Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

slm canım arkadaşım içini ferah tutu ve kısmetinde nezaman bebek varsa ozamanı olacak sakın umudunu yetirme rabbim hepinizi tek tek anne yapacak keterki allaha isyan etmeyin yeterki dualarınısı okumaktan asla vazgeçmeyin rabbim ol demeyinceye kadarda olmaz bitanem tüm dualarım sizinle allah hepinize minicik ufacık bir melek versin kendine iyi bak canım arkadaşım

canım kardeşim hayırlı ugurlu olsun bebeyin inşallah en kısa zamanda sağ salim kucagına alırsın bu arada geçmiş olsun bundan sonra kendine çok dikkat etmem gerekiyor tatlım yavaş yavaş yürümen ve küçük adımlar atman gerekiyor ilk 3 ay çok dikkat etmelisin senin adına çok ama çok sevindim dilerim rabbim olmayanlarada verir ben bu sitenin ugur getirdigine inanıyorum herkes gönlünü ferah tutusun mutlaka anne olacaklar ben buna inanıyorum

tekrardan geçmiş olsun allah nazarlardan korusun seni ve meleyigin byy

arkadaşlarım hepinize desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum... üzülmüyor bol bol dua ediyorum ... RABBİM nezaman isterse o zaman versin.....

Ey Rabbim!Doğrusu,bana indireceğin hayra muhtacım.(Kasas Suresi:24)"

Günaydın Hanımlar, 10 Haziran' da aşılama yapılacak dualarınıza ihtiyacım var...

hayırlısı olsun canım, inşallah hayırlısı ile kavuşursun bebişine hayatım. bak burada hepimiz sırayla hamile kalacağız , bu inancımızı yitirmeyelim. hepimizin enerjisi ve duası birbirimize destek olacak inşallah.

niye gelmiyorsunuz bakıyım topiğimiz boş kaldı

evet canım valla bu aralar çok boş kaldı topiğimiz gündüzde kimse gelmiyor, okuyan kaçıyor herkes çok yoğun herhalde, birde tatiller girecek şimdi. iğneler nasıl gidiyor, adet zamanın ne zamandı senin, herşeyin hayırlısı hayatım. 2. tüp bebek haberide senden gelir inşallah canım :dance:

Arkadaşım çok takıntı yapma.Aynı şey benimde başıma geldi.ilk aşılmamda gonalf 75 ile başlanıp 112.5 la bitti.16.gün tek yumurta 20 mm oldu ve çatlatma iğnesi sonra aşılama....Olmadı......
2ci aşılamamda ise yine 75 ile başlandı 26 gün sürdü bir türlü yumurta gelişmedi zaman ilerleidkçe gerildim moralim bozuldu hatta yarıda bırakmak bile istedim.sonra bi gün dr neredeyse 20 yumurtam olduğunu 75e devam etmemiz gerektiğini yoksa aşılama olamıcağımı vs vs söledi....sabrettimmmmmmmmmm.
herşey rabbimden onca olumsuz sinir bozucu ve gergin dönem atlattım ki sorma...hatta aşılamamı doktor o an orada olamadığı için asistan yaptı......

Canım benim adetime 2-3 gün var ama lucrinden dolayı gecikebilirmiş. bu arada iki gözümdede mikrobik mi bilmiyorum arpaçıkda olabilir şişlik oldu yarın gözcüye gidicem işyerindeki doktorumuzun verdiği damla pekde işe yaramadı stresten mi başka şeydenmi bilmiyorum :) bide dişime dolgu yapılması lazım yani yarın izin alıp bunları halletmem lazım adetten önce. İnşallah bitanem dualarımızla hepimiz hamile kalacağız :Saruboceq:

geçmiş olsun canım, nazar değmiştir belki oku kendini hayatım ben çok inanırım nazara. dişinide ihmal etme bu arada, hamilelikte diş çok önemli kalsiyum eksikliğinden dişler çok çabuk çürüyebiliyormuş. hamile kalmadan önlemi almak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…