Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allahım çok şükür emenne ve şimdide murse hamilee gözümüz aydın kızlar inanın çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.sırasıyla hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallah.
bende bir süredir giremiyordum.10 gündür iğnelerimi yapıyorum dün kontrolüm vardı 6 tane yumutram 13-14 mm olmuşlar.pazartesi tekrar çağırdı büyük ihtimalle pzt çatlatma iğneni yaparız dedi.bu planda giderse çarşamba yumurta toplama cumayada transfer olurmuş.çok heyecanlıyım Allah yardımcımız olsun.
tefriciye ye başlarsanız 250 bana yazın lütfen beni unutmayın canlarım hepinizi öpüyorum

merhaba arkadaşlar bana dr 1 yıl önce aşılama dedi ama ben ilaç tedavisi görmek istedim. çünkü çevremden etkilendim sakın aşılama yaptırma yaptırırsam eğer normal yolla hamile kalmam zorlaşırmış. 1 yıldır tedaviden bir sonuç alamadım. aşılama düşünüyorum. polistik over sorunum var. aşılamadan sonra pozitif sonuç olasılığım % ne kadardır tahmin üzerinede olsa bilgi almak istiyorum. teşekkür edrim mafoldumben

kızlar Allahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmmm dualarınız için hepinizden Allah razı olsun ...

canımmmmmmm benimmmmmmmm ohhhh beeeeeeeeee valla sabahtan beri Rabbime yalvarıyorum senin içinn RAbbim evladını sana bağışlasın inşallah bi sıkıntı olmasın ........ canım benim Allahım tamamına erdirsin çok dikkat et kendine.... maşallaaaahhhhhhhh.......

hayırlı olsun canım inşallah sende hamişş kervanına katılırsınn......

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş......... tüp.....
estamp............................................ hamişşşşşşşşş .......... 1. aşılamada
enepınar.......................................... .........14/05
kartopu
egeli............................................. ............10/05
emenne............................................ hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))..... 2. aşılamada
gamzeli
ayse.c............................................ .........10/05
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........26/04
murse.....................................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ... 2. aşılamada
gül
ece............................................... ..........08/05
kayse
özlem
aolzpgeer1

haydiiii gelinnn listemizi doldurun hamişlerrr:)))) maşallahh dahada çok artar hamişimiz inşallahhhh

Son düzenleme:

canımm kesinlikle aşılamadan korkma bak yukarda gördüğün listedeki hamilelerin 1 tanesi hariç aşılamayla gebe kaldılar.... o birtane bengolede tüp bebek tedavisi ile hamiş kaldı...... hiç çekinme aşılamada tutma (benim doktorumun dediğine göre) olasılığı en fazla %15 %20 ama şöyle düşün pko olupta normal yolla hamile kalma şansı çok daha az..

Son düzenleme:
canlarım değerim 50.24 çıktı bu biraz meni korkutuyo doktor pozitif hamilesin dedi 2 gün sonra tekrar yaptır dedi yükselmesi lazımmış yükselmezse tutunamaıştır demekmiş dua edin neolur..

canım benim hiç korkma RABBİM dualarımızla onu korur.... sen kendine çok dikkat et sakın yorulma tamamı ...... çok mutluyum mursemmm

canlarım değerim 50.24 çıktı bu biraz meni korkutuyo doktor pozitif hamilesin dedi 2 gün sonra tekrar yaptır dedi yükselmesi lazımmış yükselmezse tutunamaıştır demekmiş dua edin neolur..

Allahım çok mutlu oldum tüylerim diken diken oldu Allah nazarlardan saklasın çok sevindim bitanem :lepi: :CüvCüv:

canım inşallah güzel haberlerini alacağız bizi habersiz bırakma olurmu. bende 2 haziranda lucrine başlyorum şu an vitamin ve antibiyotik verdi doktor

canım benimmm Allah senden ve herkezden razı olsun şimdi tüm kalbimle sizler için dualarıma devam edicem tatlıcığımmmm benim öptüm Rabbim sana ve diğer arkadaşlarımada bu duyguyu yaşatsın ve ben buna inanıyorum ...

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş.........1. tüp bebek.....
estamp............................................ hamişşşşşşşşş .......... 1. aşılamada
enepınar.......................................... .........14/05
kartopu
egeli............................................. ............10/05
emenne............................................ hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))..... 2. aşılamada
gamzeli
ayse.c............................................ .........10/05
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........21/06
murse............................................. ........hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ... 2. aşılamada
gül
ece............................................... ..........08/05
kayse
özlem
aolzpgeer1

Son düzenleme:
kızlar Allahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmmm dualarınız için hepinizden Allah razı olsun ...

canım inan senin adına çok mutlu oldum böyle haberler duyunca bizede umut doğuyo inş allah kucağına aldığın günleride gösterir canımya ayyy çok mutluyum kendine çok dikkat et allaha emanet ol:)))

ıyi geceler hanımlar, yazdıklarınızı okudukça ciddi anlamda moral buluyorum. Bende aşılama için perşembe puregon vurmaya başladım. Salı günü ilk kontrolum var. Umarım yumurtalar oluşur ve bir an önce hücre enjekte safhasına geliriz. En yakın zamanda hamişler listenize katılabilmek ümidi ile...

aramıza hoşgeldinn..... tedavin hayırlı olsun, inşallah olumlu sonuç alıp listemizinn hamişşş kısmında yer alırsın.......

canım benim ya kusura bakma yanlış aklımda kalmış geçmişide arada atlamışım heralde neyse canım Allah razı olsun okuduğun için Rabbim en kısa zamanda senide sevindirsin bütün kalbimle diliyorum bunu seni ve bütün arkadaşlarımı....

canım inan senin adına çok mutlu oldum böyle haberler duyunca bizede umut doğuyo inş allah kucağına aldığın günleride gösterir canımya ayyy çok mutluyum kendine çok dikkat et allaha emanet ol:)))

Aminnnn inşallah canım Rabbim sanada tattırsın bu mutluluğu hayırlısıyla saol dileklerin için ..

ayyyyyyyyyyyy canım murseeeee harikasın inan çok sevindim maşallah ikimizde aynı zamanda ya bu müthiş bişey Rabbim tamamına erdirsin çok tebrik ediyorum canım:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…