- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.161
gğnaydın arkadaşlar hepinize iyi haftalar gamzem canım dikkat et kendıneee geçmiş olsun
günaydın kartopum...tabiki tüm dualarım artık sizin...başlayacak olan dualarınızdan aynnı şekilde almaya devam edicem..
yalnız sizde bana dua edin..hamile oldugumu ögrendigim gece ayagımı burtum..şişti...sabah dr.a gittik röntgene giremedigim için yarım alçıya aldılar...
2 gündür annemdeyim yatıyodum...dün ayaklandım biraz..alçıda çıktı şükür...şimdi daha iyiyim çok az bi şişlık var oda buz koyarak geçiyor...
günaydın kartopum...tabiki tüm dualarım artık sizin...başlayacak olan dualarınızdan aynnı şekilde almaya devam edicem..
yalnız sizde bana dua edin..hamile oldugumu ögrendigim gece ayagımı burtum..şişti...sabah dr.a gittik röntgene giremedigim için yarım alçıya aldılar...
2 gündür annemdeyim yatıyodum...dün ayaklandım biraz..alçıda çıktı şükür...şimdi daha iyiyim çok az bi şişlık var oda buz koyarak geçiyor...
hepinize günaydın arkadaşlar hayırlı hamilelik haberleriyle dolu bi hafta diliyorum:ecrin_bebek:
tatlıcık günaydın canım nasıl gidiyor yumoşlar
canım şimdi geldim dr dan..... ve hala büyümemiş ilk defa geliyo böyle bişi başıma.... anlamadım ki neden büyümüyo??? klomenle bile büyürdü.... hala 14mm adet olana kadar iğnelere devam edicekmişim... bugünden itibaren dozu arttırıyoruz 75m...... 2 gündürde garip bi akıntı ve kasık ağrısı başladı dr adetine yaklaştığın için olabilir dedi.....
ALLAHIMDAN hayırlısı diyorum başka çare yok..... .
canım şimdi geldim dr dan..... ve hala büyümemiş ilk defa geliyo böyle bişi başıma.... anlamadım ki neden büyümüyo??? klomenle bile büyürdü.... hala 14mm adet olana kadar iğnelere devam edicekmişim... bugünden itibaren dozu arttırıyoruz 75m...... 2 gündürde garip bi akıntı ve kasık ağrısı başladı dr adetine yaklaştığın için olabilir dedi.....
ALLAHIMDAN hayırlısı diyorum başka çare yok..... .
niye şimdiye kadar artırmadı acaba dozu. ben puregon 600 kullanmıştım heriki aşılamada da ama dozum 75 mg idi. dozajın az geldi herhalde. sıkma canını herşeyde bir hayır vardır canım üzülme .
Canım içini ferah tut yumoşların büyüycek sana naz yapılyolar moralini bozma sakın
inşallahh canım ya .....
artıık pes ettim sanki...
bıraktım Rabbime... düşünmücem nolcaksa olsun...
vericekse herşeye rağmen verir vermiceksede o en doğrusunu bilir deyip rahatlamaya çalışıyorum....
tatlıcık üzme canını yaa büyürler inş.
gül sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?