- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.921
sen başla canım bende yardım ederım sana .ne zaman başlayacan
enepInAr+, GUL1973, murse, TATLICIK slm kızlar nasılsınızz
teşekkürler hepinize... yarın salavatla başlayayım..... hatta aslında namazada başlamam lazım... daha evin kıble yönünü bilmiyorum bir komşuya sorayımda başlayayım....
şükür canım sen nasılsın....
kızlar daha çok küçüksünüz..... ay 25 neki:))) sizler şöyle düşünün evet şuan olmuyor ama er yada geç olacak..... bize göre 5 yıl şanslısınız.. ben 30 gül öyle kartopu öyle sizler gene bizlerden şanslısınız.. daha genç anne olma şansınız var...
enepInAr+, GUL1973, murse, TATLICIK slm kızlar nasılsınızz
sağol canım sağlıklarınıza duacıyımm:))) sen nasılsın??
sağol canım sağlıklarınıza duacıyımm:))) sen nasılsın??
bugün test yaptırdım. sonuç negatif.
çok sevindim canım darısı benim ve diğer arkadaşlarımızın başına senin adına çok mutlu oldum ALLAH tamamına erdirsrin sağlıcakla inşallahhatırlayamayan arkadaşlarımız için tekrarlamak istiyorum yaşım 32 birbuçuk yıllık evliyim 10 ay önce yumurtalık kistimi aldırdım eşimde de ileri hareket sorunu vardı mart ta olumsuz bir aşılamam var çok şükür bu ikincisiydi özel bir yerde yaptırdım ve sonunda Rabbimin izniyle dualarımızın da gücüyle sanırım oldu
sanırım diyorum çünkü inanamıyorum şoktayım arkadaşlar
Canlarım Allahıma sonsuz şükürler olsun ki HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM akşam evde test yaptım silikti emin olamadım bugün 14. günüm kanda baktırdım 194 çıktı değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?