- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.841
canım ben yapamadım ama boşver bu arada bebeyin kaç haftalık canım
canım sende kendini dikat et bol bol eylen tahtil dönüşü güzel bir moral olur bebek için inşallah eşinde ikna olur kendini üzma rabbim seninle olsın canım arkadaşım[/QUOTE
zayıflamaya karar verdimbende beşi bir arada bitki çayı varmıs onu kullnacam 6-7kılo fazlam var inş.veririm
7+ 3 günlük canım,haftalar cumartesinden cumartesiye atıyormuş,peki seninki?..
canım sende kendini dikat et bol bol eylen tahtil dönüşü güzel bir moral olur bebek için inşallah eşinde ikna olur kendini üzma rabbim seninle olsın canım arkadaşım[/QUOTE
zayıflamaya karar verdimbende beşi bir arada bitki çayı varmıs onu kullnacam 6-7kılo fazlam var inş.veririm
KENDİNE DİKKAT ET CANIM SAN SAĞLIKLI OL FAZLA OLAN KİLALAR GİDER AMA YETERKİ SEN İYİ OL TAMAM MI CANIM
7. Hafta 3 günlük mü yoksa aymı
Bİren arkadaŞlarımda bİtİrdİĞİnİ yazarsa sevİnİrİm.İnŞ perŞ gÜnÜ hayrlı haberİ alır ve sİzlerle paylaŞırım.sonuÇ bekleyen arkadaŞlarada hem sabır dİlİyor hemde hayırlı haberler vermelerİnİ temennİ edİyorum.kendİnİze dİkkat edİn.ÖpÜldÜnÜz en kısa zamnada gÖrÜŞmek dİleĞİyle.
canım 7 hafta 3 günlük,aşağı yukarı aynıyız galibaopuyorumnanaktan
kaysecim,
ben sadece 100 okudum. az önce hastalandım. normalinden erken geldi canım. çok özür dilerim 200 ü tamamlayamadım. Allah kabul etsin canım.
esracığım çooook tebrikler ediyorum ama unutma şampiyon olmanızda bizim de çok büyük payımız var yani TRABZONSPOR un
gülseren abla nasılsın:)))
nezamandır konuşamadıkbebişn nasıl umarım herşey yolundadır benim busefer olmadı ablacım buayda doktor kendi halıne bıraktı bidahaki ay tekrar aşılama denicek öyle işte ablacım hayat devam ediyo kendine çok iyi bak önce kendine sen iyi olursan bebişinde iyi olur allaha emanet ol:))
teşekkür ederim tatlım hoşbulduk ama seni yakalayamadım galiba yoksun geçmişe dalmışım yeni farkettim napim bende işde işe git gel h.sonu rahim filmi çektireceğim içim stresliyim biraz ama cesaretimi topladım artık çektirecem inşlh bi aksilik çıkmazsa seninde herşey yolundadır inşlh kendine ve bebişine çok ii bak dualarını eksik etme lütfen...Sıbelcım hoŞgelmıŞsın nasılsın canım
teşekkür ederim tatlım hoşbulduk ama seni yakalayamadım galiba yoksun geçmişe dalmışım yeni farkettim napim bende işde işe git gel h.sonu rahim filmi çektireceğim içim stresliyim biraz ama cesaretimi topladım artık çektirecem inşlh bi aksilik çıkmazsa seninde herşey yolundadır inşlh kendine ve bebişine çok ii bak dualarını eksik etme lütfen...
teşekkür ederim tatlım hoşbulduk ama seni yakalayamadım galiba yoksun geçmişe dalmışım yeni farkettim napim bende işde işe git gel h.sonu rahim filmi çektireceğim içim stresliyim biraz ama cesaretimi topladım artık çektirecem inşlh bi aksilik çıkmazsa seninde herşey yolundadır inşlh kendine ve bebişine çok ii bak dualarını eksik etme lütfen...
kalp atışalrını dinledin mi benim 5 haftalık 3 hünlük aramızda 2 haftamı var allah bebeyine uzun ömür versin inşallah sag salim kucagına alırsın allah annalı babalı büyütsün
amin canım çok sağol 6,5 haftalıkken keseyi,bebeği ve kalp atışlarını gördük şükür,sende 1 haftaya kadar görürsün galiba...Allahım sanada kucağına alamyı nasibeer inşallah,hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?