- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.861
Arkadaşlar dün mustafa bahçeciye gittim cok memnun kaldım hastalığımın 21.gününde ben uzun protokolle tüp bebeğe başlıyorum durumum fena değilmiş orta dedi hayırlısı artık. sigarayı bırakalı 2 gün oldu valla stres yumağı şeklindeyim eşimin canını okuyorum.
Arkadaşlar dün mustafa bahçeciye gittim cok memnun kaldım hastalığımın 21.gününde ben uzun protokolle tüp bebeğe başlıyorum durumum fena değilmiş orta dedi hayırlısı artık. sigarayı bırakalı 2 gün oldu valla stres yumağı şeklindeyim eşimin canını okuyorum.
saol canım beni rahatlattın bende özel bi yerde çektireceğim ama dokt. gelmeyecek ordaki uzmanlar tarafından çekilecek ama dokttorum bana adetin bittikden sonraki 7 gün içinde çektirmemi söyledi sen adetliyken mi çekilmiştin? inşlah herşey yolunda giderde bi aksilik çıkmazmrb sibel rahim filminden korkuyosun galiba ben varya doktor söyledikten sonra kafayı yicektim internetten araştırdım çok filan neyse rahim filmi çekilmeye gittim yattığmda makınanın altına( doktorum sağolsun özelbiryerde yaptırmıştım benim için gelmişti )öyle korkuyodumki ağlamaya başladım hafif biağrı duyuluyo okadar bitti diyolar inanmadım bukadarcıkmı demişim okadar kısa sürüyoki gözümde çok büyütmüştüm çünkü başımdaki uzman erkekti bana dedi sen çok internete takıldın galiba adam bile anladı yani çok kolay sadece gelince bir ikigün karnın patlıcak gibi yada içinde sanki top varmış gibi hissedersin okdar birazda kanama zaten adetliyken çekiliyoya hiç korkma ben çok korkmuştum eminim sende öylesin umarım biterslik yaşamazsın zaten sonucu hemen söylüyolar allah gönlüne göre versin:)))
saol canım beni rahatlattın bende özel bi yerde çektireceğim ama dokt. gelmeyecek ordaki uzmanlar tarafından çekilecek ama dokttorum bana adetin bittikden sonraki 7 gün içinde çektirmemi söyledi sen adetliyken mi çekilmiştin? inşlah herşey yolunda giderde bi aksilik çıkmaz
saol canım beni rahatlattın bende özel bi yerde çektireceğim ama dokt. gelmeyecek ordaki uzmanlar tarafından çekilecek ama dokttorum bana adetin bittikden sonraki 7 gün içinde çektirmemi söyledi sen adetliyken mi çekilmiştin? inşlah herşey yolunda giderde bi aksilik çıkmaz
pınar canım nerelerdesın yaaaaa özlettın kendını
ablama geçtim canım 1saat oluyor geleli... sen nasılsın... kayseden haber varmı...
hoşgeldin canım benımm.kayseden haber yok yanlıs hatırlamıyorsam yarın test yapcak dıye bılıyorum canım inş.güzel hberlerle gelır
bende şimdi geçmişi okuyordum.... yarın inşaallah ondan güzel haber gelir.... bu ay moral bozukluğundan doktora bile gitmedim içimden gelmedi.... emennedende inşaallah güzel haber gelir... mursedende onlara duacıyım şimdi..
inş.canım bakalım hayırlısı inş.arkadaslar güzel haberler vercekler sende uzme kendını yaa.eşinle konsutunmu canım neye karar verdınız tüp bebkmı yoksa aşılammı
inan ben ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum.... bir süre bu işlerden tamamen uzak durmayı düşünüyorum bu ay doktora gitmedim muhtemelen önmüzdeki ayda gitmeyeceğim... temmuzda bakacağım ne yapıp yapmayacağıma yoruldum çok yoruldum
merhaba kızlar
ben ayın 5 inde aşılama olmuştum. aşılamamın 15.günü. normalde aşılamanın kaçıncı günü adet olmak lazım.
kızlar merhabalar.... bir kaç gündür giremedim.. hafta sonu ablama geçtim bugün geldim.... bu ay muayeneye bile gitmek içimden gelmedi.... şöyle bir stres attım.... kayseden haber varmı geçmişe bakamadım... murse canım duan ne aşamada benim hastalığım yarın bitiyor... fetih süresinden hiç okuyamamışdım.... okumama gereken varsa bitiremediysen bir kaçtane okurum senin için...
canım inş. hamilesindir tutunmuştur meleğin test neden yapmıyosun adetini sen daha iyi bilirsin kaçgünde bir oluyosun ve ayın kaçında olmuştun...güzel haberini bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?