Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için Allahım inşallah hepimizin gönlündekini tez zamanda yaşatsın neyin hasretiyle yanıyorsanız ona kavuşmanızı bütün kalbimle diliyorum dualarım tabiki hep sizinle olacak
öncelikle şunu söylemek istiyorum Rabbim ol demeden hiçbirşey olmuyor ben aşılama olduğum gün çok üzülmüştüm canım yanmış,baya kanamam olmuştu bu durumda olmaz diye düşünmüştüm 2 gün ped kullanmıştım ama işte böyle şeylere takılmamak lazımmış bunu anladım

Eşine nasıl söyledin havalara uçmuştur kesin, emennecim seni tanımasamda çok ii biri olduğunu hissediyorum canım Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin bitanem :Saruboceq:

aklımdai herşeyi yazmak istiyorum
1-kesinlikle aşılamayı özel bir yerde iyi bir doktorla yaptırmanızı tavsiye ederek başlamak istiyorum.
2-ben bir ay önce süt-maydanoz buharı yapmıştım adaçayı yağı kullanmıştım bal-tarçın-çörekotu yemiştim
3-eşime keçiboynuzu pekmezi vitamın bol bol fındık muz yedirdim
4-geçen ay preseed kullanmıştık
5-bu ay aşılamadan bir gün önce daireye bir pazarlamacı geldi zayıflama aleti satıyordu bende denemek istedi 10 dakika belime taktı göbeğimi müthiş bir şekilde nasıl desem hareket ettirdi (herşeyi yazmak istiyorum bilemiyorum belki sebeptir) gebelik varmı diye sordu yok dedim ama yinede korktum çatlatma iğnemi yaptırmıştım ya bişey olur mu acaba diye tedirgin olmuştum sonraki gün aşılamam yapıdı.
6-aşılamadan 2 gün önce ilişki önermişti doktorum sonra eşim sperm verdi 85 milyon toplam sayı %60 hareketli, %10 ileri hareketli dediğini hatırlıyorum sonra gün aşırı gene ilişki önerdi
7-aşılama sonrası eve geldim hep uzandım ertesi iki gün haftasonuydu çok dinlendim çoooook dua ettim şimdi size o duaları da yazacam
6-

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş
estamp............................................ hamişşşşşşşşş
enepınar.......................................... .........14/05
kartopu
egeli............................................. ............10/05
emenne............................................ hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))
gamzeli
ayse.c............................................ .........10/05
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........26/04
murse
gül
ece............................................... ..........08/05
kayse
özlem
aolzpgeer1

son sayfayı açan haberi olmayan arkadaşlar için bol bol yayınlıyorum listeyi:))))))

emennecim tekrar hayırlı olsun canım valla bügün uçtum desem yeridir.... çok sevindim bide üstüne mursen alsam hayırlı haber bal kaymak olucak ......... :))))))

eşime söyleme konusu şöyle oldu 19 mayısta ben evdeydim eşim çalışıyordu benim biden öyle aklıma esti 13. gündü baya gebelik testim vardı öylesine bir deneyim dedim yaptım ikinci çizgi silikti ama hemen çıktı acaba ilaçlardan olabilir mi dedim
eşim geldi gözlerin parlıyor hayırdır dedi ben başladım ağlamaya bişe dicem ama hemen inanma dedim
söyledim o nun da gözleri doldu baya zaman geçti gel birdaha test yapalım dedim yaptık daha belirgin çıktı genede kimseye söyleyemedik inanamıyorduk (çünkü eşimin gittiği bir doktor sizin tüp bebeğiniz bile olmaz demişti o nedenle ) bugün hastaneye gittim kan verdim öğlenden sonra eşim aldı 196.500 çıktı değerim inanmamış orda bir doktora sormuş evet hamile 2 gün sonra tekrarlasın demiş

çok güzel yaaa maşallahhhhhhhh artık sen bi annesinnnnnn:))))))))))))))))))))

emennecim tekrar hayırlı olsun canım valla bügün uçtum desem yeridir.... çok sevindim bide üstüne mursen alsam hayırlı haber bal kaymak olucak ......... :))))))

canım benim çok sağol biliyorum bende bir hamiş haberi alınca çok seviniyor çok ağlıyordum gene çok ağladım eşimle ağladık hala şoktayız ben inanıyorum dualarımızın gücüne hepimiz tek tek yaşıcaz bu güzel duyguyu okuduğum dualarda bir diyom mesela sana niyet ediyorum 2 diyorum güle 3 kartopu hep öyle okudum

canım benimmm inşallah duaların kabul olurda hemencecik hepimiz anne oluruz:))))

çok dikkat et kendine sakın yorma tamammı iş filan yapma.......

Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinnnn.......

Canım benim Allah razı olsun güzel anne maşallah Allah nazarlardan saklasın. canım hangi duaları okudun

Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
(Sonra bebek olarak çıkran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için.) (12) (13) (14)
Çocuk sahibi olmak isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır:

1- ıstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…