- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.001
Canım benim Allah razı olsun güzel anne maşallah Allah nazarlardan saklasın. canım hangi duaları okudun
"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi tevbete abdin zâlimin li-nefsihî lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ innehû hüve't-tevvâbü'r-rahîm."
canım bu duayı mı okudun günde kaç kez
canlarım sizce erken olmasına rağmen değerim biraz yüksek değil mi ikiz olma ihtimali varmıdır acaba
canlarım sizce erken olmasına rağmen değerim biraz yüksek değil mi ikiz olma ihtimali varmıdır acaba
bengolecim ben 50 daha okudum sen 20 oku tamam olur ...30 da önce okumuştun zaten..
canım kardeşim daha yeni eve geldim ben 50 tane okudum bu arada emenne hamileymiş çok sevindim inşallah allah sanda nasip eder inan sevincimize seviç katıldı allah sanada nasip edecek dularımız sizinle yavaş yavaş listedeki herkes hamile kalacak kızlar ben öyle tahmin ediiyorum
iyi akşamlar gül nasılsın canım mursan sande hoşgeldin canım
canım benim saol 50 ben okudum buarada akşam 8 gibi test yaptım tek çizgi çıktı merak işte sanırım olmadı Allah büyük ol derse olur ...
Canlarım Allahıma sonsuz şükürler olsun ki HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM akşam evde test yaptım silikti emin olamadım bugün 14. günüm kanda baktırdım 194 çıktı değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?