- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.161
canım aynen benimde inanmıyorum zaten rüyadamıyım acaba?
ayyyyyyyyyyyy canım murseeeee harikasın inan çok sevindim maşallahikimizde aynı zamanda ya bu müthiş bişey Rabbim tamamına erdirsin çok tebrik ediyorum canım:teytey:
ay ay allah nazarlardan korusun maşallah canım arkadaşım allah hayırlı ugurlu etsin inşallah kucagına alacagın günlerde olur bitanem rabbaim burdakilere sırayla veriyor bakın dualarımızı allah asla görmemezlikten gelmiyor herşeyin bir zamanı vardı ve rabbim san o günleri nasip eder inşallah
dünyanın en güzel annesi seni çok seviyorum bebeyim herkese ugur getidigine inanıyorum bebeyimin kuzenlar çogaldı yaşasın ya ne diyecegimi bilemiyorum canım tebrik ederim :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
murseee burdamısın canım
dualarımız kabul oldu çok şükür sakın korkma bitanem demek yeni döllenme oldu sabırlı ol dualarımıza devam ediyoruz
amin bitanemmmm saol sende ve diğer arkadaşlarımda dünyanın en güzel annesi
kızlar iyi akşamlar bu aralar sık giremiyorum ne zaman girsem mutlu haberle karşılaşıyorum şuan ellerim titriyor yazarken mursecim dualarımız kabul oldu canım arkadaşım allahım sesimizi duydu çok mutluyum canım benim
canım kardeşim ben güzel ane adayısın artık kendine çok iyi bak seni çok seviyorum kendine ve yegenime iyi bak bebeyim kuzenini dört gözle bekliyor sana bol bol dua ediyoruz canım kardeşim
egelim canımmmm arkadaşım Allah bin kere razı olsun sizlerin dualarıyla rabbim nasip etti darısı başına bu muttluluğu en kısa zamanda sende yaşıcaksın buna gönülden inanıyorum her ay 2 hamiş oluyor sizler için dualarım ...devam edicek
kızlar iyi akşamlar bu aralar sık giremiyorum ne zaman girsem mutlu haberle karşılaşıyorum şuan ellerim titriyor yazarken mursecim dualarımız kabul oldu canım arkadaşım allahım sesimizi duydu çok mutluyum canım benim
sağol canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benimde adetim 6 sı gibi aşılama olacak bakalım kısmet inşallah aşılama olunca banada dualardan okurmuyuz
iyi akşamlar hoşgeldin canım nasılsın _?
iyi geceler canlarım benim kullandığım progestan beni çok kötü yapıyor gözlerimi açamıyorum murseciğim tekrar tekrar tebrik ediyorum Rabbim inşallah değerini yükseltir meleğini sana bağışlarcanım öpüyorum
egelim canım kesin okuyalım benim okuduğum dualardan ve aşılama olcağın gece üşenmeden gece 3 de kalkıp 2 rekat namaz kıl dualarda sana yardımcı olucam tabi
iyiyim canım ayağını sürttün ardı ardına mutlu haberleri alıyoruz sayende
iyi geceler canlarım benim kullandığım progestan beni çok kötü yapıyor gözlerimi açamıyorum murseciğim tekrar tekrar tebrik ediyorum Rabbim inşallah değerini yükseltir meleğini sana bağışlarcanım öpüyorum
evet canım mutlaka kılıcam sağol umutluyum bu ay ameliyatda olduğum için tutacak gibi hissediyorum ruyasını bile gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?