Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
maşallah maşallah canım benim rabbim bebeğini seni eşini esirgesin korusun ........
Hayırlı bi hamilelik geçirmeni ,rahat bi doğumu, hayırlı bi evladı sağlıcakla kucaklamanı nasip etsinnn:)

sağol bitanem diyorum ki gene tefriciyeye başlayalım dualar okuyalım ben mesela tesbih çekerken hep sizlerin isimlerinizi niyet ederek okudum şimdi hepimiz birbirimizin ismine okuyalım ne dersiniz

valla şuan düşündüm de çok konuşmuşum çok şeyler yazmışım kafanızı şişirdim kesin ama hani hiçbirşeyi atlamadan en ince ayrıntısına kadar anlattım ki belki vesile olur sebep olur hep böyle bir anı hayal etmiştim birgün bende hamile kalabilirsem herşeyi anlatacam her soruya uzun uzun cevap verecem hiçbir ayrıntıyı atlamıcam belirtilerimi kelime kelime yazacam demiştim
bu nedenle bu kadar geveze olduuuuuuuuuuuuuum

sağol bitanem diyorum ki gene tefriciyeye başlayalım dualar okuyalım ben mesela tesbih çekerken hep sizlerin isimlerinizi niyet ederek okudum şimdi hepimiz birbirimizin ismine okuyalım ne dersiniz

Evet canım okuyalım her okumamızda mutlah hayırlı bi haber alıyoruzz:)) inşallah güzel dua ların kabul olur canım Allah razı olsunn..........

canımsınnn tabikii anlat bizim bunları duymaya, morale, tecrübelerinden faydalanmaya okadar çok ihtiyacımız varki.... Sen anlatt:))))))))) inşallah hepimiz böyle hikayelerimizi neler yaptığımızı anlatırız hamiş olunca

olur canım ben sık giremiyorum şuan, arkadaşlar organize etsin başlanırsa eğer 500 alırım canım

canlarımmm hepinizi öpüyorumm şimdi çıkıyorumç... daha bişi yemedim , namazıda kılıyım hepinize dua ediyim

inşallah canım murse'm de hamileyim derde çok çok sevinirim........

ohhhh be nihayet hastalandım 3 gün sonra 2. ayım biticekti nerdeyse.........

okadarda şanssızımki dr tatilde kadıncağız pazar akşamı sırf benim için hastaneye gelip muayene ederim dedi... büyük ihtimalle (bi sorun çıkmazsa) 2. aşılamamı yaptırıcam.. lütfen benim için dua edinn......

canım çok sevindim rahatlamışsındır baya..hadi bismillah bnmde gelecek ay başı inş.buarada menzşle gitmişşsiniz ALLAH kabul etsin ziyaretinizi..

canım çok sevindim rahatlamışsındır baya..hadi bismillah bnmde gelecek ay başı inş.buarada menzşle gitmişşsiniz ALLAH kabul etsin ziyaretinizi..

teşekkür ederim canım Allah razı olsun hepinize dua ettim orda Rabbim mubareklerin yüzü suyu hürmetine kabul eder inşallahhh:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…