- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.141
kızlar Allahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmmm dualarınız için hepinizden Allah razı olsun ...
Allahım çok şükür emenne ve şimdide murse hamilee gözümüz aydın kızlar inanın çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.sırasıyla hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallah.
bende bir süredir giremiyordum.10 gündür iğnelerimi yapıyorum dün kontrolüm vardı 6 tane yumutram 13-14 mm olmuşlar.pazartesi tekrar çağırdı büyük ihtimalle pzt çatlatma iğneni yaparız dedi.bu planda giderse çarşamba yumurta toplama cumayada transfer olurmuş.çok heyecanlıyım Allah yardımcımız olsun.
tefriciye ye başlarsanız 250 bana yazın lütfen beni unutmayın canlarım hepinizi öpüyorum
merhaba arkadaşlar bana dr 1 yıl önce aşılama dedi ama ben ilaç tedavisi görmek istedim. çünkü çevremden etkilendim sakın aşılama yaptırma yaptırırsam eğer normal yolla hamile kalmam zorlaşırmış. 1 yıldır tedaviden bir sonuç alamadım. aşılama düşünüyorum. polistik over sorunum var. aşılamadan sonra pozitif sonuç olasılığım % ne kadardır tahmin üzerinede olsa bilgi almak istiyorum. teşekkür edrim mafoldumben
canlarım değerim 50.24 çıktı bu biraz meni korkutuyo doktor pozitif hamilesin dedi 2 gün sonra tekrar yaptır dedi yükselmesi lazımmış yükselmezse tutunamaıştır demekmiş dua edin neolur..
canlarım değerim 50.24 çıktı bu biraz meni korkutuyo doktor pozitif hamilesin dedi 2 gün sonra tekrar yaptır dedi yükselmesi lazımmış yükselmezse tutunamaıştır demekmiş dua edin neolur..
Allahım çok şükür emenne ve şimdide murse hamilee gözümüz aydın kızlar inanın çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.sırasıyla hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallah.
bende bir süredir giremiyordum.10 gündür iğnelerimi yapıyorum dün kontrolüm vardı 6 tane yumutram 13-14 mm olmuşlar.pazartesi tekrar çağırdı büyük ihtimalle pzt çatlatma iğneni yaparız dedi.bu planda giderse çarşamba yumurta toplama cumayada transfer olurmuş.çok heyecanlıyım Allah yardımcımız olsun.
tefriciye ye başlarsanız 250 bana yazın lütfen beni unutmayın canlarım hepinizi öpüyorum
canımmmmmmm benimmmmmmmm ohhhh beeeeeeeeee valla sabahtan beri Rabbime yalvarıyorum senin içinn RAbbim evladını sana bağışlasın inşallah bi sıkıntı olmasın ........ canım benim Allahım tamamına erdirsin çok dikkat et kendine.... maşallaaaahhhhhhhh.......
Allahım çok mutlu oldum tüylerim diken diken oldu Allah nazarlardan saklasın çok sevindim bitanem :lepi: :CüvCüv:
canım nasılsın valla benim içim içime sığmıyor önce emenne arkasından sen
kızlar Allahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmmm dualarınız için hepinizden Allah razı olsun ...
İyi geceler hanımlar, yazdıklarınızı okudukça ciddi anlamda moral buluyorum. Bende aşılama için perşembe puregon vurmaya başladım. Salı günü ilk kontrolum var. Umarım yumurtalar oluşur ve bir an önce hücre enjekte safhasına geliriz. En yakın zamanda hamişler listenize katılabilmek ümidi ile...
murse canım bir yanlışlık oldu herhalde ben 5 adet okurum demiştim ve tatile gitmedende bitireceğimi söyledim. nitekim 14 mayıs cuma akşamı bitirdim. inşallah bir eksiklik olmamıştır canım. benim yüzümden eksik kalmasın sonra. tatilde olduğum için giremedim nete şimdi görüyorum yazını
canım inan senin adına çok mutlu oldum böyle haberler duyunca bizede umut doğuyo inş allah kucağına aldığın günleride gösterir canımya ayyy çok mutluyum kendine çok dikkat et allaha emanet ol:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?