Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
murseee burdamısın canım
dualarımız kabul oldu çok şükür sakın korkma bitanem demek yeni döllenme oldu sabırlı ol dualarımıza devam ediyoruz

canım aynen benimde inanmıyorum zaten rüyadamıyım acaba?

ay ay allah nazarlardan korusun maşallah canım arkadaşım allah hayırlı ugurlu etsin inşallah kucagına alacagın günlerde olur bitanem rabbaim burdakilere sırayla veriyor bakın dualarımızı allah asla görmemezlikten gelmiyor herşeyin bir zamanı vardı ve rabbim san o günleri nasip eder inşallah

dünyanın en güzel annesi seni çok seviyorum bebeyim herkese ugur getidigine inanıyorum bebeyimin kuzenlar çogaldı yaşasın ya ne diyecegimi bilemiyorum canım tebrik ederim :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ayyyyyyyyyyyy canım murseeeee harikasın inan çok sevindim maşallah ikimizde aynı zamanda ya bu müthiş bişey Rabbim tamamına erdirsin çok tebrik ediyorum canım:teytey:

saol canım arkadaşım yarın değerim yükselirse dahada çok sevinicem neolur dua edin bu mutluluğum yarıda kalmasın

amin bitanemmmm saol sende ve diğer arkadaşlarımda dünyanın en güzel annesi

murseee burdamısın canım
dualarımız kabul oldu çok şükür sakın korkma bitanem demek yeni döllenme oldu sabırlı ol dualarımıza devam ediyoruz

canım 2gündür sizleri bekliyodum ama kimse gelmedi şükür arkadaşım aynı zamanda aşılama olduk 1 ,2 gün arayla anne olduğumuzu öğrendik Rabbim tamamını erdirsin inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder..dua et canım sizin dualarınızla dualarımızla oldu şimdi benim için ne olur devam edin yükselsin değerim.

amin bitanemmmm saol sende ve diğer arkadaşlarımda dünyanın en güzel annesi

canım kardeşim ben güzel ane adayısın artık kendine çok iyi bak seni çok seviyorum kendine ve yegenime iyi bak bebeyim kuzenini dört gözle bekliyor sana bol bol dua ediyoruz canım kardeşim

kızlar iyi akşamlar bu aralar sık giremiyorum ne zaman girsem mutlu haberle karşılaşıyorum şuan ellerim titriyor yazarken mursecim dualarımız kabul oldu canım arkadaşım allahım sesimizi duydu çok mutluyum canım benim

egelim canımmmm arkadaşım Allah bin kere razı olsun sizlerin dualarıyla rabbim nasip etti darısı başına bu muttluluğu en kısa zamanda sende yaşıcaksın buna gönülden inanıyorum her ay 2 hamiş oluyor sizler için dualarım ...devam edicek

sağol canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benimde adetim 6 sı gibi aşılama olacak bakalım kısmet inşallah aşılama olunca banada dualardan okurmuyuz

iyi geceler canlarım benim kullandığım progestan beni çok kötü yapıyor gözlerimi açamıyorum murseciğim tekrar tekrar tebrik ediyorum Rabbim inşallah değerini yükseltir meleğini sana bağışlarcanım öpüyorum

iyi akşamlar hoşgeldin canım nasılsın _?

sağol canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benimde adetim 6 sı gibi aşılama olacak bakalım kısmet inşallah aşılama olunca banada dualardan okurmuyuz

egelim canım kesin okuyalım benim okuduğum dualardan ve aşılama olcağın gece üşenmeden gece 3 de kalkıp 2 rekat namaz kıl dualarda sana yardımcı olucam tabi

iyi geceler canım taze anne cik nasılsın hayırlı ugurlu olsun rabbim saglıkla kucagına lacagı günleride nasip eder inşallah canım senin ve mursenin müjdeli haberi bizi çok mutlu etti rabbim herkeze nasip eder inşallah annelik duygusunu

egelim canım kesin okuyalım benim okuduğum dualardan ve aşılama olcağın gece üşenmeden gece 3 de kalkıp 2 rekat namaz kıl dualarda sana yardımcı olucam tabi

evet canım mutlaka kılıcam sağol umutluyum bu ay ameliyatda olduğum için tutacak gibi hissediyorum ruyasını bile gördüm

emennecim katlanıcaz artık napalım progeston bebeğin tutunması içn nelere katlandık dimi atlatıcaz hepsini inşallah

iyiyim canım ayağını sürttün ardı ardına mutlu haberleri alıyoruz sayende

darısı sizlerin başına inşallah benim tüp bebeyim aşılamaların önünü açtı maşşah allah bereketini arttırsın inşallah kartopu pınar sen ve tüm isteyenler inşallah en kısa zamanda bizleri mutlu eder rabbim sizlerden gelecek güzel haberleri bize yaşatır

amin canım inşallah senin progestronum bitmedimi benimki bitti ..bendede baş dönmesi oldu 2 kere ve uyku var..bide vücudumda ateş..

evet canım mutlaka kılıcam sağol umutluyum bu ay ameliyatda olduğum için tutacak gibi hissediyorum ruyasını bile gördüm

bende umutluyum senden busefer inşallah Rabbim nasip edicek hayırlısıyla haziranda sende hamileyimmm yazıcaksın bende rüyasını gördüm ..dualrım sizlerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…