Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş.........1. tüp bebek.....
estamp............................................ hamişşşşşşşşş .......... 1. aşılamada
emenne............................................ hamişşşşşşşş:))))))..... 2. aşılamada
murse............................................. hamişşşşşşşşşş ... 2. aşılamada
enepınar.......................................... .........14/05
kartopu..........................
egeli............................................. ............06/06
gamsem...................
ayse.c............................................ .........10/05
ecrin87....................
pancar.......................
tatlıcık.......................................... ..........21/06
gül............................
ece............................................... ..........08/05
kayse.............................
özlem..................................
aolzpgeer1.........................
sibel1982.................................................

maalesef bu ayda bebişi gelmeyen kızlar yeni adet tarihlerinizi güncellermisiniz. listemizi düzenleyelimm.........

Son düzenleme:
tatlıcığım benim nasılsın ?inşallah bidaki ay kendi isminede hamişşş yazarsın canım arkadaşım tüm kalbimle söylüyorum tefriciyeye başlıyalım tekrar yada benim okuduğum dualardan egeli okucakmış ona yardım edicem ama yinede tefriciyeyi ayriyetten okuyabilirim....şimdilik çıkıyorum yarın göörüşürüz hayırlı geceler öptüm hepinizi kib aeo.....

iyi akşamlar canım nihayet regl olmuşsun aşılama ne zaman kısmetse?

sağol canımm...... olmadım olmadım tam 3. günü pazara denk geldi cuma akşamı dr aradım tatildeydi ben kendim pazar bşlıyımmı iğnelere dedim nolur nolmaz bi muayene ediyim öyle başlayalım dedi sabah ilk işim gidicem bi aksilik çıkmazsa başlıcaz bakalım.....

ay hadi bakalım inşallah beraber bizde yazarız buraya mutlu haberi

canım benimm sağol güzel duaların için inşallah kendimle birlikte bütün arkadaşlarımı yazarım hamişş diye :))))) evet tefriciye başlayalım bütün arkadaşlarr başlayalım .... bende kendim içinde ayrıyeten okucam eşimle birlikte bakalım kısmet inşallahhh Rabbim ol der ve bebeğimize kavuşuruz.......

hoşçakal canım yarın yüselmiş bi değerle gel inşallahhh:))))))

yaa yanlışmı biliyorum kaysede aşılama olmuştu dimi??? acaba sonucu nolduu??? inşallah o da mutlu haberi verirde hepimizi sevindirir....

benim büyük ihtimal haziran 6 gibi regl olucam ve dr gidip iğnelere nasipse başlıycam ben biraz daha geriden takip edicem seni

hayırlısı olsun inşallahh....... Ama senden çok ümitliyim ameliyat sonrası olduğu için çok daha iyi sonuç alıcağını düşünüyorum inşallahh meleğin hemencecik tutunur sana......

yaa yanlışmı biliyorum kaysede aşılama olmuştu dimi??? acaba sonucu nolduu??? inşallah o da mutlu haberi verirde hepimizi sevindirir....

evet sonucu almış olması lazım salaatı tefrice okuyordu yetiştiremem demişdi 200 okumuşdum ona ama haberini alamadık henüz

evet canım 20 yıl önce babaannemi kaybetmişdik 10 yıl öncesine kadar hiç rüyamda görmemişdim bir defa gördüm ve kısa süre sonra nişanlanmışdım ve evlendim şimdide 3 gün önce geldi ruyama mutlaka bir hayır var diyorum inşallah bakalım bekleyip görücem

rüyan hayır olsun canım.... Allahım Rahmet eylesin babaannen için bi fakire yemek yedir veya yardım et bizim orda öyle derler inşallah bebeğinde hayırlısıyla gelirr....

estamp ve mursede çok güzel rüyalar görmüşlerdi ve melekleri geldi inşallahh senkide gelir ....

tamam canım öyle yapayım inşallah çokda umutlanmayayım diyorum dualarımızla olur umut ediyorum

egelim benim şimdi yarın gün olarak düşünürsek 4. günüm oluyo sence geç kalmış olmazmıyım gerçi saat hesabı yaparsak 3. gün olur...

bide ben b.ç.t. yede başladım bi çok kişi yazmış klomenle aynı anda kullandıklarında fazla yumurtaları olmuş inşallah bi zararı olmaz bende.... takiplerde bi farklılık görürsem burdan yazarım sizde aynı anda b.ç.t yersiniz aşılama sürecinde...

bu arada eşime keçi boynuzunu hazırladım bıktı oda artık tadıda kötü şifa için katlanıyor

yazık ya inşallah çok çok faydası olur... bende bi kere eşime aldırdım tutturdu suyunu içmem belki yerim dedi ama ne yedi ne bişi attım hepsini sonra......
bide sanırım ihtiyacı yok 90 milyondu son aşılamada %60 hareketli dr ona harika filan dedi.... ama bi güç macunu aldık içinde yok yok ona başladı bu ara....

ii akşamlar kızlar rahim filmimi çektirdim çok şükür tüplerde herhangi bi problem çıkmadı çok korkuyodum hiç korktuğum gibi olmadı şükürler olsun doktorum bi kaç ay dinlen ilaçların etkisi devam edebilir dedi beklicez artık hayırlısıyla inşallah tez zamanda bizde haöişler ısmına yazılırız:) ama beni listenize eklemeyi unutmuşsunuzsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…