- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.081
maşallah maşallah canım benim rabbim bebeğini seni eşini esirgesin korusun ........
Hayırlı bi hamilelik geçirmeni ,rahat bi doğumu, hayırlı bi evladı sağlıcakla kucaklamanı nasip etsinnn:)
sağol bitanem diyorum ki gene tefriciyeye başlayalım dualar okuyalım ben mesela tesbih çekerken hep sizlerin isimlerinizi niyet ederek okudum şimdi hepimiz birbirimizin ismine okuyalım ne dersiniz
valla şuan düşündüm de çok konuşmuşum çok şeyler yazmışım kafanızı şişirdim kesin ama hani hiçbirşeyi atlamadan en ince ayrıntısına kadar anlattım ki belki vesile olur sebep olur hep böyle bir anı hayal etmiştim birgün bende hamile kalabilirsem herşeyi anlatacam her soruya uzun uzun cevap verecem hiçbir ayrıntıyı atlamıcam belirtilerimi kelime kelime yazacam demiştim
bu nedenle bu kadar geveze olduuuuuuuuuuuuuum
sağol bitanem diyorum ki gene tefriciyeye başlayalım dualar okuyalım ben mesela tesbih çekerken hep sizlerin isimlerinizi niyet ederek okudum şimdi hepimiz birbirimizin ismine okuyalım ne dersiniz
birtanem çok sağol Allahım kalbinin güzelliklerini hayallerini Şenizher iki cihanda yaşattın sana
s.a kızlar napıyosunuz?
ohhhh be nihayet hastalandım 3 gün sonra 2. ayım biticekti nerdeyse.........
okadarda şanssızımki dr tatilde kadıncağız pazar akşamı sırf benim için hastaneye gelip muayene ederim dedi... büyük ihtimalle (bi sorun çıkmazsa) 2. aşılamamı yaptırıcam.. lütfen benim için dua edinn......
s.a kızlar napıyosunuz?
kızlar bnm bu ayda olmadı gögğslerşm başladı acımaya..
kızlar bnm bu ayda olmadı gögğslerşm başladı acımaya..
canım çok sevindim rahatlamışsındır baya..hadi bismillah bnmde gelecek ay başı inş.buarada menzşle gitmişşsiniz ALLAH kabul etsin ziyaretinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?