- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.021
kartopu canım arkadaşım fetihden 10 okucaktın 1 okumuştun perşembeye kadar bitirmem lazım eğer kesin okucaksan 9 şimdiden eklicem haber verirsen sevinirim öptüm kib aeo
murseciğim merhaba,
ben 3 adet okudum, bu akşamda 2 tane daha okurum 5 e tamamlarım canım
yarın tatile gidiyorum. çarşamba akşamı döneceğim. eğer eksik kalırsa sana yardım ederim
günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalarrr
emenne canım benımmm tebrik ederım darısı bizim basımaıza inş..rabbim saglıcakla kucagına vermeyı nasıp etsın bebgını canım benımm çok sevındım.
kartopu canım sende hosgeldın nasıl gectı tatılı
sizinki kaç sayı hiç hareketli yokmu?
hoşbulduk canım. tatil çok güzel geçti valla.iyice kafayı toparladım. gelince işler birikmiş ama olsun yaparız yavaş yavaş. bir de emennenin hamilelik haberini alınca ballı lokma tatlısı oldu valla.
sen nasılsın canım ? eşini ikna edebildinmi ameliyata yaz sonu olacak değimi?
senın adına sevındım canım benım.evet dün bende cok sevındım emenneye aglıyacaktım valla işte olmasam aglardımda zor ttutum kendımı.murse ve kaysede inş.güzel haberlerı verırler.eşim hala ekımde yaptırcam dıyor malesef ikna edemedim.ben yarın doktora gidiyorum canım eşimide götürüyorum.bu ay kafama göre klomen kullandımyaa bi gideyım karnımda çok şişlik vaar.bidee eşim amelıyat olana kadar ne yapmam lazım kafama göre ilaçda kullanmak istemiyorum.çünkü çok geç adet oluyorum ben hep dogum kontrol hapı yada farlutal içyordum dün bi arkadasım sagolsun benı uyardı.doktora git kloemn belkı kıst faln yapmıstır hemde amelıyat olana kadar belı doktorun bişeyler yazar dedı sagolsun bende randevu aldım yarın gitcem.bu sefer başka doktora gitcem canım.hanı anlatmıstım yaa alttan muayneyı başka yerde yapıyorlar falan dıyee ona gitmiyecem.yarın medıkal park bahcelıevlere gidiyorum .eşimide götürüyorumkı benım durumumu oda ogrensın kı biraz amelıyat için düşünsün çünkü bende pko ve yumrtlama sorunu varr canım.ya onun amelıyattan sonra degerlerı düzelse bılee benım mutlaka tedavı olmam lazım
kartopuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm seni çooooooooooooooook özlediiiiiiiiiiimm nasılsın?
emenne seni tebrik ediyorum.......çoooooooookkkk sevindim...allah tamamına erdirsin bizleride unutma bol bol dua et inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?