- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.941
canım hayırlı olsun. bende bugün test yaptım koca bir negatif.
hatırlayamayan arkadaşlarımız için tekrarlamak istiyorum yaşım 32 birbuçuk yıllık evliyim 10 ay önce yumurtalık kistimi aldırdım eşimde de ileri hareket sorunu vardı mart ta olumsuz bir aşılamam var çok şükür bu ikincisiydi özel bir yerde yaptırdım ve sonunda Rabbimin izniyle dualarımızın da gücüyle sanırım oldu
sanırım diyorum çünkü inanamıyorum şoktayım arkadaşlar
Canlarım Allahıma sonsuz şükürler olsun ki HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM akşam evde test yaptım silikti emin olamadım bugün 14. günüm kanda baktırdım 194 çıktı değerim
bugün test yaptırdım. sonuç negatif.
canım darısı başımıza artık iyice gerilmeye başladım bizdede hareketli sper sorunu vardı yıkanmış 10 milyon spermle aşılamam oldu sen kaçtı canım yazarsan sevinirim bide belirtilerini..
tatlıcık naber canım
mursecim senin sonuç ne zaman belli olucak senin aşılama emmenneyle eş zamanlımıydı??
iyilik canım ya çok sevindim emenneye çok:)))) inşallah senin ve diğer kızlarında hayırlı haberlerini alırızda dahada çok sevinirimm......
evet canım emenne benden 1 gün önce yaptırmıştı vallahi stres bastı şimdiye kadar hiç takmadım sanki aşılama olmamış gibiydim ama yaklaştıkca titriyorum resmen c.tesi belli olucak.hayırlısı emenne için okadar sevindimki anlartamam..
Canlarım Allahıma sonsuz şükürler olsun ki HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM akşam evde test yaptım silikti emin olamadım bugün 14. günüm kanda baktırdım 194 çıktı değerim
canım hayırlı olsun. bende bugün test yaptım koca bir negatif.
canım darısı başımıza artık iyice gerilmeye başladım bizdede hareketli sper sorunu vardı yıkanmış 10 milyon spermle aşılamam oldu sen kaçtı canım yazarsan sevinirim bide belirtilerini..
evet canım emenne benden 1 gün önce yaptırmıştı vallahi stres bastı şimdiye kadar hiç takmadım sanki aşılama olmamış gibiydim ama yaklaştıkca titriyorum resmen c.tesi belli olucak.hayırlısı emenne için okadar sevindimki anlartamam..
canım benim inşallah duaların karşılığını bulucak ve sende yazıcaksın burda hamileyim diye... hiç stres yapma ....
Rabbim yüzünü güldürsün inşallahhhhh seninde bebişin tutunmuştur:)))
inşallah canım ya neolur duanı eksik etme Rabbim nasip etmişse vardır ..herşey ondan gelir bizlere ancak tedbir ve tevekkül etmek düşer ..
inşallah Rabbim nasip ederde 1 -2 gün içinde listeye murse..................hamişşşşş yazarım canım inşalahhhhhhhhhhhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?