Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyiyim gamsem bende seni özledim canım.iyiyim ben üsütüste tatil yapınca dahada iyi oldum çok şükür. sen bu arada bahar temizliklerini bitirdim misafirleri yolladınmı, işler halloldumu, tedavi nasıl gidiyor?

:)) oh senin adına çok sevindim daha da iyi ol inş..ben yaptım temizligimi şükür gelen geldi gidenler gitti rahatım şimdi..rahim filmi ve bazı tahliler yapıldı..film temiz tirioitle ilgili bi sorun var ilaç kullanıyorum..ve ciddi manada vitamin eksiklikleri tespit edildi şimdi ilaca başladım aşılama bidahaki aya haziran başı gibi sanırım..bakalım hayırrlısı...

tüplerin açık olması güzel canım, diğerleri içinse hayırlısı ile tedavini bitir. bak herşeyde hayır var hamile kalsan tedavide olamazdın. haziranda da senden hamile haberi alırız inşallah canım.

hoşbulduk canlarım işler çok yoğundu net iyi deildi ama aklım hep sizdeydi bide ben biara kaybolup dönünce bir hamile haberi duyuyorum bayılıyorum bu işe çok seviniyorum kartopu bigünde senden duyucam inşallah ve tabi diğer arkadaşlardan bu topik bize uğurlu gelecek eminim Yüce rabbimin izniyle buradaki herkes hamile kalacak inşallah

ben bildiğiniz gibiyim henüz bende bişe yok 2 aşılamadan sonra Allah nasip ederse ramazandan sonra son bir kez daha yaptırmayı düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz pek ümidim kalmadı bende bol okuyorum hepimize çok dua ediyorum inşallah kabul olur

kızlar inanın geçmişi okuyamıyorum tam zamanı bugün çok yoğunluk var ama hep sizi düşünüyorum sizinle konuşmak için can atıyorum sakin zamanda hepsini okucam hepinize tek tek cevap yazacam nolur kusura bakmayın

amın cnaım sagoll daha oncekı doktordakı evraklarımı dozya yaptı hepsini göstercem ona göre benı yonledırır yada tekrar istersede yaptırız artık.hayırlısı bakalım

evet hatırladım cnaım senıı hayırlısı olsun canım.inş.ceker bakalım.yarın grscez kızlar benım için dua edınde eşim biran once olsun amelıyatı :)sende aşılamaya karar vermısın galıba hayırlısı olsun canım .

ece canım nerelerdesin sen görünmüyorsun hiç. tedaviye başladınmı sen? merak ettim seni valla.

kartopucum ben bir kaç gün izin aldım canım... pek çalışmak istemedim kafamı toplamak istedim. tedaviye falan başlamadım...tüp bebeğe geçerim diye düşünmüştüm..dr son bir aşılama yapalım dedi ama ben çok kararsızım..henüz ne yapacağıma karar veremedim..bu ay beklemedeyim..önümüzdeki ayda beklemeyi düşünüyorum..sen nasılsın

inşallah ramazana kadar kendiliğinden hamile kalırsın canım . hayırlısı olsun. bu topic hepimize uğurlu gelecek. hepimiz hamile kalacağız inşallah. bir bakmışsın kendimizi bebek isimleri ararken bulacağız burada.

öncelikle murse için dua ediyorum inşallah onun da güzel haberini almak nasip olur
bu cuma günü hürmetine bütün kalbimle hamile olmasını diliyorum
başka aşılama sonucu bekleyen kim var o kadar heyecanlıyım ki kalbim çok hızlı atıyor öğlen arası doktoruma sonucu gösterecem bakalım neler söylicek

canlarım çıkmam lazım benim tekrar görüşmek üzere..emennecim tekrar tekrar tebrik ederim..ALLAHA emanet olun öpüyorum sizi...

iyi yapmışsın izin almakla. bende 2 haftadır. pazartesi salıları aldım eşimle 4 / 5 günlük kısa tatiller yaptık çok iyi geldi.

tüp bebek demiştin acaba başladınmı diye düşündüm. hayırlısı olsun arkadaşım. inşallah güzel beklemeler olur, bu arada bebişde gelir kendiliğinden canım.

tüplerin açık olması güzel canım, diğerleri içinse hayırlısı ile tedavini bitir. bak herşeyde hayır var hamile kalsan tedavide olamazdın. haziranda da senden hamile haberi alırız inşallah canım.

evet kesinlikle haklısın..bakalım belki bidahaki aya aynı anda hbri veririz senle...hadi inş...

kartopuuuuuuuu canım hoş geldin özlettin kendini bu siteye ilk geldiğimde sen vardın öyle hatırlıyorum konuşmaların , bizleri sabırla dinlemen hep yol göstermen ,teselli etmen ,dualarımızla hepimizi biraraya getirmen unutulmaz azla Allahım öncelikle senden ve bütün arkadaşlarımdan razı olsun hepimize annelik duygusunu yaşatsın inşallah

emenneciğim bunlar söylemen bile gözlerimi yaşarttı yine. inan çok sevindim hamile kalmana. açtığım topicte böyle güzel hamile haberleri almak inan beni çok sevindiriyor. burada böyle bir arkadaşlığa vesile olduğum için çok seviniyorum. sen hamilesin bizede dua et olurmu.senin duan kabul olur canım.

özlemim çok sağol Allahım en kısa zamanda sana ve bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah
burada şuan selaaa okunuyor isimlerinizi tek tek içimden geçirerek dua ediyorum öpüyorum seniŞeniz

canım tebrik ederim allah sağ salım kocağına almayı nasıp etsin inan çok sevindim bugün çok canım sıkılıyodu biraz moralım düzeldi sayende engüzel günler senin olsun:)))

çok sağol canım arkadaşım Rabbim inşallah meleklerimizi kucağımıza aldığımız günü de gösterir bize ve bütün arkadaşlarıma

özlemim çok sağol Allahım en kısa zamanda sana ve bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah
burada şuan selaaa okunuyor isimlerinizi tek tek içimden geçirerek dua ediyorum öpüyorum seniŞeniz

canımsın. Allah inşallah hepimizin dualarını sırasıyla kabul edecek. Hamile arkadaşlarımız bizim için bol bol dua edin. bizlerin , sizlerden gelecek hayırlı dualara çok ihtiyacı var. dua eden herkesten Allah razı olsun. hepinizi seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…