Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kızlar öpüyorum hepinizi ve çok seviyorum sizleri Rabbime emanet olun...........
akşama misafirlerim var biraz hazırlık yapıym .......

kızlar buarada 2gün önce bi rüya gördüm....

hemde sabah ezanından sonra...

dogum yapıyomusum..oana kadar bilmiyomusuz cinsiyeti dr.soruyorum..kız diyor..muayne ediyor..rahiim açılmasını beklicez diyor filan..bütün ailem yanımda...sancıyıda çekiyorum gerçekten hissettim yani...ama bebegi göremedim..çünkü doguramadan uyandım...:)) ay rüyada olsa negüzel duyguydu..gerçekten kimbilir nasıldır??

RABBıM isteyen herkese hayırlı kılsın inş..

gerçekten canım inşallah olucak bebeklerimiz bütün kalbimle ,ümidimle istiyorum RABBİMDEN .......

kürü geçen ayda yemişti biraz bu ayda yesin belki psikolojik bile işe yarar ....

Allah verirse tek yumurta tek spermden veriyo olmasada verdır bi hayır diyip yeni süreçlere başlıcaz artık napalım:)))

bende çıkayım kimsecikler kalmadı..bidaaha açtıgımda murse nin hamile haberinide okurum inş..amin..görüşürüz canlarım öptüm..

hayırlarla gerçek olsun inşallahhhh en yakın zaman bebişine kavuş inşallahhh........

Allah hayırlara getirsin canımkimbilir belkigüzel hayırlı bişeylere işarettir... ay aklıma gelmişken anlatıyım :
bende aşılmadan 4-5 gün önce rüyamda tam tepemde,havada el ele uçuşan bi grup melek gördüm,melekler üstümde uçuşurken kucağıma bir buket çiçek attılar,,renkleri o kadar güzeldiki,çok farklıydılar,hiç bu çiçeklerden daha önce görmedim dedim,onlarda bunlar cennet çiçeği çünkü dediler,inanılmaz bişeydi... sonrada yaşlı bir dede geldi,bana çiçeklerden birini verirmisin dedi...bende tam al amcacım,tabiki veririm derken uyandım...
aşılamamın sonucunu beklerken bu rüya bana umut,dayanak oldu,kimselere anlatamadım...Allahımın hikmeti... belki de seninde içine doğmuştur canım...

canım arkadaşlarım Allah rızası için duanıza muhtacım sizi inş. müjdemi vermek nasip olur...

canım inşallah güzel haberlerle geliceksin inan hiç aklımdan çıkmıyosun...
hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz.... inşallah olumlu sonuçlarla geliceksin ama olmazsada sakın çok üzülme olurmu biliyorum er geç hepimiz anne olucaz.....

canım arkadaşlarım Allah rızası için duanıza muhtacım sizi inş. müjdemi vermek nasip olur...

canım inşallah,gözüm,kulağım,kalbim seninle...İnşallah müjdeli,hayırlı haberlerle gelirsin...
Lütfen olmazsa da canını çok sıkma,sakın siteyede girmemezlik yapma,aklımız sende kalır,seni çok seviyorum canım...

canım nekadar güzel bi rüya maşallah..bnce burdan sonra kimseye anlatmaa..inş.öncü rüyalardandır benimkide..habercisidir...inş..diyeyim ne diyeyim ki başka..

kızlar bugün adetimin 2. günü b.ç.t. yede başladım aşılama öncesi yumurta gelişmesine yardımcı olsun diye... 2 ay önceki aşılamamda 50lik iğne vuruluyodum önce 2 yumurtam gelişmişti sonra sadece biri büyüdü ve tek yumoşla aşılama olmuştum....
bakalım bu ay b.ç.t fayda gösterip yumurta sayımı arttırıcak mı?????

canlarım değerim 50.24 çıktı bu biraz meni korkutuyo doktor pozitif hamilesin dedi 2 gün sonra tekrar yaptır dedi yükselmesi lazımmış yükselmezse tutunamaıştır demekmiş dua edin neolur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…