Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese iyi akşamlaaar..
kzlar bayadır giremedim..ama hergece yatmadan mutlaka geçmişi okuyup yattım..mutfagım kırıldı..toplandı derken yaz temizligini kalkıştım..tüller,perdeler..halılarım kaldı bitek..onlarda yıkamaya gidicek..oaradada gelen giden..misafir misafir üstüne..biyandan doktor..ancak oh diyebildim..doktora gittim rahim filmim temiz çıktı..tirioitle ilgili bi durum var çok az yüksekmiş..onu akabinde d vitamini ve b12 vitamini eksikligi çıktı..ve geçmişde tirioit bezi iltihabı geçirmişim haberim yok..ilaca başladık şimdi..ve kızlar biliyomusunuz bu d vitamini degerimle hamile kalsaymışım çocugumun kemikleri gelişmezmiş..altsınır 11 iken benim degerim 4 çıktı inanamadım..ve bi oh çektim ki herşeyde gerçekten bi hayır vardır dedim..buay okadar yogundum ki bugün buay çocuk meselesini hiç düşünemedigimi farkettim..ara ara bu düşünceye kafam takılsada nasısa bidahaki ay aşılama var diye geçiştirdim kendimi farketmeden..bakalım buay inş.güzel bi sürprizle karşılaşırım..hepinizi çok özledim..sizinle sohbet etmeyi nasıl özledim anlatamam..girip konusamasamda sizlerle varlıgınızı bilmek yanımda olup aynı şeyleri paylaşyor olmak bile beni oakadar rahatlatıp kendimi okadar iyi hissettiriyor ki...iyiki varsınız kendi güzel kalbi güzel arkadaşlarım..dilerim RABBİM gönlünüzdekileri enkısa zamanda verir..hepinzi öptüm..sizleri seviyorummm...

iNŞ CANIM RABBİM dUANI duYMUŞTUR şüPHESİZ BU AY TÜM BEKLEYEN UMUT BÜYÜTEN HAYAL EDEN VE ARZULAYAN HEPİMİZE VERSİN ALLAH RAZI OLSUN

ben 200 adet tefriciyeyi okudum arkadaşım haber vereyim dedim buradaki bütün arkadaşlarımın yüreklerinde her ne hayırlı dilekleri varsa kabul olmasını bütün kalbimle diliyorum tabi senindeeeeeee

mrb arkadaşlarrr ben bugun zayıflama cyına başlamaya kara verdım beşi bir yerde aranızada daha once kullan varmı bu cayı bılgı verırmsıınızzzz

kızlar aşılamamın bugün 12. günü ve benim adet belirtilerim başladı sanırım olmadı ve erken hastalanacam çok üzgünüm

kızlar aşılamamın bugün 12. günü ve benim adet belirtilerim başladı sanırım olmadı ve erken hastalanacam çok üzgünüm

canım yaa üzme kendını hayırlısı belkıde olmustur baksana herkes hamılelık ve adet belırtılerı aynı dıyorr.inş.güzel haberlerını alcaz canım.olmazsada üzülme canım hareşey nasip kısmet

canım moralını hiç bozma hiçbelli olmaz allah hakkımızda ne hayırlıysa onu göstersin ben aşılamas sonucunu öğreneceğime bigün kala adet oldum doktora gidince sordum aşılama yaptırdıktan sonra çok yolculuk yaptığımı sürekli gezdiğimi filan filan doktorumda dediki hiç alakası yok tutmu tutuyo şans yani kendileride farkında aşılamayla zor olduğunu buay dinlen dedi işte adetimin 12 gününden sonra gün aşırı ilişki dedi inanın daha rahatım aşılama stresi daha kötü((şuan daha iyiyim enazından takmıyorum buarada arkadaşlar ya bursam şampiyon oldu biliyosunuzki hiç kutlamıyonuz beni çok mutluyuz boşuna aylardır heryeri yeşil beyaz yapmadık :)))

evet canım hayırlısı olmadıysa da yapacak bir şey yok hayat devam ediyor

esracığım çooook tebrikler ediyorum ama unutma şampiyon olmanızda bizim de çok büyük payımız var yani TRABZONSPOR un

canım bizlerde seni özledik epeydir yoktun. iyi ki sende varsın Allah hayallerindeki güzellikleri yaşatsın en kısa zamanda

bengole hoş geldincanım nasılsın

hoşbulduk caım nasılsın ben geçmişi okudum moralini sakın bozma ben de test yaptırdıgım gün agrım çok vardı hatta 3 gün önceden agrılarım başlamıştı umudum yoktu ha adet olacam derken hamil oldugumu duyunca şoka girdim allahtan asla ümidini kesme moralinide bozma canım arkadaşım olmayıncada dünyanın sonu degil eşinle mutlu olduktan sonra allah veriri sen yeterki iyi ol canım rabbim inşallah bu ay aşılama yaptıran arkadaşlarımıza hayırlı haberler nasip eder inşallah kendini sakın üzma tatlı

canım çok sağol ,Allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım hamilelik nasıl gidiyor bu arada allat bir çizerge var onu nasıl yaptın bende istiyorum bebeyimin çizergesini kendine ve bebeyine iyi bak rabbim inşallah bütün herkese annelik duygusunu yaşatır allah sizinle olsun byyy

bengole canım nasılsın nasıl gidiyorr

canım kardeşim ben iyiyim allah şükürle rolsun işler yogun bu nedenden giremiyorum hafta sonuda okula gidiyorum bide yaz temizligine girdim hiç zaman ayıramıyorum sadece okuyabiliyorum allah hepinizin yardımcısı olsun nasılsın inşallah iyisindir kendine dikkat et canım arkadaşım senide bütün kızlarıda özledim hepinizi öpüyorum görüşmek dilegi ile

ArkadaŞlar ben bugÜn yıllk ızne ayrılıyorum.10 gÜn sonra gÖrÜŞÜrÜz.duama eŞılk eden arkadaŞlardan allah razı olsun son 100 kaldı onyda ben bugÜn bıtırcem.

Bıren arkadaŞlarımda bıtırdıĞını yazarsa sevınırım.ınŞ perŞ gÜnÜ hayrlı haberı alır ve sızlerle paylaŞırım.sonuÇ bekleyen arkadaŞlarada hem sabır dılıyor hemde hayırlı haberler vermelerını temennı edıyorum.kendınıze dıkkat edın.ÖpÜldÜnÜz en kısa zamnada gÖrÜŞmek dıleĞıyle.

canım şükür yolunda bakalım şimdilşk herşey,bide okullar kapansa dahada rahatlıycam... bu arada o çizelgeyi tickerfactory diye bi site var,orada son adet tarihi gibi bilgileri giriyosun,adım adım çizelgeni nasıl hazırlayacağın yazıyo zaten.hazırladıktan sonra verilen linkin ortasındaki kısmı kesip profilinin çizelge kısmına ekliyosun,benim profilime bakıp linkte nereyi keseceğini anlarsın zaten...
kendinede,bebişinede dikkat et canım,Allaha emanet olunopuyorumnanaktan

iyim canım sagol güzel dileklerin için teşekkürlerr.ben aynı degısen bişey yok eşimi amelıyat için ikna etmeye calısıyorum bakalım ekım gibi düşünüyordum kandıra bılırısem temmuz sonu tatılden geldıkten sonra yaprcaz inş.amelıytaı.başkada bişey yok kızlarla hep dua edıyoruz.inş.rabbım duycak sesımızı.sende kendıne dikkat canım .

ArkadaŞlar ben bugÜn yıllk İzne ayrılıyorum.10 gÜn sonra gÖrÜŞÜrÜz.duama eŞİlk eden arkadaŞlardan allah razı olsun son 100 kaldı onyda ben bugÜn bİtİrcem.

iyi tatıller canım benım kendıne iyi baak benım yerımede tatıl yap ben bakalım ne zaman cıkcam tatıle:) allah sendende razı olsun canım benım

bizi merakta bırakma sakın canım perşembe doktordan gelır gelmez yaz hemen

canım ben yapamadım ama boşver bu arada bebeyin kaç haftalık canım

canım sende kendini dikat et bol bol eylen tahtil dönüşü güzel bir moral olur bebek için inşallah eşinde ikna olur kendini üzma rabbim seninle olsın canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…