Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi tevbete abdin zâlimin li-nefsihî lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ innehû hüve't-tevvâbü'r-rahîm."

canım bu duayı mı okudun günde kaç kez

ha bu arada belirtilere gelince canlarım bana göre bendeki en önemli belirti akşamları yemekten sonra çooooooook üşüyor olmamdı düşünün havalar ısındı eşim yanıyor ben donuyorum titriyorum resmen
bir de belki çok erken diceksiniz ama (biraz özel olacak) bir isteksizlik oldu bende ilişkiye girmek istemiyorum pek
öteki belirtilerim adet öncesindeki gibi göğüslerim , belim ,karnım ağırıyor uykum geliyor hatta ben bir ara hasta oldum sandım akıntım az var

"Estagfirullahel azim ve etübü ileyh''
ayetelkürsü tefriciye yukarda yazdığım bir dua var
yasin okumaya çalıştım pek sayı tutmadım gönülden çok isteyerek okuduk

canlarım sizce erken olmasına rağmen değerim biraz yüksek değil mi ikiz olma ihtimali varmıdır acaba

canım benim keşke anlasam kk da ikiz gebelikte kan değerleri topiği var bak istersen bitanem bide hayırlısıyla ikiz olurmuş süper olur :) Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin bitanem

canlarım sizce erken olmasına rağmen değerim biraz yüksek değil mi ikiz olma ihtimali varmıdır acaba

canım ben hemen baktımnormal gebelik değerlerine 14. gün için degerler
...endüşük 33
......en yüksek 223
.....ortalama 95 yazıyo sanırım seninki normal tek gebelik........ tabii yinede belli olmaz....

Son düzenleme:
bengolecim ben 50 daha okudum sen 20 oku tamam olur ...30 da önce okumuştun zaten..

canım kardeşim daha yeni eve geldim ben 50 tane okudum bu arada emenne hamileymiş çok sevindim inşallah allah sanda nasip eder inan sevincimize seviç katıldı allah sanada nasip edecek dularımız sizinle yavaş yavaş listedeki herkes hamile kalacak kızlar ben öyle tahmin ediiyorum

emenne canım arkadaşım allah hayırlu ugurlu etsin inan çok sevindim allahın izni ile inşallah kucagına alacagın günlerde olur bitanem kendine dikkat et bol bol dinlen canım dua et mursane sırada ondan bekliyoruz hayırlı haberleri rabbim hepinize annelik duygusuna tattırırı inşallah ben duygularımı ifade emiyorum kendine iyi bak canım tekrardan tebrik ederim canım yaaa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: allah nazarlardan korusun inşallah

canım benim saol 50 ben okudum buarada akşam 8 gibi test yaptım tek çizgi çıktı merak işte sanırım olmadı Allah büyük ol derse olur ...

canım benim saol 50 ben okudum buarada akşam 8 gibi test yaptım tek çizgi çıktı merak işte sanırım olmadı Allah büyük ol derse olur ...

canım kardeşim kendini strese koyma sakın doktor ban hamilesin dediginde ev geldim test yaptım tek çizgi çıktı anlaycagın testlere fazla güvenme doktora gidinceye kadar bol bol dua et allahın izni ile olur inşallah sen kendine dikkat et tatlim aklım den de zaten canım kardeşim budaki herkes anne olacak ben bundan eminim sadece zamana ihtiyacımız var buda allahın ol demsi için bir sebebtir lütfen moral çok öneli kardeşim

canım arkadaşım internet bende gidip geliyor dogru düzgün baglanamıyorum bide çok yorgunum yarın görşürüz beni habersiz koyma sıkıldıgında aramak istediginde ben harzaman bir arkadaş bir kardeş olarak yanındayım canım kardeşim kendine iyi bak canım

Yüce Rabbim tatil dönüşü ne güzel haber verdi bana. Emenne canım inan çok sevindim. bir an acaba bir yerden alıntı falanmı yaptın diye düşündüm. sonra dikkatlice okudum ve inan ekran başında ağlıyorum şu anda çok sevindim arkadaşım. Allah dualarımızı kabul ediyor bir bir.

Allahım biran önce hayırlısı ile kucağına da almak nasip etsin canım. çok mutluyum şunada çokkkkk. :dance: :sm_cool: :teytey:

bu arada kızlar hayırlı cumalarrrrrrrrrrr

her günümüz böyle başlasın inşallah.dualarımız Kabede edilen dualarla birlik olsun , kabul olsun inşallah.

pınarcığım ,

üzülme hayatım bak sırayla hamile kalıyoruz işte,sıra bizede gelecek inşallah.dualarımız hepimiz için arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…