- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.101
a.s. canım,murseden haber varmı diye baktım yok galiba,sen nasılsın canım?
ohhhh be nihayet hastalandım 3 gün sonra 2. ayım biticekti nerdeyse.........
okadarda şanssızımki dr tatilde kadıncağız pazar akşamı sırf benim için hastaneye gelip muayene ederim dedi... büyük ihtimalle (bi sorun çıkmazsa) 2. aşılamamı yaptırıcam.. lütfen benim için dua edinn......
a.s. canım,murseden haber varmı diye baktım yok galiba,sen nasılsın canım?
artık hastalanmamıza bile sevinir olduk dimi:)
hadi bakalım canım,2. aşılamalardan güzel haberler alıyoruz,uğurlu gelir inşallah,her ay bi hamişimiz çıkıyo hayırlısıyla.Rabbim yardımcın olsunopuyorumnanaktan
iyiiyim güzel anne...bnde yeni geldim hbr ok galiba bnde beklemedeyim şimdilik hayırlısı..
teşekkür ederim canımm senin duan okadar önemliki benim için:))) Rabbim masum evladın hürmetine kabul etsin bütün hayır dualarını :Saruboceq::Saruboceq:
aslına bakarsanız bnde bu aşılamadan umutluyum..hem hastanede özel biyerde spermler yıkancak yumrtalar daa iyi uyarılcak keçiboynuzuda 3ay bitiyo
canım mursenin testi yarınmış
aslına bakarsanız bnde bu aşılamadan umutluyum..hem hastanede özel biyerde spermler yıkancak yumrtalar daa iyi uyarılcak keçiboynuzuda 3ay bitiyo
amin canım çok sağol...
,biz hepimiz dertliyiz,içi bi şekilde bebek için yanmışlarız...mal mülk değil,illaki bi evlat....ve o güzel niyetlerle tefriciyeler dualar okumuşken...,kimin bebeği kimin duasının hatırına bilemeyiz ki...ama en güzeli kendimiz için istediğimizi en az birbirimiz için de o kadar istemek değilmi?.. canım Allah yardımcımız olsun hepimizin....
hayırlısıyla rabbim sevindirsin sizide bizide inşallahhh......
ben yine aynı hastanede yaptırıcam doktorum 2 yıldır benimle ilgileniyo ......
herkes bırakmamı söylesede ben vazgeçemiyorum çok ilgili elinden geleni yaptığını düşünüyorum....
eminimki hamile kalsam benim kadar çok sevinicek....
Allah onun da emeklerini inşallah boşa çıkarmazda hamile kalırım bu sefer......
bu arada benim eşimin sizce keçi boynuzu kürüne ihtiyacı varmı
en son aşılamada 90 milyon %60 hareketlilik vardı sanırım iyi bi deger dimi???*
evet RABBİM bu güzel dostluklarımızı daim etsinn 2 cihandada arkadaş olmayı nasip etsin.......
gamsem en önemliside o,umutla başlarsan bir sıfır öndesin demektir,örnek vermeden öncede eşin şöyle sert bi neskafe içsin,spermler süper hızlanıyomuş,ben ünlü bi jinekoloğun( nevra topalismailoğlu) sitesinde okudum...
HADİ BAKALIM,KOLAY GELSİNa.s.[/QUOTE
dogruda estampcım sonradan hayal kırıklıgıda gözardı etmek istemiyorum..ama umutluyummmmm..onu bende okumustum işe yarayodur mutlaka..vardır bi bildikleri..
evet rabbim bu güzel dostluklarımızı daim etsinn 2 cihandada arkadaş olmayı nasip etsin.......
sen kendini nasıl rahat hisedersen canım..güvenmek çok önemli..bn degiştirdim çok da iyi yaptım..rahim filmi çekmeden aşılama yaptı..aşılamada ne aşılama..kolmen sade..ne yıkama ne bişey..bnce degerler süper..gerek yok ama istersen deneyeddebilirsin zararı yoktur sanırım..
yoksa hayatta içmez eşim zaten sevmiyomuş.... ama aktar ona bi kür vermiş içinde yokyok ben ona başlatım aşılamaya kadar yedirirsem heralde faydası olur.....
senin dr tam para tuzakcısıymış hiç bi inceleme yapmadan öyle gelişi güzel çok saçma iyiki değiştirmişsin canım
bu sefer olucak inşallah içimden bi ses öyle diyoooo:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?