...... artık bugü randevu alırım pazarteside giderim.. bakalım kist varmı yokmu......

pınarcığım inan çok üzüldüm eşinin doğum günü sürprizi olacaktı ama nasip değilmiş bu aşılama yönteminin tutması gerçekten de çok zormuş ben bunu anladım benim de 1 haftan kaldı ama eminim olmadığına napalım hayat devam ediyor başka çareler arıcaz artık herşeyin hayırlısı

Pınarcım hep şöyle der hepimiz anne olacağız en pozitifimiz o bende inanıyorum bir gün burda hamileyim diye yazacak Allah emeklerini boşa çıkarmıyacak

Canım hepimizi aynıyız Allah akıl sağlığımızı korusun :) kardeş gibi olduk burda negatif sonuçlara oturup ağlıyorum .Allahım şöylle güzel haberler alsak peş peşe

aynen bende bugün korka korka girdim pınardan olumsuz bir haber alacam diye çok etkileniyor insan inşallah canım o da olacak bir gün

Canım hepimizi aynıyız Allah akıl sağlığımızı korusun :) kardeş gibi olduk burda negatif sonuçlara oturup ağlıyorum .Allahım şöylle güzel haberler alsak peş peşe

dün nete akşam girebildim yazılanları okuyordum tatlıcığın düşük olayını okuyunca öyle etkilenmişimki bir anda dudağımda yanma hissettim aynaya bir baktım hemen uçuk oluşmuş eşim gördü ne oldu bir anda dedi ağlammak için zor tuttum kendimi

Bi arkadaşım var maşallah 2 oğlu var. eşimle çok az birlikte oluyoruz diyor o kadar rahat biriki . 2 kere niyetlenmiş gün saymış birlikte olmuşlar maşallah böyle işte :)

ıyi yapmışsın canım en azından sağlık bi iki yerde okumuştum yürüyüş yani spor hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş yüzdeyi arttırıyormuş

evet canım bende duymuştum birde diyet yapıyorum sadece kafam başka şeyle meşgul olup kendimi dinlememek için

arkadaşlar benim 1000 adet salavat-ı Tefriciye duam kaldı bana yardım edip okur musunuz?inş bu hafta içi cvp alca.ama duamı bitiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…