Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar tebrik mesajlararınız ve iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler...desteginizi hep hissettim RABBıM gönlünüzdekini en kısa sürede versin inş.dualarım sizlerle artık..

günaydın arkadaşlar,

hepinize çok güzel, mutluluklarla dolu bir hafta diliyorum.

istanbul bugün de yağmurlu. bereket yağmurları olsun inşallah.

günaydın kartopum...tabiki tüm dualarım artık sizin...başlayacak olan dualarınızdan aynnı şekilde almaya devam edicem..
yalnız sizde bana dua edin..hamile oldugumu ögrendigim gece ayagımı burtum..şişti...sabah dr.a gittik röntgene giremedigim için yarım alçıya aldılar...
2 gündür annemdeyim yatıyodum...dün ayaklandım biraz..alçıda çıktı şükür...şimdi daha iyiyim çok az bi şişlık var oda buz koyarak geçiyor...

gğnaydın arkadaşlar hepinize iyi haftalar gamzem canım dikkat et kendıneee geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun hayatım. Allah nazarlardan saklasın seni ve bebişini.ben dualarıma hep sizleri katıyorum arkadaşım,sende artık olduğundan daha fazla dikkat et kendine canım.

tüm hamile arkadaşlarıma Allah kolaylık versin,rahat hamilelikler geçirsinler inşallah. Allah hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza almak nasip etsin, nazarlardan saklasın sizleri

günaydın canımm tekrar tebrikler Allah tamamına erdirsin..... çok çok geçmiş olsun.... Rabbim tez zamanda şifanı versin seni ve bebeğini korusun...:Saruboceq:

tatlıcık günaydın canım nasıl gidiyor yumoşlar

canım şimdi geldim dr dan..... ve hala büyümemiş ilk defa geliyo böyle bişi başıma.... anlamadım ki neden büyümüyo??? klomenle bile büyürdü.... hala 14mm adet olana kadar iğnelere devam edicekmişim... bugünden itibaren dozu arttırıyoruz 75m...... 2 gündürde garip bi akıntı ve kasık ağrısı başladı dr adetine yaklaştığın için olabilir dedi.....

ALLAHIMDAN hayırlısı diyorum başka çare yok..... .

Canım içini ferah tut yumoşların büyüycek sana naz yapılyolar moralini bozma sakın

niye şimdiye kadar artırmadı acaba dozu. ben puregon 600 kullanmıştım heriki aşılamada da ama dozum 75 mg idi. dozajın az geldi herhalde. sıkma canını herşeyde bir hayır vardır canım üzülme .

niye şimdiye kadar artırmadı acaba dozu. ben puregon 600 kullanmıştım heriki aşılamada da ama dozum 75 mg idi. dozajın az geldi herhalde. sıkma canını herşeyde bir hayır vardır canım üzülme .

valla anlamadımki canım geçen aşılamamda 9 gün gonal-f 450.... 50mg vurulmuştum aşılamama 2 gün kala 19 buçuk olmuştu... ve işlem yapılmıştı

bu sefer 14 gündür 50mg vuruldum ve 1 haftadır 14mm geçemedik... şimdi 75mg çıktık bakalım cumaya kadar devam edicem........ hiç bu kadar direnç göstermemişti..

Canım içini ferah tut yumoşların büyüycek sana naz yapılyolar moralini bozma sakın

inşallahh canım ya .....
artıık pes ettim sanki...
bıraktım Rabbime... düşünmücem nolcaksa olsun...
vericekse herşeye rağmen verir vermiceksede o en doğrusunu bilir deyip rahatlamaya çalışıyorum....

canım çok geçmiş olsun. kendine çok dikkat et. artık sen 2 can taşıyorsun. duasız dışarı çıkma güzelim.

canım pes etmek yok. dua edicez. İnşallah en hayırlı zamanda da Allah dualarımızı kabul edecek. elbette hepimizin ümidimizin tükendiği zamanlar oluyor. Ağlamaktan heba oluyoruz. sonra tekrar ümitlerimiz yeşeriyor. dua etmekten ve Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…