Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kartopu canım arkadaşım fetihden 10 okucaktın 1 okumuştun perşembeye kadar bitirmem lazım eğer kesin okucaksan 9 şimdiden eklicem haber verirsen sevinirim öptüm kib aeo

murse canım bir yanlışlık oldu herhalde ben 5 adet okurum demiştim ve tatile gitmedende bitireceğimi söyledim. nitekim 14 mayıs cuma akşamı bitirdim. inşallah bir eksiklik olmamıştır canım. benim yüzümden eksik kalmasın sonra. tatilde olduğum için giremedim nete şimdi görüyorum yazını

güzel anne canım emenneciğim nasılsın hayatım. güzel haberini aldım çok sevindim hayatım. Allah tamamını erdirsin canım,sağlıcakla kucağına al inşallah. demin okuyunca ağladım valla ekran başında sevinçten. çok duygulandın arkadaşım.

günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalarrr

emenne canım benımmm tebrik ederım darısı bizim basımaıza inş..rabbim saglıcakla kucagına vermeyı nasıp etsın bebgını canım benımm çok sevındım.

kartopu canım sende hosgeldın nasıl gectı tatılı

hoşbulduk canım. tatil çok güzel geçti valla.iyice kafayı toparladım. gelince işler birikmiş ama olsun yaparız yavaş yavaş. bir de emennenin hamilelik haberini alınca ballı lokma tatlısı oldu valla.

sen nasılsın canım ? eşini ikna edebildinmi ameliyata yaz sonu olacak değimi?

sizinki kaç sayı hiç hareketli yokmu?

senın adına sevındım canım benım.evet dün bende cok sevındım emenneye aglıyacaktım valla işte olmasam aglardımda zor ttutum kendımı.murse ve kaysede inş.güzel haberlerı verırler.eşim hala ekımde yaptırcam dıyor malesef ikna edemedim.ben yarın doktora gidiyorum canım eşimide götürüyorum.bu ay kafama göre klomen kullandımyaa bi gideyım karnımda çok şişlik vaar.bidee eşim amelıyat olana kadar ne yapmam lazım kafama göre ilaçda kullanmak istemiyorum.çünkü çok geç adet oluyorum ben hep dogum kontrol hapı yada farlutal içyordum dün bi arkadasım sagolsun benı uyardı.doktora git kloemn belkı kıst faln yapmıstır hemde amelıyat olana kadar belı doktorun bişeyler yazar dedı sagolsun bende randevu aldım yarın gitcem.bu sefer başka doktora gitcem canım.hanı anlatmıstım yaa alttan muayneyı başka yerde yapıyorlar falan dıyee ona gitmiyecem.yarın medıkal park bahcelıevlere gidiyorum .eşimide götürüyorumkı benım durumumu oda ogrensın kı biraz amelıyat için düşünsün çünkü bende pko ve yumrtlama sorunu varr canım.ya onun amelıyattan sonra degerlerı düzelse bılee benım mutlaka tedavı olmam lazım

ALLAHIM bgn nekadar güzel bi haber aldım ya...emennecim seni çok tebrik ederim gerçekten okadar sevindim ki..
okaadar mutluyum ki....RABBıM tamamını erdirsin inş..bizede umut oldun...dualarını nolursun esirgeme..bidahaki aya aşılamam var..canım arkadasım gerçekten çok sevindim gerçekten...maşallah maşallah maşallah binlerce kere maşallah...

ecrin çok iyi karar vermişsin doktorunu değiştirmekle canım. eşinle beraber gitmende iyi olmuş. böylece ikna olması daha kolay olur bence. seninde dediğin gibi doktor amaliyata kadar sana ve eşine bazı ilaçlar veya vitaminler verebilir. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın canım

ecrincim bnde degiştim dr.biliyosun konusmustuk özelden..çok iyi yapmışşsın hayırlısı olsun..bnde eşimi göötürünce ikna olmustu..inş.biraz öne çeker tarihi çekmessede zorlama..boşver bisüre sonra kendi gelip der zaten:)

kartopuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm seni çooooooooooooooook özlediiiiiiiiiiimm nasılsın?

iyiyim gamsem bende seni özledim canım.iyiyim ben üsütüste tatil yapınca dahada iyi oldum çok şükür. sen bu arada bahar temizliklerini bitirdim misafirleri yolladınmı, işler halloldumu, tedavi nasıl gidiyor?

emenne seni tebrik ediyorum.......çoooooooookkkk sevindim...allah tamamına erdirsin bizleride unutma bol bol dua et inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…