Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

pınar sen test yapmışmıydınn? belki üst görmüşsündür??? 3 gün sürmesi normalmiki

pınar sen test yapmışmıydınn? belki üst görmüşsündür??? 3 gün sürmesi normalmiki

yok canım cumartesi yaptıracakdım yaptırmadan hastalanınca gitmedim.... ilk defa 3gün sürüyor ... sonrasında ped kirlenmedi bile. bende 6.gün bilehafif gelirdi..... olmazsa akıntı devam ederse tam idrar testi yaptırırım pazartesi iiltihap varmı yokmu bakarım bebiş varsada zaten çıkar.... ama üşüttüm heralde bu aralar hava çok dengesiz gitti...

birde cumartesiden bu yana farkedilir ölçüde zayıfladım bu sabah eşim bile aa göbeğin gitmiş ne yaptın felan dedi...

canım hayırlısı olsun ....... tam diyoruz tedaviye ara vericem biraz beklicem dinlenicem bu seferde başka sıkıntılar çıkıyo iyice moralimiz yıpranıyo....

ben hala hastalanmadım çıldırıcam vardır bi hayır diyip bekliyorum..... yani rahim kalınlaşmış kist yok yumurtam çatlamış çoktan yok olmuş ama ben hala hastalanmıyorummmm.......

kızlar nasılsınızz? pınarcım inş.iltihap falan olmamıştır Rabbim büyük bide bakmışsın üstüne görmüşsün benim doktorum adet olsanda testini faksla dedi adet olmak hamile kalmadığın anlamına gelmez dedi..

canım seninkide ayrı bir sorun.... anlamadığım ilacı felan yokmu... ertesi gün hapları var hehe bari onlardan al:))) 3güne söktürüyorlar bildiğim kadarıyla....

heheh vallah bilmiyorum balım.... benim görümcem bebişini öğrendiğinde 12 haftalık hamişdi.. yani 2 ay üstüne görmüş... korunuyordu kanaması az olunca korunduğundan anlamışdı ilaçlara yormuşdu.... mevlam büyük bellide olmaz... ama herşeyede umutlanmakdan yoruldum sanırım....bu arada kusura bakma fetih süresinii okuyamadım hastalanınca ancak 200 felak 5 yasin okuyabildim...

şu okunacak duaları birdaha versene bana bende yarın başlayayım... başlayayım diyorumda yetiştirebilirmiyimde bilmiyorum... bana ne eşim nede etrafımdan bir kişi yardım etmez... tek başımada hakkından gelebilirmiyim bilmiyorum üstelik önmüzdeki ay 2sinde eşimin annesi gelecek bana 9zundada görümcemin doğumu var....

saol canım Allah razı olsun okumuşsunya yeter heee belki sende görümcene çekmişsindir ay ya artık bi mucize arıyoruz herşeye ümitleniyoruz Allah yardımcımız olsun..

canım biz ne güne duruyoruz yardım ederiz sana elbirliğiyle biter
yasin 41
fetih 41
nas 1000
felak 1000
salavat 1000
tefriciye
tevhit 1000

selam kızlar nasılsınız ? bi kaç gündür yoktum adıyamana (menzil'e) gittik orda sizlere dua ettim... RAbbim kabul etsin hepimiz en yakın zamanda inşallah anne olalım......

Allah razı olsun rabbim dualrını kabul etsin menzile eşimde bende çok gitmek istiyoruz inş. kısmet olur .buarada adet sökücü ilaçlar var bari ondan kullan canım olsan bitürlü olmasan bitürlü .

canım seninkide ayrı bir sorun.... anlamadığım ilacı felan yokmu... ertesi gün hapları var hehe bari onlardan al:))) 3güne söktürüyorlar bildiğim kadarıyla....

canım doğum kotrol ilacı veriyolar normalde ama benim dr hiç kullanmamı istemiyo doğal olması daha iyi diye.... bide prolaktin ilacım var dostinex onu kullandığım ayda tamamen korunmam gerekiyo .... yani bebek olsa bile %70 düşük oluyo... adet olunca aşılama düşündüğümüz için vucudumda herhangi bi ilaç kalıntısı olsun istemiyo.....

büyük ihtimalle haberim olmadan yaptığım düşükte bu ilaç yüzündendi.....

o zaman ayrı tabiki..... doktorunda haklıymış..... kis yokya er yada geç hastalanırsın....

Allah razı olsun rabbim dualrını kabul etsin menzile eşimde bende çok gitmek istiyoruz inş. kısmet olur .buarada adet sökücü ilaçlar var bari ondan kullan canım olsan bitürlü olmasan bitürlü .

inşallah canım Allah nasip eder de gidersiniz... ben 25 yıldır gidiyorum yaşımla birr:))

inşallah canım Allah nasip eder de gidersiniz... ben 25 yıldır gidiyorum yaşımla birr:))

kızlar daha çok küçüksünüz..... ay 25 neki:))) sizler şöyle düşünün evet şuan olmuyor ama er yada geç olacak..... bize göre 5 yıl şanslısınız.. ben 30 gül öyle kartopu öyle sizler gene bizlerden şanslısınız.. daha genç anne olma şansınız var...

sen başla canım bende yardım ederım sana .ne zaman başlayacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…