- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.061
güzel anne canım emenneciğim nasılsın hayatım. güzel haberini aldım çok sevindim hayatım. Allah tamamını erdirsin canım,sağlıcakla kucağına al inşallah. demin okuyunca ağladım valla ekran başında sevinçten. çok duygulandın arkadaşım.
günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalarrr
emenne canım benımmm tebrik ederım darısı bizim basımaıza inş..rabbim saglıcakla kucagına vermeyı nasıp etsın bebgını canım benımm çok sevındım.
kartopu canım sende hosgeldın nasıl gectı tatılı
selam kızlar nasılsınız emennecim canım tebrik ederim darısı başımıza inşallah
ALLAHIM bgn nekadar güzel bi haber aldım ya...emennecim seni çok tebrik ederim gerçekten okadar sevindim ki..
okaadar mutluyum ki....RABBİM tamamını erdirsin inş..bizede umut oldun...dualarını nolursun esirgeme..bidahaki aya aşılamam var..canım arkadasım gerçekten çok sevindim gerçekten...maşallah maşallah maşallah binlerce kere maşallah...
emenne seni tebrik ediyorum.......çoooooooookkkk sevindim...allah tamamına erdirsin bizleride unutma bol bol dua et inşallah...
canım tebrik ederim allah sağ salım kocağına almayı nasıp etsin inan çok sevindim bugün çok canım sıkılıyodu biraz moralım düzeldi sayende engüzel günler senin olsun:)))
tebrik ederim emennecim çok ama çoook sevindim ne zamandır girememişdim girince mutlu haberi aldım allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş. tek yumurtam var diyordun rabbim verince veriyor kendine ve bebişine ço iyi bak canım moral oldu gerçekten bana öpüyorum
egelim nasılsın canım sende yoktun hayrola iyisin değilmi hayatım.
bak sırayla güzel haberleri alıyoruz, Allahın izniyle.
canım benim çok sağol Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah bakalım hala tam emin olamıyorum yani alışamadım biraz zaman geçsin tam emin olalım hayırlısıyla bol bol konuşuruz
öncelikle murse için dua ediyorum inşallah onun da güzel haberini almak nasip olur
bu cuma günü hürmetine bütün kalbimle hamile olmasını diliyorum
başka aşılama sonucu bekleyen kim var o kadar heyecanlıyım ki kalbim çok hızlı atıyor öğlen arası doktoruma sonucu gösterecem bakalım neler söylicek
kızlar hepiniz burdasınız ne güzel şimdi doktorumdan geldim sonuç çok iyi dedi cumartesi tekrar kan testi yaptırıp karşılaştırıcaz dedi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?