Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım darısı başımıza artık iyice gerilmeye başladım bizdede hareketli sper sorunu vardı yıkanmış 10 milyon spermle aşılamam oldu sen kaçtı canım yazarsan sevinirim bide belirtilerini..

emeneee valla çoooooooooooooooook sevindim canım çokkk:)))

inşallah çok güzel bi hamilelik geçirir ve hayırlısıyla yavruna kavuşursun canımm

okadar mutluyum ki anlatamam Rabbim tamamına erdirsin tebrik ediyor ve kocaman birr MAŞALLAH diyorum..........

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş
estamp............................................ hamişşşşşşşşş
enepınar.......................................... .........14/05
kartopu
egeli............................................. ............10/05
emenne............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))
gamzeli
ayse.c............................................ .........10/05
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........26/04
murse
gül
ece............................................... ..........08/05
kayse
özlem
aolzpgeer1

canım darısı başımıza artık iyice gerilmeye başladım bizdede hareketli sper sorunu vardı yıkanmış 10 milyon spermle aşılamam oldu sen kaçtı canım yazarsan sevinirim bide belirtilerini..

mursecim senin sonuç ne zaman belli olucak senin aşılama emmenneyle eş zamanlımıydı??

mursecim senin sonuç ne zaman belli olucak senin aşılama emmenneyle eş zamanlımıydı??

evet canım emenne benden 1 gün önce yaptırmıştı vallahi stres bastı şimdiye kadar hiç takmadım sanki aşılama olmamış gibiydim ama yaklaştıkca titriyorum resmen c.tesi belli olucak.hayırlısı emenne için okadar sevindimki anlartamam..

iyilik canım ya çok sevindim emenneye çok:)))) inşallah senin ve diğer kızlarında hayırlı haberlerini alırızda dahada çok sevinirimm......

inşallah canım ya neolur duanı eksik etme Rabbim nasip etmişse vardır ..herşey ondan gelir bizlere ancak tedbir ve tevekkül etmek düşer ..

canım benim inşallah duaların karşılığını bulucak ve sende yazıcaksın burda hamileyim diye... hiç stres yapma ....

Rabbim yüzünü güldürsün inşallahhhhh seninde bebişin tutunmuştur:)))

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş
estamp............................................ hamişşşşşşşşş
enepınar.......................................... .........14/05
kartopu
egeli............................................. ............10/05
emenne............................................ hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))
gamzeli
ayse.c............................................ .........10/05
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........26/04
murse
gül
ece............................................... ..........08/05
kayse
özlem
aolzpgeer1

canım yaa süpersin cok sevındım senın adına darısı diğer arkadalara inş.rabbım saglıcakla kucagına versın bebişini

canım hayırlı olsun. bende bugün test yaptım koca bir negatif.

sanada cok üzüldüm canım ama nasip degılmıss.moralnı yuksek tut canım hepimiz anne olcaz inş.

canım yıkanmıs 10 mılyon hareketlı ne kadardı.bizde yıkanmıs 13mılyondu ve haraektlı %0 morfolojı %0 doktor aşılama demıstı sizin nasıldı.

canım sıkmacanını inş.sendende gğzel habrerler alcazzz.hadı hayırlısı olsun canım.

[

canım yaa..... ne güzel bir haber... uzun zamandır hasrettik böyle güzel haberlere. canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bizler için de dualarını eksik etme güzelim. Allah inşallah bu güzel heyecanı, yoğun duygu selini bize de yaşatmayı nasip etsin. Aminnnn

aminnnnnn saol tatlım benim inşallah okadar istiyorumki hamileyimmm yazmayı sizlere güzel haberi vermeyi inşallah tutunmuştur meleğim..

inşallah canım ya neolur duanı eksik etme Rabbim nasip etmişse vardır ..herşey ondan gelir bizlere ancak tedbir ve tevekkül etmek düşer ..

inşallah Rabbim nasip ederde 1 -2 gün içinde listeye murse..................hamişşşşş yazarım canım inşalahhhhhhhhhhhh:)

ecrincim bizde sayı ve herşey normal sadece hareketlilikte sorun vardı yıkanmış spermle hareketlilik 10 oldu ve aşılama yapıldı..sayımız 80

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…