Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlar ben kaçayım komşudan bir kıblenin yönünü öğreneyim.... akşamdan itibaren namazada başlayayım. yarında duaya başlarım...... yarın 1000 salavatı rahat okurum.....

canım haklısın yaş avantajımız var ama inan psikolojik baskı hepimizin çevresinde aynı.. biz eşimle 6 yıldırbirlikteyiz 4 yıldırda evliyiz 4 yıl diyince insanların saçama tavırlarını bi görsen ..
bide ben çalışmıyorum herkes evdesin bide aaa neden çocuk yapmıyosun diyodu şimdide 7 kat yabacılarbile tüp yaptısanıza galiba çocuğunuz olmuyo diyo
artık çok bunaldım.....
biran önce hayırlısıyla olsun kurtuliyimm istiyorum...

şuan hepinizin burada olmasını o kadar çok isterdim ki size söylemem gereken bir şey var iş yerimden kimseye söylemeden size söylemek istiyorum

Canlarım Allahıma sonsuz şükürler olsun ki HAMıLEYııııııııııııııııııııııııııııııııııM akşam evde test yaptım silikti emin olamadım bugün 14. günüm kanda baktırdım 194 çıktı değerim

hatırlayamayan arkadaşlarımız için tekrarlamak istiyorum yaşım 32 birbuçuk yıllık evliyim 10 ay önce yumurtalık kistimi aldırdım eşimde de ileri hareket sorunu vardı mart ta olumsuz bir aşılamam var çok şükür bu ikincisiydi özel bir yerde yaptırdım ve sonunda Rabbimin izniyle dualarımızın da gücüyle sanırım oldu
sanırım diyorum çünkü inanamıyorum şoktayım arkadaşlar

şimdi benim çıkmam gerekiyor akşama evden bakarım inşallah sizleri çok seviyorum destekleriniz için çok sağolun Allahım hepinizden razı olsun

çok sevindim canım darısı benim ve diğer arkadaşlarımızın başına senin adına çok mutlu oldum ALLAH tamamına erdirsrin sağlıcakla inşallah

canım benim Allahıma şükürler olsun vallahi mutluluktan kalbim fırlıcak ağlıcam şimdi Rabbim devamını nasip etsin okadar sevindimki anlatamam canım yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…