Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

birtanem çok sağol Allahım kalbinin güzelliklerini hayallerini Şenizher iki cihanda yaşattın sana

canım benim çok sağol inşallah darısı başınıza güzel dileklerin için Allah razı olsun tez zamanda sanada nasip olur inşallah:Saruboceq:

canım benim dualarım sizinle okumamı istediğin dua olursa seve seve okurum Allahım sanada nasip etsin inşallah cok sağol

tebrik ederim emennecim çok ama çoook sevindim ne zamandır girememişdim girince mutlu haberi aldım allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş. tek yumurtam var diyordun rabbim verince veriyor kendine ve bebişine ço iyi bak canım moral oldu gerçekten bana öpüyorum

canım tebrik ederim allah sağ salım kocağına almayı nasıp etsin inan çok sevindim bugün çok canım sıkılıyodu biraz moralım düzeldi sayende engüzel günler senin olsun:)))

canım benim çok sağol Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah bakalım hala tam emin olamıyorum yani alışamadım biraz zaman geçsin tam emin olalım hayırlısıyla bol bol konuşuruz

kızlar bol bol dua edin. şuanda bir yerlerde sela okunuyordur muhakkak, Yüce Rabbim o selaların yüzü suyu hürmetine bir an önce bebişlerimizi bize hayırlı kılsın inşallah. Aminnnnnn

canım benim çok teşekkür ederim evet tek yumurtam vardı doktorum yumurta rezervin azalmış dedi rahim ağzın çok dar dedi yani bir sürü olumsuzluk vardı ama Rabbim ol diyince oluyor işte çok şükürler olsun
inşallah tez zamanda buradaki herkesin güzel haberini alırız

inş bende aşılama sonucunu beklerken adet olmuştum sonra doktora gittim doktor muayene etti (normalde zayıf olmama rağmen adetim çok gelirdi nezaman tedavilere başladım doğum kontrol hafları filan bayabi azalmıştı aşılamadan sonrada gördüğüm adetim inat gibi okadar çok olduki ) yumurtalrın çatlamış dedi herşey yolunda gitmiş dedi 3de yumurta oluşmuştu 2iyidi rabbim ol deyince oluyo herşey yolundayken olmadı yani kısmet allah nezaman yazdıysa ozaman olsun nefret ediyoruum milletin sormasından inanın bizim burada perşembe kuranı oluyo bende katılıyodum aşılama olunca doktora git gel iğne saatleri filan ara verdim şimdide millet sorucak diye gitmiyorum kimse demiyoki yaşın kaç hemen kaçyıllık evlisin 5dedimmi ooo diyolar yaşım 22deyincede hemen bizseni öyle bilmiyoduk deyiveriyolar

canım benim Allah bin kere razı olsun inş.sağlıcakla güzel meleğine kavuşursun melekler hep yanınızda olsun ..şuan ağlattın beni çok duygusal olmmuşum...bende yaaa..

selam canlarımmmmmmmmmm cumanız mübarek olsun Rabbim şu güzel günün hürmetine gönlünüzden geçeni en kısa zamanda vermeyi nasip etsin...

kızlar hepiniz burdasınız ne güzel şimdi doktorumdan geldim sonuç çok iyi dedi cumartesi tekrar kan testi yaptırıp karşılaştırıcaz dedi hayırlısı bakalım

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş
estamp............................................ hamişşşşşşşşş
enepınar.......................................... .........14/05
kartopu
egeli............................................. ............10/05
emenne............................................ hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))
gamzeli
ayse.c............................................ .........10/05
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........26/04
murse
gül
ece............................................... ..........08/05
kayse
özlem
aolzpgeer1

HAYDİİİ HANIMLARRR HAMİŞŞŞ HAMİŞŞŞ GELİN..... DOLDURUYORUZ LİSTEYİ ALLAHIN İZNİYLEEE

kızlar hepiniz burdasınız ne güzel şimdi doktorumdan geldim sonuç çok iyi dedi cumartesi tekrar kan testi yaptırıp karşılaştırıcaz dedi hayırlısı bakalım

maşallah maşallah canım benim rabbim bebeğini seni eşini esirgesin korusun ........
Hayırlı bi hamilelik geçirmeni ,rahat bi doğumu, hayırlı bi evladı sağlıcakla kucaklamanı nasip etsinnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…