- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.901
merhaba kızlar nasılsınız... ay kızlar bu ay doktora gitmedim... bu ayda şöyle tuhaflık oldu ben her zaman 6 gün olurum bu ay 3gün oldum ve şuan felaket akıntım var o dereceki düşünün iç çamaşırı var altdan çıçıtlı atlat var bir akıntı geldi bakyım dedim okuntı bunları aşmış elime geldi... iltihapmı kaptım acaba...
selam kızlar nasılsınız ? bi kaç gündür yoktum adıyamana (menzil'e) gittik orda sizlere dua ettim... RAbbim kabul etsin hepimiz en yakın zamanda inşallah anne olalım......
pınar sen test yapmışmıydınn? belki üst görmüşsündür??? 3 gün sürmesi normalmiki
yok canım cumartesi yaptıracakdım yaptırmadan hastalanınca gitmedim.... ilk defa 3gün sürüyor ... sonrasında ped kirlenmedi bile. bende 6.gün bilehafif gelirdi..... olmazsa akıntı devam ederse tam idrar testi yaptırırım pazartesi iiltihap varmı yokmu bakarım bebiş varsada zaten çıkar.... ama üşüttüm heralde bu aralar hava çok dengesiz gitti...
canım hayırlısı olsun ....... tam diyoruz tedaviye ara vericem biraz beklicem dinlenicem bu seferde başka sıkıntılar çıkıyo iyice moralimiz yıpranıyo....
ben hala hastalanmadım çıldırıcam vardır bi hayır diyip bekliyorum..... yani rahim kalınlaşmış kist yok yumurtam çatlamış çoktan yok olmuş ama ben hala hastalanmıyorummmm.......
kızlar nasılsınızz? pınarcım inş.iltihap falan olmamıştır Rabbim büyük bide bakmışsın üstüne görmüşsün benim doktorum adet olsanda testini faksla dedi adet olmak hamile kalmadığın anlamına gelmez dedi..
heheh vallah bilmiyorum balım.... benim görümcem bebişini öğrendiğinde 12 haftalık hamişdi.. yani 2 ay üstüne görmüş... korunuyordu kanaması az olunca korunduğundan anlamışdı ilaçlara yormuşdu.... mevlam büyük bellide olmaz... ama herşeyede umutlanmakdan yoruldum sanırım....bu arada kusura bakma fetih süresinii okuyamadım hastalanınca ancak 200 felak 5 yasin okuyabildim...
şu okunacak duaları birdaha versene bana bende yarın başlayayım... başlayayım diyorumda yetiştirebilirmiyimde bilmiyorum... bana ne eşim nede etrafımdan bir kişi yardım etmez... tek başımada hakkından gelebilirmiyim bilmiyorum üstelik önmüzdeki ay 2sinde eşimin annesi gelecek bana 9zundada görümcemin doğumu var....
selam kızlar nasılsınız ? bi kaç gündür yoktum adıyamana (menzil'e) gittik orda sizlere dua ettim... RAbbim kabul etsin hepimiz en yakın zamanda inşallah anne olalım......
canım seninkide ayrı bir sorun.... anlamadığım ilacı felan yokmu... ertesi gün hapları var hehe bari onlardan al:))) 3güne söktürüyorlar bildiğim kadarıyla....
canım biz ne güne duruyoruz yardım ederiz sana elbirliğiyle biter
yasin 41
fetih 41
nas 1000
felak 1000
salavat 1000
tefriciye
tevhit 1000
canım doğum kotrol ilacı veriyolar normalde ama benim dr hiç kullanmamı istemiyo doğal olması daha iyi diye.... bide prolaktin ilacım var dostinex onu kullandığım ayda tamamen korunmam gerekiyo .... yani bebek olsa bile %70 düşük oluyo... adet olunca aşılama düşündüğümüz için vucudumda herhangi bi ilaç kalıntısı olsun istemiyo.....
büyük ihtimalle haberim olmadan yaptığım düşükte bu ilaç yüzündendi.....
Allah razı olsun rabbim dualrını kabul etsin menzile eşimde bende çok gitmek istiyoruz inş. kısmet olur .buarada adet sökücü ilaçlar var bari ondan kullan canım olsan bitürlü olmasan bitürlü .
inşallah canım Allah nasip eder de gidersiniz... ben 25 yıldır gidiyorum yaşımla birr:))
ihlas okunuyormu birde salavat hangi salavat okunacak:))))
evet canım ihlasda okunuyo yazmamışım (Allahümme salli Ala seyidina Muhammedin ve Ala Ali seyidina Muhammet ) brn bunu okudum canım sen başla yardım ederim
şu okunacak duaları birdaha versene bana bende yarın başlayayım... başlayayım diyorumda yetiştirebilirmiyimde bilmiyorum... bana ne eşim nede etrafımdan bir kişi yardım etmez... tek başımada hakkından gelebilirmiyim bilmiyorum üstelik önmüzdeki ay 2sinde eşimin annesi gelecek bana 9zundada görümcemin doğumu var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?