- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.981
kızlar geldim ben gül canım burdamısın
sabahtan beri seni bekliyorum o kadar mutlu oldumki anlatamam nasıl hissediyorsun kendini
eşime söyleme konusu şöyle oldu 19 mayısta ben evdeydim eşim çalışıyordu benim biden öyle aklıma esti 13. gündü baya gebelik testim vardı öylesine bir deneyim dedim yaptım ikinci çizgi silikti ama hemen çıktı acaba ilaçlardan olabilir mi dedim
eşim geldi gözlerin parlıyor hayırdır dedi ben başladım ağlamaya bişe dicem ama hemen inanma dedim
söyledim o nun da gözleri doldu baya zaman geçti gel birdaha test yapalım dedim yaptık daha belirgin çıktı genede kimseye söyleyemedik inanamıyorduk (çünkü eşimin gittiği bir doktor sizin tüp bebeğiniz bile olmaz demişti o nedenle ) bugün hastaneye gittim kan verdim öğlenden sonra eşim aldı 196.500 çıktı değerim inanmamış orda bir doktora sormuş evet hamile 2 gün sonra tekrarlasın demiş
emennecim tekrar hayırlı olsun canım valla bügün uçtum desem yeridir.... çok sevindim bide üstüne mursen alsam hayırlı haber bal kaymak olucak ......... :))))))
canım benim çok sağol biliyorum bende bir hamiş haberi alınca çok seviniyor çok ağlıyordum gene çok ağladım eşimle ağladık hala şoktayız ben inanıyorum dualarımızın gücüne hepimiz tek tek yaşıcaz bu güzel duyguyu okuduğum dualarda bir diyom mesela sana niyet ediyorum 2 diyorum güle 3 kartopu hep öyle okudum
canım benim çok sağol biliyorum bende bir hamiş haberi alınca çok seviniyor çok ağlıyordum gene çok ağladım eşimle ağladık hala şoktayız ben inanıyorum dualarımızın gücüne hepimiz tek tek yaşıcaz bu güzel duyguyu okuduğum dualarda bir diyom mesela sana niyet ediyorum 2 diyorum güle 3 kartopu hep öyle okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?