- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.961
ayy inşallah tatlıcık neolur dua et namazlarında benide unutma inşallah yazarsın..
tabiki canım zaten sizi hiç unutmuyorum bütün kalbimle istiyorumm inşallah hayırlı haberini alıcazz.......
ecrincim bizde sayı ve herşey normal sadece hareketlilikte sorun vardı yıkanmış spermle hareketlilik 10 oldu ve aşılama yapıldı..sayımız 80
Canlarım Allahıma sonsuz şükürler olsun ki HAMıLEYııııııııııııııııııııııııııııııııııM akşam evde test yaptım silikti emin olamadım bugün 14. günüm kanda baktırdım 194 çıktı değerim
hıı maşallah sizin sonuclar güzelmiş canım inş.hamılesındır dualrım senınlee
Murse canım inşallah sendende güzel haberler alırız
Arkadaşlar dün mustafa bahçeciye gittim cok memnun kaldım hastalığımın 21.gününde ben uzun protokolle tüp bebeğe başlıyorum durumum fena değilmiş orta dedi hayırlısı artık. sigarayı bırakalı 2 gün oldu valla stres yumağı şeklindeyim eşimin canını okuyorum.
bengola estamp sizin böyle hafta hafta kese kalp atışları muhabbetleriniz beni çok heyacanlandırıyor canlarım Allahıl hayırlısıyla yavrularınızı kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Canlarım Allahıma sonsuz şükürler olsun ki HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM akşam evde test yaptım silikti emin olamadım bugün 14. günüm kanda baktırdım 194 çıktı değerim
evet canım emenne benden 1 gün önce yaptırmıştı vallahi stres bastı şimdiye kadar hiç takmadım sanki aşılama olmamış gibiydim ama yaklaştıkca titriyorum resmen c.tesi belli olucak.hayırlısı emenne için okadar sevindimki anlartamam..
emenne hoşgeldin,taze hamişşşş,cannnım hayırlı olsun,çok sevindimmmm
canım hadi bakalımmmm bismillah...
yepyeni tazecik bi bir başlangıç inşşşşallah hayırlı olur,Allah yolunu açık etsin,herzaman yanındayız...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?