- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.781
Amin bitanem sıkıntı bu tüp bebek olayının doktorların ticarete dökmüş olması o yüzden bence 1-2 doktora gidip ona göre karar ver. Dediğin gibi Allah yardımcımız olsun birbirimize üzülme desekte üzülüyoruz çok zorlu süreç. Eşini ikna edecek kimse yokmu eylül ekim için özlemcim bu arada sen kaç yaşındaydın
canım ne zamana kadar okunması lazım ben 200 adetini okuyabilirim evde yatılı misafir var fazla alamam o yüzden
ben 200 adet okurum canım. ne zamana kadar okumak lazım?
canım Allah razı olsun normalde geçtiğimiz cuma bitirecektim olmadı.ayın 20sinde test yapcam o zaman kadar
tamam 20 sine kadar mutlaka okurum canım inşallah mutlu haberini alırız
inş canım ya bitek ben değil hepimiz mutlu haberi alırız.geçen ay bu kadar gerilmemiştim hatta sonucu aşılama yaptrdığm gün olmıcak diye biliyordum içime doğmuştu.bu ay karma karışığım.çok sabırszımmve çok korkak.olamam ihtimali beni inanılmaz üzüyor.o kadar hassaım ki eşim su istese ağlıcak gibi oluyorum.tvde bebk reklamı görmeye hatta çevremde hamile görmeye gelemiyorum.birde şu dizilerde yada filmlerde bir kece birlikte olunca hemen hamile oluyolar ya deli oluyorun.sanki pazardan elma alıyormuşun gibi basit bişey görüyolar.hatta bazı kimselerin hamile kalma hikayesini anlatmaları deli ediyor.adam diyo bu ay karar verdk yapalım dedik oldu....yada artık 2ciyi yapacaığm.veya ben daha ilkini emzirirken 2ciye hamile kalmışım.....ya nasıl oluyooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrr? biz yıllardır uğraşıyoruz.Şüphesiz Rabbimden .Ancak bazen bu kadar hafife alınması beni deli ediyor.
üüzlme canım benım uzulme yaa in.biizmde olcak yaa.rabbım yüüzmüzü güldürcek inş..bende duana yardım ederım canım benım salavat okrummm ne kadar eksıgın var bitanem 200-300okurum
inş canım ya bitek ben değil hepimiz mutlu haberi alırız.geçen ay bu kadar gerilmemiştim hatta sonucu aşılama yaptrdığm gün olmıcak diye biliyordum içime doğmuştu.bu ay karma karışığım.çok sabırszımmve çok korkak.olamam ihtimali beni inanılmaz üzüyor.o kadar hassaım ki eşim su istese ağlıcak gibi oluyorum.tvde bebk reklamı görmeye hatta çevremde hamile görmeye gelemiyorum.birde şu dizilerde yada filmlerde bir kece birlikte olunca hemen hamile oluyolar ya deli oluyorun.sanki pazardan elma alıyormuşun gibi basit bişey görüyolar.hatta bazı kimselerin hamile kalma hikayesini anlatmaları deli ediyor.adam diyo bu ay karar verdk yapalım dedik oldu....yada artık 2ciyi yapacaığm.veya ben daha ilkini emzirirken 2ciye hamile kalmışım.....ya nasıl oluyooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrr? biz yıllardır uğraşıyoruz.Şüphesiz Rabbimden .Ancak bazen bu kadar hafife alınması beni deli ediyor.
murse canım senın salavattan 100de okudum toplam 200 okudum haberin olsun bitanemm
dün nete akşam girebildim yazılanları okuyordum tatlıcığın düşük olayını okuyunca öyle etkilenmişimki bir anda dudağımda yanma hissettim aynaya bir baktım hemen uçuk oluşmuş eşim gördü ne oldu bir anda dedi ağlammak için zor tuttum kendimi
arkadaşlar benim 1000 adet salavat-ı Tefriciye duam kaldı bana yardım edip okur musunuz?inş bu hafta içi cvp alca.ama duamı bitiremedim
canım 1000 eksikti sağolsun 400 aldı arkadaşlar 600 kaldı.yardımcı olursan sevinirim.Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?