- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.181
bende umutluyum senden busefer inşallah Rabbim nasip edicek hayırlısıyla haziranda sende hamileyimmm yazıcaksın bende rüyasını gördüm ..dualrım sizlerle..
iyi akşamlar kızlarr nasılsınız????
iyi akşamlar canım nihayet regl olmuşsun aşılama ne zaman kısmetse?
sağol canımm...... olmadım olmadım tam 3. günü pazara denk geldi cuma akşamı dr aradım tatildeydi ben kendim pazar bşlıyımmı iğnelere dedim nolur nolmaz bi muayene ediyim öyle başlayalım dedi sabah ilk işim gidicem bi aksilik çıkmazsa başlıcaz bakalım.....
tatlıcığım benim nasılsın ?inşallah bidaki ay kendi isminede hamişşş yazarsın canım arkadaşım tüm kalbimle söylüyorum tefriciyeye başlıyalım tekrar yada benim okuduğum dualardan egeli okucakmış ona yardım edicem ama yinede tefriciyeyi ayriyetten okuyabilirim....şimdilik çıkıyorum yarın göörüşürüz hayırlı geceler öptüm hepinizi kib aeo.....
ay hadi bakalım inşallah beraber bizde yazarız buraya mutlu haberi
sen nazaman yaptırıyosunn bizimde senle denk gelsede bizde peş peşe hamişiz desek dimiii.)))))
benim büyük ihtimal haziran 6 gibi regl olucam ve dr gidip iğnelere nasipse başlıycam ben biraz daha geriden takip edicem seni
yaa yanlışmı biliyorum kaysede aşılama olmuştu dimi??? acaba sonucu nolduu??? inşallah o da mutlu haberi verirde hepimizi sevindirir....
hayırlısı olsun inşallahh....... Ama senden çok ümitliyim ameliyat sonrası olduğu için çok daha iyi sonuç alıcağını düşünüyorum inşallahh meleğin hemencecik tutunur sana......
evet canım 20 yıl önce babaannemi kaybetmişdik 10 yıl öncesine kadar hiç rüyamda görmemişdim bir defa gördüm ve kısa süre sonra nişanlanmışdım ve evlendim şimdide 3 gün önce geldi ruyama mutlaka bir hayır var diyorum inşallah bakalım bekleyip görücem
rüyan hayır olsun canım.... Allahım Rahmet eylesin babaannen için bi fakire yemek yedir veya yardım et bizim orda öyle derler inşallah bebeğinde hayırlısıyla gelirr....
estamp ve mursede çok güzel rüyalar görmüşlerdi ve melekleri geldi inşallahh senkide gelir ....
bu arada eşime keçi boynuzunu hazırladım bıktı oda artık tadıda kötü şifa için katlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?