Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kaysecim,

ben sadece 100 okudum. az önce hastalandım. normalinden erken geldi canım. çok özür dilerim 200 ü tamamlayamadım. Allah kabul etsin canım.

KENDİNE DİKKAT ET CANIM SAN SAĞLIKLI OL FAZLA OLAN KİLALAR GİDER AMA YETERKİ SEN İYİ OL TAMAM MI CANIM[/QUOTE]

dsagol canım benım allah razı olsun sende bebişe ve kendıne iyi bak :)

kaysecim,

ben sadece 100 okudum. az önce hastalandım. normalinden erken geldi canım. çok özür dilerim 200 ü tamamlayamadım. Allah kabul etsin canım.

senın 200 ben okurum canım benım

gülseren abla nasılsın:)))

nezamandır konuşamadıkbebişn nasıl umarım herşey yolundadır benim busefer olmadı ablacım buayda doktor kendi halıne bıraktı bidahaki ay tekrar aşılama denicek öyle işte ablacım hayat devam ediyo kendine çok iyi bak önce kendine sen iyi olursan bebişinde iyi olur allaha emanet ol:))

slm esracım bende bebkte iyi şimdilik ama bu aralar işler yogun diye giremiyorum sınavlarımda var anlayacagın yogunlugun içinde bazen bebeyimi bile unutuyorum canım senin bu ay tutmadı ilk olması gerek degilmi allahtan ümidini kesme canım kardeşim daha yaşın küçük allah dagına göre kar yagdırırımış sabret allahtan umudunu kesme bol bol dua et rabbime açılan elleri rabbim asla boş çevirmaz canım dünyanın sonuda degil asla kendini üzme eşinle mutlu ol o sana yeter herşey allahtan gelir gelen herşeyede şükür demek lazım kendine dikkat et dinlen bol bol canım herşey gönlünce olsun

Sıbelcım hoŞgelmıŞsın nasılsın canım
teşekkür ederim tatlım hoşbulduk ama seni yakalayamadım galiba yoksun geçmişe dalmışım yeni farkettim napim bende işde işe git gel h.sonu rahim filmi çektireceğim içim stresliyim biraz ama cesaretimi topladım artık çektirecem inşlh bi aksilik çıkmazsa seninde herşey yolundadır inşlh kendine ve bebişine çok ii bak dualarını eksik etme lütfen...

mrb sibel rahim filminden korkuyosun galiba ben varya doktor söyledikten sonra kafayı yicektim internetten araştırdım çok filan neyse rahim filmi çekilmeye gittim yattığmda makınanın altına( doktorum sağolsun özelbiryerde yaptırmıştım benim için gelmişti )öyle korkuyodumki ağlamaya başladım hafif biağrı duyuluyo okadar bitti diyolar inanmadım bukadarcıkmı demişim okadar kısa sürüyoki gözümde çok büyütmüştüm çünkü başımdaki uzman erkekti bana dedi sen çok internete takıldın galiba adam bile anladı yani çok kolay sadece gelince bir ikigün karnın patlıcak gibi yada içinde sanki top varmış gibi hissedersin okdar birazda kanama zaten adetliyken çekiliyoya hiç korkma ben çok korkmuştum eminim sende öylesin umarım biterslik yaşamazsın zaten sonucu hemen söylüyolar allah gönlüne göre versin:)))

canım arkadaşım allah yardımcın olsun sakın korkma rahim filminden inşallak önemli birşey çıkmaz anne olmanı engelleyecek birşey olmaz tüm dularım sizlerle canım kardeşim k. i. b byyy a.s.

kızlar hepinizi çok özledim inanın sohpetinizi özledim pınar kartopu mursa esra sibek estap ve bütün ismini sayamadıgım tüm arkadaşlarım hepiniz kendinize iyi nakın rabbim sizlerle olsun dilerim en kısa zamanda hepiniz anne olursunuz allah sizinle olsun kendinize iyi bakın iyi geceler byyyy

kalp atışalrını dinledin mi benim 5 haftalık 3 hünlük aramızda 2 haftamı var allah bebeyine uzun ömür versin inşallah sag salim kucagına alırsın allah annalı babalı büyütsün

amin canım çok sağol 6,5 haftalıkken keseyi,bebeği ve kalp atışlarını gördük şükür,sende 1 haftaya kadar görürsün galiba...Allahım sanada kucağına alamyı nasibeer inşallah,hayırlısıyla...

günaydın canım amin allah razı olsun ya bilmiyorum bu cumartesi günü kap atışları için gidecegiz bir aksilik olmazsa inşallah duyarız allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin darısı tüm olmayanların başına canım sende kendine dikkat et bbeyin için düzenli beslen kilo alacam korkusuyla vitaminsiz kalmasın yavrın ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…