- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.121
gamsem en önemliside o,umutla başlarsan bir sıfır öndesin demektir,örnek vermeden öncede eşin şöyle sert bi neskafe içsin,spermler süper hızlanıyomuş,ben ünlü bi jinekoloğun( nevra topalismailoğlu) sitesinde okudum...
HADİ BAKALIM,KOLAY GELSİNa.s.[/QUOTE
dogruda estampcım sonradan hayal kırıklıgıda gözardı etmek istemiyorum..ama umutluyummmmm..onu bende okumustum işe yarayodur mutlaka..vardır bi bildikleri..
hayal kırıklıkları da var hayatta maalesef ama toparlanıp toparlanıp yeni başlangıçlar yapıp umudu yitirmemek lazım,Allah yardımcın olsun...
hayal kırıklıkları da var hayatta maalesef ama toparlanıp toparlanıp yeni başlangıçlar yapıp umudu yitirmemek lazım,Allah yardımcın olsun...
amin canım..zaten busefer dibine kadar hiçbişe düşünmeden duygumu yaşamak istiyorum..umudumu da yaşamak istiyorum..sonunu düşünmeden..dualarım yanımda..ALLAH bilir herşeyin hayırlısı..ondan gelene amennaa...oh beee..!!
ay son cümlen içimi hoplattı tatlım..inş ya inş.evet evet geç bile kaldım degişmekte de zararın neresin den dönersen kar hesabı..mutlaka farkeder ama ben şey okumustum spermler kenidini3ay da yeniledigii için kürler 3ay snra etkisini gösteriyomus..
kızlar buarada 2gün önce bi rüya gördüm....
hemde sabah ezanından sonra...
dogum yapıyomusum..oana kadar bilmiyomusuz cinsiyeti dr.soruyorum..kız diyor..muayne ediyor..rahiim açılmasını beklicez diyor filan..bütün ailem yanımda...sancıyıda çekiyorum gerçekten hissettim yani...ama bebegi göremedim..çünkü doguramadan uyandım...:)) ay rüyada olsa negüzel duyguydu..gerçekten kimbilir nasıldır??
RABBİM isteyen herkese hayırlı kılsın inş..
kızlar buarada 2gün önce bi rüya gördüm....
hemde sabah ezanından sonra...
dogum yapıyomusum..oana kadar bilmiyomusuz cinsiyeti dr.soruyorum..kız diyor..muayne ediyor..rahiim açılmasını beklicez diyor filan..bütün ailem yanımda...sancıyıda çekiyorum gerçekten hissettim yani...ama bebegi göremedim..çünkü doguramadan uyandım...:)) ay rüyada olsa negüzel duyguydu..gerçekten kimbilir nasıldır??
RABBİM isteyen herkese hayırlı kılsın inş..
gül hayatım tedaviye başlamışsın, senden de alalım inşallah böyle güzel haberler.
canım arkadaşlarım Allah rızası için duanıza muhtacım sizi inş. müjdemi vermek nasip olur...
canım arkadaşlarım Allah rızası için duanıza muhtacım sizi inş. müjdemi vermek nasip olur...
Allah hayırlara getirsin canımkimbilir belkigüzel hayırlı bişeylere işarettir... ay aklıma gelmişken anlatıyım :
bende aşılmadan 4-5 gün önce rüyamda tam tepemde,havada el ele uçuşan bi grup melek gördüm,melekler üstümde uçuşurken kucağıma bir buket çiçek attılar,,renkleri o kadar güzeldiki,çok farklıydılar,hiç bu çiçeklerden daha önce görmedim dedim,onlarda bunlar cennet çiçeği çünkü dediler,inanılmaz bişeydi... sonrada yaşlı bir dede geldi,bana çiçeklerden birini verirmisin dedi...bende tam al amcacım,tabiki veririm derken uyandım...
aşılamamın sonucunu beklerken bu rüya bana umut,dayanak oldu,kimselere anlatamadım...Allahımın hikmeti... belki de seninde içine doğmuştur canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?