- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.801
saol canım Allah razı olsun toplam 1800 oldu perşembeye kadar bende bitiririm inşallah sonra sende okursan sana yardım ederim hastalanmazsam eğer.
inşallah aşılama sonucunu bekleyen bütün can arkadaşlarım hayırlı hamilelik haberlerini verirler de biraz yüzümüz gülerr............. çok ihtiyacım var.... çok ihtiyacımızzz varr.........
akadaşlar çok eski geçmişe baktımda eski arkadaşlar hatırlar belki denizim16 diye bi arkadaş vardı
şimdi hamile 5 haftalık burda yazmaya devam etmemiş ama cizelgesi değişmiş ALLAH sağlıklı bi hamilelik vesin ve hayırla kucağına alsınn.......
günaydın arkadaşlar çok güzel bir hafta diliyorum herkese inşallah bu hafta hamiş haberi alabileceğimiz bir hafta olur
günaydın,
herkese güzel bir hafta diliyorum. mutlu haberler alacağımız güzel bir hafta olur inşallah.
kaysecim ben 200 ün 100 ünü okudum . diğer 100 ü de ya salı akşam yada çarşamba öğlen okurum canım.
bu arada yukarda yazdıklarına harfiyen bende katılıyorum. ama inan korunmayı bıraktığı ay hamile kalan çok var. yengem şu an 70 yaşlarında. o da anlatıyor. dokunuyor hamile kalıyormuş. hatta 45 yaşında bile hamile kalmış. kalan kalıyor güzelim. biz kalamıyoruz. problem bizlerde. olmuyor işte. Allahın takdiri. dua etmekten başka çaremiz yok.
canım bende 200 okuyabilirim sen sıkıntı etme alacağımız güzel haberin hayalini kur hep
iNŞ CANIM RABBİM dUANI duYMUŞTUR şüPHESİZ BU AY TÜM BEKLEYEN UMUT BÜYÜTEN HAYAL EDEN VE ARZULAYAN HEPİMİZE VERSİN ALLAH RAZI OLSUN
kızlar yaa bişey sorcam meryem suresını 41gece okumakmı gerekıyor yanı her gece 1tanemı okunuyor yoksa 1gecede 4-5kez okunabılıyormu bilgi verirmisiniz kızlarrr
ecrincim her gece 1 ad. okunuyo 41 gün sürüyo öptüm canım....
kayse senın için 200 tane salavat-ı tefriciye okudum canım bu akşamda 100tane okurum
canım Allah Razı Olsun.Rabbim benimle birlikte hepimize hayırlı evlatlar versin.İnş bizimde yüzümüzü güldürsün.
kızlar merabalar,ara sıra geliyorum ama hiç karşılaşamadık,hepinizi çok özledim...
ben kan sulandırıcılara başladım,aşılama için puregon kullanmaya korkan ben! 9 ay boyunca hergün kendime kan sulandırıcı iğne yapıcam,başladım hatta yapmaya...
ne çıtkırıldımlık,ne canı tatlılık... hiç bişey önemli değilmiş onu anladım,çatır çatır yapıyorum valla...
bu arada aşılama sonucunu bekleyen arkadaşlar kalbim,dualarım sizinle...
bzi habersiz bırakmayın nolur...hepinizi öptümmmm
kızlar yaa bişey sorcam meryem suresını 41gece okumakmı gerekıyor yanı her gece 1tanemı okunuyor yoksa 1gecede 4-5kez okunabılıyormu bilgi verirmisiniz kızlarrr
canım ben 41 gün bir bardak suya okuyup o suyu içerek devam edeceğiz diye duymuştumregl ve ya herhangi bir rahatsızlık durumunda devam edemezsen okuyacak birinden rica ediyorsun...tabi şüphesiz ne okunursa okunsun sayı değil samimiyet önemli bence.bir tanıdığım bana birde 75 adet enbiya sureti oku demişti.onuda yaptım.birde bunu oku istersen.
Canım İnş Rabbim emek ve umutlarımızı boşa çıkarmaz.Canı tatlılk konusunda haklsın valla bende senin gibi değil iğne hap ilaç vs... kan gördüğüm an tansiyon 3e 4e düşen ve bayılan biriydim.ama bu tedaviler insana cesaret etmeyi sabrı ve acıya dayanıklılığı arttırıyor.Allah yardmcın olsun.
anladım canım ben 5akşam okudum ama suya okumadımkabul olmamısmıdır acab bu akaşöm tekarrmı başlasam kara veremedım şimdi.tamam canım sagol okurumm.ben çok gec hasta oluyorum bazen 2ay olmadıgım oluyorr dayanabılırsem ilaç kullanmam meryem suresı bitincee ilaçla adet olurum olmazsada birine okuturum inş.
canım illa suya oku iç demiyorum ben sakın yanlış anlama mühim olan ne su ne sayı bence samimiyet.şüpheiz Rabbim niyetimizi biliyor.Sen okumana devam et.Kafanıda karıştrma kendi niyetn aslolan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?