- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.041
iyiyim gamsem bende seni özledim canım.iyiyim ben üsütüste tatil yapınca dahada iyi oldum çok şükür. sen bu arada bahar temizliklerini bitirdim misafirleri yolladınmı, işler halloldumu, tedavi nasıl gidiyor?
:)) oh senin adına çok sevindim daha da iyi ol inş..ben yaptım temizligimi şükür gelen geldi gidenler gitti rahatım şimdi..rahim filmi ve bazı tahliler yapıldı..film temiz tirioitle ilgili bi sorun var ilaç kullanıyorum..ve ciddi manada vitamin eksiklikleri tespit edildi şimdi ilaca başladım aşılama bidahaki aya haziran başı gibi sanırım..bakalım hayırrlısı...
ecrin çok iyi karar vermişsin doktorunu değiştirmekle canım. eşinle beraber gitmende iyi olmuş. böylece ikna olması daha kolay olur bence. seninde dediğin gibi doktor amaliyata kadar sana ve eşine bazı ilaçlar veya vitaminler verebilir. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın canım
ecrincim bnde degiştim dr.biliyosun konusmustuk özelden..çok iyi yapmışşsın hayırlısı olsun..bnde eşimi göötürünce ikna olmustu..inş.biraz öne çeker tarihi çekmessede zorlama..boşver bisüre sonra kendi gelip der zaten:)
ece canım nerelerdesin sen görünmüyorsun hiç. tedaviye başladınmı sen? merak ettim seni valla.
ececim hoşgeldin canım..
ben bildiğiniz gibiyim henüz bende bişe yok 2 aşılamadan sonra Allah nasip ederse ramazandan sonra son bir kez daha yaptırmayı düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz pek ümidim kalmadı bende bol okuyorum hepimize çok dua ediyorum inşallah kabul olur
kartopucum ben bir kaç gün izin aldım canım... pek çalışmak istemedim kafamı toplamak istedim. tedaviye falan başlamadım...tüp bebeğe geçerim diye düşünmüştüm..dr son bir aşılama yapalım dedi ama ben çok kararsızım..henüz ne yapacağıma karar veremedim..bu ay beklemedeyim..önümüzdeki ayda beklemeyi düşünüyorum..sen nasılsın
tüplerin açık olması güzel canım, diğerleri içinse hayırlısı ile tedavini bitir. bak herşeyde hayır var hamile kalsan tedavide olamazdın. haziranda da senden hamile haberi alırız inşallah canım.
canım yaa..... ne güzel bir haber... uzun zamandır hasrettik böyle güzel haberlere. canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bizler için de dualarını eksik etme güzelim. Allah inşallah bu güzel heyecanı, yoğun duygu selini bize de yaşatmayı nasip etsin. Aminnnn
eşime söyleme konusu şöyle oldu 19 mayısta ben evdeydim eşim çalışıyordu benim biden öyle aklıma esti 13. gündü baya gebelik testim vardı öylesine bir deneyim dedim yaptım ikinci çizgi silikti ama hemen çıktı acaba ilaçlardan olabilir mi dedim
eşim geldi gözlerin parlıyor hayırdır dedi ben başladım ağlamaya bişe dicem ama hemen inanma dedim
söyledim o nun da gözleri doldu baya zaman geçti gel birdaha test yapalım dedim yaptık daha belirgin çıktı genede kimseye söyleyemedik inanamıyorduk (çünkü eşimin gittiği bir doktor sizin tüp bebeğiniz bile olmaz demişti o nedenle ) bugün hastaneye gittim kan verdim öğlenden sonra eşim aldı 196.500 çıktı değerim inanmamış orda bir doktora sormuş evet hamile 2 gün sonra tekrarlasın demiş
emenne canım arkadaşım allah hayırlu ugurlu etsin inan çok sevindim allahın izni ile inşallah kucagına alacagın günlerde olur bitanem kendine dikkat et bol bol dinlen canım dua et mursane sırada ondan bekliyoruz hayırlı haberleri rabbim hepinize annelik duygusuna tattırırı inşallah ben duygularımı ifade emiyorum kendine iyi bak canım tekrardan tebrik ederim canım yaaa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: allah nazarlardan korusun inşallah
özlemim çok sağol Allahım en kısa zamanda sana ve bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah
burada şuan selaaa okunuyor isimlerinizi tek tek içimden geçirerek dua ediyorum öpüyorum seniŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?