Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar dün mustafa bahçeciye gittim cok memnun kaldım hastalığımın 21.gününde ben uzun protokolle tüp bebeğe başlıyorum durumum fena değilmiş orta dedi hayırlısı artık. sigarayı bırakalı 2 gün oldu valla stres yumağı şeklindeyim eşimin canını okuyorum.

senın adına sevindim canım hayırlısı olsun.sigarayı bırakmanda iyi olmuss.

gül canım tedavin hayırlı olsun sigarayı bırakmana da çok sevindim Allah kolaylık versin sakın pes etme canım gör bak bebişin hemen gelecek inşallah

bengola estamp sizin böyle hafta hafta kese kalp atışları muhabbetleriniz beni çok heyacanlandırıyor canlarım Allahıl hayırlısıyla yavrularınızı kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

saol canım beni rahatlattın bende özel bi yerde çektireceğim ama dokt. gelmeyecek ordaki uzmanlar tarafından çekilecek ama dokttorum bana adetin bittikden sonraki 7 gün içinde çektirmemi söyledi sen adetliyken mi çekilmiştin? inşlah herşey yolunda giderde bi aksilik çıkmaz

evet canım ben 5.günü çektirdim benim adetim 8gün filan sürüyo oyuzden kanamam oldu zaten biraz oluyo inan benim kadar korkmamışsındır ben acıya hiç dayanamam çok hassasım bana bile kolay geldiyse yani seni düşünemiyorum düşün normal yolla elle muayene bile olamıyorum okadar yanibuarada benim yanımada doktorum geldi çünkü benim nekadar korktuğumu biliyodu oyüzden doktorlar pek girmek istemiyo benim doktorumda normalde girmediğini söyledi çünkü ışın yayıyomuş kansorejen oyüzden tatlım sakın korkma buarada aşılamamayıda çok büyütmüştüm odahada basıttı inş sonucun iyi çıkar bebiş için değer ama değilmi allah yardımcın olsun bugününn biönceki günden daha güzel geçsin:)))

bende adetım bitmişti adetım 8günü falan çektirmiştim hiç agrım olmadı korkma ben anestezı bıle düşündüm ama hiç gerek yok canımmşinş.herşey temnzi cıkar

bugun niye kımse yokk yaa.kaysee canım ozlem adet olmuss 200 adet kalmıstı ozlemın onu ben okudum canım haberın olsun

kızlar merhabalar.... bir kaç gündür giremedim.. hafta sonu ablama geçtim bugün geldim.... bu ay muayeneye bile gitmek içimden gelmedi.... şöyle bir stres attım.... kayseden haber varmı geçmişe bakamadım... murse canım duan ne aşamada benim hastalığım yarın bitiyor... fetih süresinden hiç okuyamamışdım.... okumama gereken varsa bitiremediysen bir kaçtane okurum senin için...

hoşgeldin canım benımm.kayseden haber yok yanlıs hatırlamıyorsam yarın test yapcak dıye bılıyorum canım inş.güzel hberlerle gelır

bende şimdi geçmişi okuyordum.... yarın inşaallah ondan güzel haber gelir.... bu ay moral bozukluğundan doktora bile gitmedim içimden gelmedi.... emennedende inşaallah güzel haber gelir... mursedende onlara duacıyım şimdi..

inş.canım bakalım hayırlısı inş.arkadaslar güzel haberler vercekler sende uzme kendını yaa.eşinle konsutunmu canım neye karar verdınız tüp bebkmı yoksa aşılammı

inş.canım bakalım hayırlısı inş.arkadaslar güzel haberler vercekler sende uzme kendını yaa.eşinle konsutunmu canım neye karar verdınız tüp bebkmı yoksa aşılammı

inan ben ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum.... bir süre bu işlerden tamamen uzak durmayı düşünüyorum bu ay doktora gitmedim muhtemelen önmüzdeki ayda gitmeyeceğim... temmuzda bakacağım ne yapıp yapmayacağıma yoruldum çok yoruldum

anladım cnaım benım dinlen biraz canım kafama takam tatılını yaap kafan bıraz rahat olsun sonraa tekarar devam edersın cnaım hakkımda hayırlısı

merhaba kızlar
ben ayın 5 inde aşılama olmuştum. aşılamamın 15.günü. normalde aşılamanın kaçıncı günü adet olmak lazım.

merhaba kızlar
ben ayın 5 inde aşılama olmuştum. aşılamamın 15.günü. normalde aşılamanın kaçıncı günü adet olmak lazım.

canım inş. hamilesindir tutunmuştur meleğin test neden yapmıyosun adetini sen daha iyi bilirsin kaçgünde bir oluyosun ve ayın kaçında olmuştun...güzel haberini bekliyoruz..

canım saol düşündüğün için duaların hepsini bitirdim fetih süresinide buğün eşimle bereber okuyup bitirdik Allahım kabul eder inşallah cumada duasını yapıp 2 rekat namazını kılarım ya bu arada hafif hafif belim ağrımaya başladı .( 4444 bitirdim eğer sende dualara başlarsan yardım ederim 2 haftada bitirdim bengole 100 tefriciye okucaktı umarım bitirmiştir..

canım inş. hamilesindir tutunmuştur meleğin test neden yapmıyosun adetini sen daha iyi bilirsin kaçgünde bir oluyosun ve ayın kaçında olmuştun...güzel haberini bekliyoruz..

canım ben ayın 5 mayısda aşılamamı oldum. adet belirtilerim var 3 gündür. negatifi duymak istemediğim için test yapmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…