Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar geçmiş okudum pıanrcım gelmene çok sevinbdim seni çok merak ediyordum bu arada ben bnugün mursenin duasın 100 adetini aldım okuyacagım inşallah mursen uykudan uyansın gelsin onada soracam saat kaça kadar dua okunacak diye sizleri çok seviyorum gülcüm tüp bebeye başlayacagını yazmışsın inşallah hayırlı ugurlu olur dilerim rabbim kucagınızı boş bırakmaz allah sizlerle olsun kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum kızlar byyyy

Ecrincim emennecim çok teşekkür ederim Allah hepimize anne olmayı nasip kılar inşallah :Saruboceq:

sagol canım cok sagol cümlemize inş.

canım günaydın naslsın nasıl gidiyorr

ben iyiyim canım seni sormalı nasi gidiyor tedavilerin durumun nasıl baya uzun zamandır giremedigimden fazla
takip edemedim kusura bakmayın

sagol canım ben iyim çok sagoll.tedavım suan yok doktora gitmiyorum zaten çükü eşimin amelıyatı beklıyorum incir kürü faln yapıyorum iştee kendı kendıme yapıyorum bişeyler.bu arada eşimide ikna etmeye çalısıyorum amelıyatı erken olsun diyee.bide kendıme ve eşimin amelıyatı için iyi bi hastane doktor arıyordum buldum bakalım bide eşimi ikna edersem hemen abşlayacz tedavıyee.

canım hayırlısı neyse o olsun senin ve eşinin yaşı nedir sakın bebek durumunu ihmale getirmeyin yaş ilerledikçe anne olma şansın çok düşük kendine dikkat et tatlım allah hakkında hayırlı olanı nasip eder inşallah eşinin üzerine fazla gitme erkeklerin üzerine gittikçe inada biniyorlar baka canım eşin ikna olacak ama biraz zamana ihtiyacı var allah sizinle olsun

hakslın ama ne yapayım dayanamıyor biran once olsu istiyorum çünkü aelıyattan sonra6ay kadar bekleme zamanıda falanda varyaa.ben 23 eşimde 24 canım.bide bende pko var

hakslın ama ne yapayım dayanamıyor biran once olsu istiyorum çünkü aelıyattan sonra6ay kadar bekleme zamanıda falanda varyaa.ben 23 eşimde 24 canım.bide bende pko var

canım daha yaşınız genç ama dedigin gibi bekleme aşaması ve tedavi süreci derken yıllar geçip gider fazla stres edip eşinide incitme erkekler kolay kolay kabullenemezler problemmeri benimsemeleri uzun zaman alabiliyor ben eşimi 3. Yılda ancak ikna edebildim hemde ümidimi kestigimdan da eşim gel başka hastahaneler araştıralım dedi çünkü insanlar artık bizlere kısır gözüyle bakmayı bırakmış yüzümüze söylemeye başlamıştı anlayacagın artık eşim üzülmeye başladı insanların bizim için düşündükleri için ama herşeyde bir hayır vardır bu arada benim eşimin yaşı 40 benim yaşımda 28 bu nedende çok yıprandık ama benim yaşımın genç olması eşim için bir artı idi allaha şükürler olsun herşey geride kaldı dilerim sizlerde benim yaşadıgım sevinci yaşarsınız kendini üzmeden eşini yıpratmadan tedavilere devam edin tamam mı tatlım

tamam canım sagoll.nebilim yaa herkez daha bebiş okmu deyıp duruyorr bende sinir oluyorum ama dedıgın gibi hayırlısı.neyse biz bi gidelim attlımızı yapalım kafa dınlıyelım sonrada amlıyat falan iştee.olmuyacam demıyor zaten ekımde olcam dıyor hayırlısı artık bakalım.sagol canım cok sagol

zaten bizlerin piskolojisini bozan o başkalarının lafı varya ne bileyim bize kim sordugunda biz düşünmüyoruz diyorduk bebeyimiz olmuyor demiyorduk oluncada herkes şoka girdi kimseye yaşadıgın problemleride fazla anlatma sonra senin üzüldügün konu üzerinde yorum yapıyorlar ve seni üzüyorlar sende eşini üzüyorsun bu durumları yaşayan birsürü insan var ince sizin saglıgınız sonra mutlulugunuz daha sonra bebek allahın izni ile olacak inşallah dua et canım kardeşim allahtan umudunu kesme tatlım bu arada kaç yıllık evlisin canım kardeşim

bu arada canım meryem suresı okuyorum dun 8.gecemdi bide dün bi yered gördüm ayetel kürsiyi 7 gece okuyup dilek diliyormussun.1.gece 50adet 2,gece 180dı galıba 3,gece313mü oyle bişey yazdıgım kagıt yanımda yok duydunmu canım oyle bısey.bide bu duanın bellı bi zmanı varmıs.gece 11den sonra 5 kadar kıbleye donuk okunması lazımmıs.duydunmu hiç

yok canım kımseye demedık zaten kımse vbılmıyor bebk için tedavı gordugumuz biz düşünmüyoruz daha alan dıyoruz soran olurssaaa onumuzdekı ayy 2yıl olcak iştecanım.

canım duanın zamanı olmaz allah her nezaman olursa olsun ona açtıgımız ellerimizi boş göndermez ama duanı en güzeli sabah 2 de sabak namazına kadar okunan dulalar daha cabuk kabul olur muş
çünkü uykunun en güzel zamanında uyanıp dua edersen allah daha cabuk kabul erdemiş bende hep o saatlerde dua ederdim uykumu bozup gider namaz kılardım 2 rekat duamı başlar ardından yasin okur sonrada sabah namazımı kılardım ama allaha yapılan bütün dualar boşa gitmez sen nezaman okuyabilirsen oku allah görüyor içindeki niyeti biliyor allah seninle olsun müdür geldi yaşamıyorum kusura bakma

tamam canım benım sagol cok haklısjn valla.tamam canım kolay gelsin

canım bugün son yarın duasını edicem eğer okuyamazsan işten dolayı okurum bitanem kendini sıkma istersen 50 oku yani ne okuyabilirsen

merhaba kızlar nasılsınız... ay kızlar bu ay doktora gitmedim... bu ayda şöyle tuhaflık oldu ben her zaman 6 gün olurum bu ay 3gün oldum ve şuan felaket akıntım var o dereceki düşünün iç çamaşırı var altdan çıçıtlı atlat var bir akıntı geldi bakyım dedim okuntı bunları aşmış elime geldi... iltihapmı kaptım acaba...

selam kızlar nasılsınız ? bi kaç gündür yoktum adıyamana (menzil'e) gittik orda sizlere dua ettim... RAbbim kabul etsin hepimiz en yakın zamanda inşallah anne olalım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…